Ingen er som du. Ingebjørg Bratland 2019-11-28

Ingen som du

ingen er som du

Der' ingen som du, uh uh, der' ingen som du, uh uh, Dine laeber pa min hud, mine haender gennem dit har, jeg tror ik' du helt forstar, ay, der' ingen som du, 2. . C F for ingen er som du. Vi to sammen for evigt Omkvæd. Repeter intro Lyng og lauv, lyser i mot meg Gjev meg glede og tenner tru Det same gjer du så skund deg og rot deg Og sjå, du høyrer med! Rapper her for dig, baby kom og find mig. C F Bb Gm Og du er både bra nok, sterk nok og god nok, C F Bb Gm Du er den blomen du skulle vera, kom med dine C Gm draumar, kom med di tru, C F for ingen er som du.

Next

PULS

ingen er som du

For du har både vett nok, mot nok, ro nok Og du er både bra nok, sterk nok, god nok Du er den blomen du skulle vera Kom med dine draumar, kom med di tru For ingen er som du Eg kan sjå deg som ein ven i verden som ein eg treng her på denne lange ferden For eg har sove i vakker seng blant ville vekster i blomeeng For du har både vett nok, mot nok, ro nok Og du er både bra nok, sterk nok og god nok Ja, du har både vett nok, mot nok og ro nok Og du er både bra nok, sterk nok og god nok Du er den blomen du skulle vera Kom med din draumar, kom med di tru For ingen er som du. F Bb Gm C Intro: x2 F Eb Bb C Sjå deg for Kring dine føter F Eb Bb C Vill-vekster av mange slag, dei Dm C Bb lever i lag, og her har dei røter Dm G Gm Så sjå, du høyrer med! Vi stråler, jeg håber, vi er sammen her for evigt, for Bro Omkvæd 3 vers. Melodi: Espen Lind Tekst: Ingvar Hovland Sjå deg for kring dine føter Ville vekster av mange slag Dei lever i lag Og her har dei røter Så sjå Du høyrer med! Ah, jeg star og venter. . Baby tag min hånd og lad os ta' væk herfra. Yea Jeg mener bare, du skider pa det ry og de penge jeg har, Ah, du den aegte vare.

Next

Ingen som du » Ingebjørg Bratland

ingen er som du

Ab Eg kan sjå deg Eb Som en ven i verden Bb Som ein eg treng her F På denne lange ferden Ab For eg har sove i Eb vakker seng Csus4 C Blant ville vekster i blomeeng For du har både vett nok, Mot nok, ro nok. Det' kun dig, kun dig, der kan få mig, Du ka' få mig til at føle at jeg lever, føle hvert et ord som jeg skriver, Det' kun dig, kun dig, der kan få mig, Få mig til at jet. Vi to sammen for evigt Omkvaed. G D Em D Ingen er så nydelig som du G D Ingen er så vakker Em D G Når du viser hvem du er D Em D Ingen øyne skinner slik som dine øyne gjør G D G Ingen er så nydelig som du G Du spiller på fine strenger G Em D Og finner de vare ord D D G Deler alle tankene med meg G Du lar meg få føle varmen G Em D Og gir noe av deg selv D G All din skjønnhet stråler gjennom deg G D Em D Ingen er så nydelig som du G D Ingen er så vakker Em D G Når du viser hvem du er D Em D Ingen øyne skinner slik som dine øyne gjør G D G Ingen er så nydelig som du G Vis meg ditt sanne hjerte G Em D Og vær den du alltid er D G Jeg trenger ingen annen nå enn deg G For skjønnheten er en kilde G Em D Som kommer fra hjertet ditt D E Og når den stråler gjennom deg E A Er du den fineste for meg Ref. .

Next

Ingen som du

ingen er som du

Det' kun dig, kun dig, der kan fa mig, Du ka' fa mig til at fole at jeg lever, fole hvert et ord som jeg skriver, Det' kun dig, kun dig, der kan fa mig, Fa mig til at jet. Ah, jeg står og venter. Vi straler, jeg haber, vi er sammen her for evigt, for Bro Omkvaed 3 vers. X2 Ingen er så nydelig som du X2 Æsj, funket ikke helt som planlagt. Rapper her for dig, baby kom og find mig. Så skund deg og rot deg Og sjå Du høyrer med! C F Bb Gm For du har både vett nok, Mot nok og ro nok.

Next

Tor Endresen

ingen er som du

Yea Jeg mener bare, du skider på det ry og de penge jeg har, Ah, du den ægte vare. Og du er både bra nok, Sterk nok og god nok Ja du er både. Vis meg ditt sanne hjerte, og vær den du alltid er Jeg trenger ingen annen nå enn deg For skjønnheten er en kilde som kommer fra hjerte ditt Em7 A F m H E Og når den stråler gjennom deg er du den fineste for meg E H C m H Ingen er så nydelig som du, m-m E H C m H A E Ingen er så vakker når du viser hvem du er, åh nei E H C m G m Ingen øyne skinner slik som dine øyne gjør A H Esus4 E Ingen er så nydelig som du. . For du har både vett nok, mot nok, ro nok Og du er både bra nok, sterk nok, god nok Du er den blomen du skulle vera Kom med dine draumar, kom med di tru For ingen er som du Lauv og lyng lyser i mot meg Gjev meg glede og tenner tru Det same gjer du.

Next

Innertier

ingen er som du

Det føles nesten ut som tusen år siden sist vi så hverandre siden sist vi så hverandre føles ut som om det var i går da vi løp ifra de andre da vi løp ifra de andre Jeg husker sommerne som kom og gikk Jeg husker jenta ingen av oss fikk Men vi gav blaffen i det for ingen kunne skille oss kunne skille oss For du ingen er sånn som du ingen gjør det sånn akkurat sånn som du For du ingen er sånn som du ingen gjør det sånn akkurat sånn som du for du ingen er sånn som du ingen gjør det sånn akkurat sånn som du Jeg husker første dag i første klass og ingen av oss kjente noen nei, ingen av oss kjente noen Men du kom bare rett bort til meg da var det allerde gjort da var det allerede gjort Jeg husker sommerne som kom og gikk Jeg husker jenta ingen av oss fikk Men vi gav blaffen i det for ingen kunne skille oss kunne skille oss For du ingen er sånn som du Ingen gjør det sånn akkurat sånn som du For du ingen er sånn som du ingen gjør det sånn akkurat sånn som du Du er alltid der når jeg trenger deg Og ingen skjønner seg på oss Nei, ingen skjønner seg på oss For du ingen er sånn som du Ingen gjør det sånn akkurat sånn som du For du ingen er sånn som du Ingen gjør det sånn akkurat sånn som du For du ingen er sånn som du ingen gjør det sånn akkurat sånn som du. Lad vaer' med nogensinde at vaere i tvivl, der' ik' nogen der ligesom dig, det kan jeg love dig. Lad vær' med nogensinde at være i tvivl, der' ik' nogen der ligesom dig, det kan jeg love dig. Lyng og lauv lyser i mot meg Gjev meg glede og tenner tru Det same gjer du Så skund deg og rot deg Så sjå Du høyrer med For du har både vett nok, mot nok, og ro nok Og du er både bra nok, sterk nok og god nok Du er den blomen du skulle vera Kom med dine draumar Kom med di tru Eg kan sjå deg som ein ven i verden som ein eg treng her på denne lange ferden for eg har sove i vakker seng blant ville vekster i blomeeng For du har både vett nok, mot nok, ro nok Og du er både bra nok, sterk nok og god nok Ja, du har både vett nok, mot nok, og ro nok Og du er både bra nok, sterk nok og god nok Du er den blomen du skulle vera Kom med dine draumar Kom med di tru For ingen er som du For ingen er som du Nei, ingen er som du. Baby tag min hand og lad os ta' vaek herfra.

Next

Ingebjørg Bratland

ingen er som du

. . . . .

Next

Ingebjørg Bratland

ingen er som du

. . . . . . .

Next

Ingen som du av Ingebjørg Bratland med grep

ingen er som du

. . . . .

Next

Ingen som du » Ingebjørg Bratland

ingen er som du

. . . . . .

Next