Ice net kundeservice. ice: Kundeservice 2019-12-01

ice erfaringer og omtaler

ice net kundeservice

Om jeg da valgte å bryte abonnementet og ta med nummerene jeg hadde med over til Telenor el. Kan jeg bestille en mester til hjemme? Hastigheten veksler fort mellom akseptable 20 Mbps til håpløse 0,06 Mbps. Når man bytter fra dem og nummer overføres til ny operatør den 6. Ikke noe problem med det. Ble overtalt til å bytte da han sa Ice kunne tilby det samme som Telia X men til lavere pris.

Next

Service & support

ice net kundeservice

Selv ute med fri sikt til antennen. Etter 6 måneder måtte jeg bare bryte sammen og betale 6000,- kroner for å få med mobilnummerene som vi har hatt i 20år over til Telenor igjen. Start forespørselen , så finner vi en løsning for deg. Hei Trond, Så leit å høre at du har fått en slik opplevelse hos oss. Send meg en e-post til bytt. For andre gang blir jeg sendt til butikk som har solgt meg telefon med abonnent for å løse et problem med at jeg fikk et annet abonnement enn det jeg faktisk bestilte. Skal snart også bestille tlf fra ice.

Next

comm.landolakesinc.com anmeldelse

ice net kundeservice

Telefon: 21 00 00 00 E-post: ice one2cel. Da måtte jeg betale for en helt ny periode. Hei Rune R, Jeg kan bekrefte at vi ikke øker, for så å skru ned hastigheten din på denne måten. Finn en Apple Solution Expert — utdanning har en grundig kjennskap til utfordringene lærere står overfor og kan hjelpe deg med å forandre undervisningen. Alle som ønsker kan velge og koble mobil tariff online via den offisielle nettsiden. Dekningen vår inkluderer også automatisk full dekning i Telia sitt nett, slik at du er godt sikret uansett hvor du befinner deg. Servicepartner verksted i ditt nærområde! Når noen har et produkt som er så dårlig at de må låse kunden i 18måneder for i det heletatt å ha kunder på kundelisten, da er de noe galt.

Next

ice erfaringer og omtaler

ice net kundeservice

Plusser Veldig bra app Gode ungdomsabonnement. Og da mener jeg ikke de som velger data frihet. Selskapet har mer enn 200 ansatte i 2018. Jeg ønsker selvsagt å ta en titt på dekningen deres. Her får du svar fra 09. Har nedlasting på 0,5 et forferdelig dårlig nettverk.

Next

Ice Net kundeservice —【820

ice net kundeservice

Alle Ice net kontakt finner du i denne artikkelen. Brukergrupper Kom i kontakt med der du bor. Derfor måtte jeg bare stole på at selger snakket sant, noe jeg i ettertid tydligvis ikke skulle ha gjort. Apple-diskusjonsfora Du finner råd og tips fra flere tusen andre Apple-kunder på. Kundeservice er også veldig hyggelig og hjelpsom.

Next

ice: Dekningsforhold og kundeservice.

ice net kundeservice

I forhold til KomplettMobil er det veldig dårlig dekning der jeg ikke hadde problemer før. Men de ef litt treig på å svare på mail. De forsto ikke min frustrasjon over å måtte betale for en hel måned når jeg hadde brukt det i bare 4 dager. Forhåpentligvis kan vi kanskje avdekke nødvendigheten av å sende telefonen til et serviceverksted eller ikke. Nå blir det raskest mulig overgang til Chillimobil og et problemfritt mobil hverdag. På kveldstid dupper ofte hastigheten ned i 1,5 mbps. Mobildataen går plutselig fra 4g til 3g og den er utrolig treig.

Next

comm.landolakesinc.com anmeldelse

ice net kundeservice

Selv om de har skrevet det i sitt regelverk, er dette en urimelighet som fører til dårlig kundetilfredshet. Nå er bindingstiden ferdig hos Ice for min eldste sønn og vi er endelig fri fra Ice. Ring på hotline Ice net nummer 21 00 00 00 og få svar på dine spørsmål! Send meg gjerne en e-post til bytt. Dette blir da en løsning som koster meg dobbelt så mye. B, Trist å høre at du er misfornøyd med vår kundeservice. Det er ofte en stor fordel å ha vært i kontakt med oss før du sender varen. For å sikre deg god nok service og oppfølging anbefaler vi at du tar kontakt med oss.

Next

ice: Firkanta kundeservice

ice net kundeservice

Ukens dag Arbeidsplan Mandag 08:00 — 20:00 Tirsdag 08:00 — 20:00 Onsdag 08:00 — 20:00 Torsdag 08:00 — 20:00 Fredag 08:00 — 20:00 Lørdag 08:00 — 16:00 Søndag Er stengt Hvilke spørsmål spør kundene når de ringer Ice net tlf Spesielt for deg har vi valgt 25 spørsmål som oftest stilles av kundene når de kontakter ice. Ledige stillinger , lærlingeplasser og mer kun på engelsk. Send meg derfor en e-post til bytt. Samtidig byttet jeg og min andre sønn fra Telenor til Ice. This is a quick cash grab from people im also creating a video to expose Ice.

Next