Iittala teema syvä lautanen. Teema lautanen syvä 21cm valkoinen 2019-11-21

Iittala

iittala teema syvä lautanen

Jokainen voi keksi√§ Teemalle omat k√§ytt√∂tarkoituksensa. Franck separated styles and fashion trends from tradition and gave it a whole new meaning. . Yhdist√§ samanv√§risiin Teema-astioihin tai astiaston muihin v√§reihin. In the period of 1952-53, Franck showed that dinnerware does not need to be overly complex with the release of the Kilta series as strong statement ‚ÄĒ it was a novel idea that everyone was able to do table settings according to their own needs. Eip√§ silti, puuro maistuu varmasti yht√§ hyv√§lt√§ valkoiseltakin lautaselta. Syv√§ Teema-lautanen sopii kaikkiin kattauksiin.

Next

Iittala

iittala teema syvä lautanen

Rated 5 out of 5 by Minä vain from Kauniit ja yksinkertaiset lautaset Nämä ovat juuri sopivan kokoiset isot lautaset, ja muotoilu on yksinkertaisen ja eleettömän kaunista. Häneltä oli mennyt yksi vastaava rikki, reunaan tullut pieni lohkeama, joka oli lisäksi haljennut. Teema is one of the most highly appreciated Scandinavian collections, an undisputed classic that can be found in many design museums worldwide. Sopii pastan, keittojen, salaattien ja patojen tarjoiluun. Kerää yksittäisistä osista kokonainen sarja.

Next

Iittala Teema syvä lautanen 21cm helmenharmaa

iittala teema syvä lautanen

Franck began his designs by focusing on the idea or underlying concept, not the shape. Teema -sarjan perusvärit ovat valkoinen, musta ja sininen, joita täydentävät kattauksia piristävät tehostevärit terrakotta, turkoosi ja helmenharmaa. Rated 5 out of 5 by MariK from Kestävää laatua, ajattoman ja tyylikkään näköinen Olen aiemmin ostanut muita lautasia kuin Iittalan, mutta koska ne ovat aina menneet herkästi rikki, tullut kulumajälkiä vaikka eivät ole olleet vanhoja ja haarukasta sekä veitsestä tulee inhottava ääni osuessaan lautaseen, päätin siirtyä Teemaan, koska niistä olen ystävillä huomannut miten laadukkaita ne ovat. Värin seassa oli jotain hippuja ja tästä syystä päädyin valkoiseen lautaseen. Yhdistä samanvärisiin Teema-astioihin tai astiaston muihin väreihin.

Next

Iittala Teema syvä lautanen 15cm helmenharmaa

iittala teema syvä lautanen

Astiat voi laittaa mikroaaltouuniin, astianpesukoneeseen, uuniin ja pakastimeen. His designs catered to basic human needs while serving them tools with properties of everyday objects. Teeman v√§rien rikkaus ja yhdistelymahdollisuudet ovat ainutlaatuisia. The yellow Teema deep plate is part of Teema tableware collection from Iittala. This emphasis on the idea aspect of design was also carried to his work as a teacher and later as an artistic director at the University of Art and Design in Helsinki. Today, the Kaj Franck Award is Finland's most prestigious design recognition. Monik√§ytt√∂inen Teema sopii arkeen ja juhlaan, ruoanvalmistuksesta tarjoiluun ja ruokailuun ‚ÄĒ ja muiden Iittala-esineiden seuraan.

Next

Teema lautanen syvä 21cm valkoinen

iittala teema syvä lautanen

Nykyään Iittalan tuotteet ovat suosittuja tuotteita, joita on helppo yhdistellä ja jotka ovat monikäyttöisiä ja kestävät aikaa. Rated 4 out of 5 by Onsekummakunkaikkinimimer from Sininen väri Teema-lautasessa Olisin ostanut sinisiä syviä lautasia, mutta väri oli nyt erilainen kuin aiemmin ostamissani lautasissa. Jokainen voi keksiä Teemalle omat käyttötarkoituksensa. Teema on minimalistisen pohjoismaisen muotoilun symboli. A007319 Teema syvä lautanen 21 cm musta Muotoilija Kaj Franck loi rakastetun Teema-astiaston kolmen selkeän muodon, ympyrän, neliön ja suorakulmion, pohjalta. Vähän kuivahtanutkin ruoanjämä lähtee mukavasti pois, eikä tunnu helposti värjäytyvän esim.

Next

Iittala

iittala teema syvä lautanen

Teema-sarjan perusv√§rit ovat valkoinen, musta ja sininen, joita t√§ydent√§v√§t kattauksia pirist√§v√§t tehostev√§rit terrakotta, turkoosi ja helmenharmaa. Monik√§ytt√∂inen Teema sopii arkeen ja juhlaan, ruoanvalmistuksesta tarjoiluun ja ruokailuun ‚ÄĒ ja muiden Iittala-esineiden seuraan. Yhdistelem√§ll√§ saa aikaiseksi upeita kattauksia. Teema -sarjan perusv√§rit ovat valkoinen, musta ja sininen, joita t√§ydent√§v√§t kattauksia pirist√§v√§t tehostev√§rit terrakotta, turkoosi ja helmenharmaa. Teeman v√§rien rikkaus ja yhdistelymahdollisuudet ovat ainutlaatuisia. Monik√§ytt√∂inen Teema sopii arkeen ja juhlaan, ruoanvalmistuksesta tarjoiluun ja ruokailuun ‚ÄĒ ja muiden Iittala-esineiden seuraan. Teema on yhden Iittalan tunnetuimman, muotoilun mestarin, Kaj Franckin, taidonn√§yte.

Next

Iittala Teema syvä lautanen 15cm helmenharmaa

iittala teema syvä lautanen

Although it seems self-evident today, in his own time his thoughts were radical. Sopii pastan, keittojen, salaattien ja patojen tarjoiluun. Helmenharmaa väri on hyvä ja arvokas väri sekä helppo yhdlstää muiden värien kanssa; perusvärit, pastellivärit, kirkkaat värit. Lisätietoja Tuotekoodi 271986012 Väri valkoinen Materiaali keramiikka Lisätiedot Iittala Teema- syvä lautanen valkoinen 21cm on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Teema on monipuolinen kokoelma, jossa muodot, eri koot ja värit palvelevat useaa eri käyttötarkoitusta. Legendaaristen suunnittelijoiden Kaj Franckin ja Alvar Aallon luoma ajaton muotoilu inspiroi vielä tänäkin päivänä.

Next

Iittala

iittala teema syvä lautanen

Monik√§ytt√∂inen Teema sopii arkeen ja juhlaan, ruoanvalmistuksesta tarjoiluun ja ruokailuun ‚ÄĒ ja muiden Iittala-esineiden seuraan. Astiat voi laittaa mikroaaltouuniin, astianpesukoneeseen, uuniin ja pakastimeen. The starting point of Franck's work was practicality combined with beauty. Teeman v√§rien rikkaus ja yhdistelymahdollisuudet ovat ainutlaatuisia. Ker√§√§ yksitt√§isist√§ osista kokonainen sarja.

Next

Teema lautanen syvä 21cm valkoinen

iittala teema syvä lautanen

Franck was also interested in low-cost mass production and shunned materialism, throwaway culture and showing off. Teema collection was designed by Kaj Franck in 1952, and is based on familiar and basic shapes ‚ÄĒ a circle, a square and a rectangle. Iittala tuotteiden valmistus aloitettiin Iittalassa, Suomessa vuonna 1881 kun tuohon pieneen kyl√§√§n perustettiin lasitehdas lasinpuhaltaja P. Teema -sarjan perusv√§rit ovat valkoinen, musta ja sininen, joita t√§ydent√§v√§t kattauksia pirist√§v√§t tehostev√§rit terrakotta, turkoosi ja helmenharmaa. Teeman v√§rien rikkaus ja yhdistelymahdollisuudet ovat ainutlaatuisia. Rated 3 out of 5 by Keskiviikonkilli6 from Hiomista Pit√§√§ ruuan sis√§ll√§√§n ja saa ruuan maistumaan makoisalta, mutta astinpesukonetta on saanut hioa, ett√§ mahtuu kyytiin.

Next

Iittala

iittala teema syvä lautanen

Teema on minimalistisen pohjoismaisen muotoilun symboli. Tarkistakaa astianpesukoneen mitat ennen ostoa tai hankkikaa biohajoava luontoystävällinen tiskiharja. Franck won many awards in his distinguished career and became internationally famous. Astiat ovat toiminnallisia, kestäviä ja hienostuneita. Muotoilija Kaj Franck loi rakastetun Teema-astiaston kolmen selkeän muodon, ympyrän, neliön ja suorakulmion, pohjalta.

Next