Hvordan sikkerhetskopiere iphone. Hvordan du kan gjenopprette din iPhone eller iPad fra en iCloud 2019-11-29

Hvordan du kan gjenopprette din iPhone eller iPad fra en iCloud

hvordan sikkerhetskopiere iphone

Med utviklingen av iPhone, iPhone har blitt våre viktige personlige assistanser i vår normale liv. Straks du har , er det bare å laste inn den gamle sikkerhetskopien — og fortsatte der du slapp. Når det er gjort, iPhone, iPod touch eller iPad vil starte på nytt. Det kan hjelpe deg backup apps, tweaks, jailbreak innstillingene på jailbroken iPhone på en enkel måte. Så husk å ikke glemme passordet eller vil du ikke være i stand til å gjenopprette data fra det.

Next

Kan iTunes sikkerhetskopien kontakter fra iPhone?

hvordan sikkerhetskopiere iphone

Du bør se følgende detaljer: Siste sikkerhetskopiering, sikkerhetskopieringsstørrelse og neste sikkerhetskopieringsstørrelse Hvis du ikke har sikkerhetskopiert din iPhone til iCloud før eller i lang tid, vil Neste sikkerhetskopi-størrelse være en ganske stor datamengde. Du kan sjekke den andre guiden vår som viser deg hvordan du sikkerhetskopierer iPhone, krypterer og passordbeskytter sikkerhetskopiene dine, sletter gamle sikkerhetskopier og arkiverer dem, alt sammen med Finder. Hvis du er på en datamaskin, kan det hende du må laste ned den først. All your data photos, contacts, calendars, notes, messages, settings, etc. Kostnader for sikkerhetskopiering Hvis den angitte opplastingsstørrelsen er Høy kvalitet, får du ubegrenset gratis lagring. Det er der vi starter.

Next

Slik gjenoppretter du iPhone til en sikkerhetskopi eller fabrikkinnstillinger med Finder i macOS Catalina «iOS & iPhone :: Gadget Hacks

hvordan sikkerhetskopiere iphone

Som du kanskje har gjettet, Dette er definitivt det programmet du vil bruke for å overføre bildene dine mellom iPhone og datamaskinen. Listen går fra det som tar mest plass til den minste. Jeg er klar over at ideen om å betale Apple mer penger på toppen av det vi allerede bruker på enheter, tilbehør og AppleCare ikke passer godt hos mange mennesker. Hvis du vil følge eller se oss ta sikkerhetskopi av en iPhone trinn for trinn, kan du se videoen nedenfor: Slik sikkerhetskopierer du iPhone. Men, er det fortsatt mange personer som kan være å ha det samme spørsmålet ovenfor og ønsker å Backup iPhone Whatsapp meldinger bør i nødstilfeller.

Next

Sikkerhetskopiér bilder og videoer

hvordan sikkerhetskopiere iphone

Og en annen fordel er at du kan laste opp sikkerhetskopifilene til Dropbox slik at du kan få tilgang til dem når som helst. Eksempel: Hvis du redigerer et bilde på telefonen din og lagrer det, blir det seende likt ut på. Dette trekket vil utslette alle data på din gamle iPhone, men det kan løse mange problemer noen ganger. Vi vet ikke hvorfor dette skulle virke noen ganger, det gjør bare. Hvis du ikke velger noen av alternativene, er neste trinn ryggen helt opp iPhone i sin nåværende tilstand. En av disse metodene er iCloud. Du kan se dem som følger: Verktøyet 1.

Next

Sikkerhetskopiere iPhone og iPod touch

hvordan sikkerhetskopiere iphone

I dette skrive opp, vi bare skal forklare hvordan du kan sikkerhetskopiere meldinger på iPhone-enheten uten belastning. Hvis resultatet er positivt, du kan trykke på Start til Kopi-knappen slik at prosessen kan begynne automatisk. . Klikk på Navnet ditt 3. Hvis det trengs, kan du gjenopprette denne informasjonen for eksempel hvis du kjøper en ny iPhone og vil overføre innstillingene fra den gamle til den nye.

Next

Hvordan Backup iPhone Whatsapp Meldinger i 1

hvordan sikkerhetskopiere iphone

Måten å ha slått den på er å finne WhatsApp og deretter slå den på. Når du har gjort dette en har du automatisk slått iCloud-stasjonen på. Hvis det skjer for å bli slått av må du slå det på. Men det tar ikke sikkerhetskopi av alt på telefonen. Hver gang iPhone-en din er koblet til strøm, låst og på Wi-Fi, vil den automatisk sikkerhetskopiere eventuelle nye data du har til iCloud. Dette kan i det minste ha dem restaurert i fremtiden tiden som kommer.

Next

How to Back Up and Restore Your iPhone, iPad, iPod Touch Using iCloud

hvordan sikkerhetskopiere iphone

Følgende som vil bli støttet opp på WhatsApp plattformen er: vedlegg, tekster, meldingen historie, talemeldinger og så videre. Derfor, du bedre sikkerhetskopiere data på din iPhone jevnlig. Husk at sikkerhetskopien din bare er så aktuell som forrige gang du kjørte prosessen. Hvis du bare trenger litt mindre sikkerhetskopi, må du fjerne større dataelementer fra listen hvis du ikke har noe imot å bli sikkerhetskopiert eller ikke. Rigtig mange tænker desværre ikke over hvad konsekvenserne kan være hvis de mister deres telefon, derfor anbefaler vi altid at du laver en backup af de vigtigste ting.

Next

Slik gjenoppretter du iPhone til en sikkerhetskopi eller fabrikkinnstillinger med Finder i macOS Catalina «iOS & iPhone :: Gadget Hacks

hvordan sikkerhetskopiere iphone

Disse selvstartte sikkerhetskopiene kan gjøres fra enten iTunes eller iCloud veldig enkelt, her er hvordan du gjør det heller. Her får du valget for Deaktiver og slett. Trykk på den blå knappen Neste for å fortsette. Kostnader: Gratis Dette verktøyet kan hjelpe deg sikkerhetskopiere kontaktene med Dropbox. Men det er en faktisk nyttig løsning for enkelte tilfeller.

Next

Hvordan sikkerhetskopiere informasjon på en iPhone

hvordan sikkerhetskopiere iphone

Uanset hvad der er vigtigt for dig så findes der heldigvis en metode til at lave backup af dine vigtige ting, hvis uheldet skulle være ude kan du altid genskabe dine ting med en backup. Etter det kan du deretter har det lansert. Å ha gode rutiner for sikkerhetskopiering er noe du først virkelig skjønner verdien om du mister mobiltelefonen din. Med så mye informasjon som blir lagret på en enhet, bør du regelmessig sikkerhetskopiere data i tilfelle enheten krasjer eller blir mistet eller stjålet. For folk som har nettopp kjøpt en ny iPhone X eller iPhone 8 Plus, Hvordan kan du gjøre å håndtere dataene på gamle iPhone? Det er et vindu som dukker opp. Når du er ferdig sikkerhetskopien, endre til andre iPhone.

Next