Irina mä haluun olla yksin. Hiljaisuus Irina LYRICS 2019-11-21

Pitsimekko ja oman ajan kaipuu

irina mä haluun olla yksin

Tosin hukkaan olisi hyvä ohje mennyt, en olisi sitä silloin uskonut kuitenkaan. Kivan ja sopivasti yksinkertaisen mekon olet tehnyt. Joo, en tarvii lääkäriä nyt Ei, en tarvitse ruokaa Joo, en tarvii kainaloa nyt Ei mua tarvitse hoitaa Syö vaan ite ne suklaat Tai mene aivan keskenäs joogaan Tiedän mitä mä kaipaan, että mä rauhoitun Mä haluun olla yksin Haluun olla hiljaa Haluun, että nukkuu kerrankin voin Mä haluun olla yksin Lukee vaikka kirjaa Junamatka Turkuun ihana ois Mä haluun ihan helvetin pitkästä aikaa tuijottaa kauas tyhjyyteen Ja ehkä sitten lopulta elämä voittaa Muistan ehkä miks tän kaiken teen Oon joo mennyt täysin sekasin Jo varmaan hormonit vaivaa Mut turhaan mua sä ootat takaisin ennen ihmeiden aikaa Syö vaan ite ne lääkkeet Tai mene aivan keskenäs jumppaan Tiedän mitä mä kaipaan, että mä rauhoitun Mä haluun olla yksin Haluun olla hiljaa Haluun, että nukkuu kerrankin voin Mä haluun olla yksin Lukee vaikka kirjaa Junamatka Turkuun ihana ois Mä haluun ihan helvetin pitkästä aikaa tuijottaa kauas tyhjyyteen Ja ehkä sitten lopulta elämä voittaa Muistan ehkä miks tän kaiken teen Pyöriskö tää maailma ilman mua, jos otteen annan hetkeks herpaantua? Siistimpiin menoihin sopivan mekon puuttuessa ompelin yksinkertaistakin yksinkertaisemman neljän sauman mekon palalaarista löydetystä joustopitsistä. Do not copy pictures without permission! Ja kun kännykkä piippaa Wilma-viestiä, muista retki, älä unohda diskoa, tule mukaan tekemään ja joukkueenjohtaja laittaa viestiä, että treenit onkin muuttuneet, muista ilmoittautua, älä unohda ja sähköposti ilmoittaa olevansa täynnä, eikä aio lähettää eikä vastaanottaa enää ainuttakaan viestiä. Toimintaterapeutti ja sosionomi, joka haaveilee jatkuvasti lisäopinnoista. Mä haluun olla yksin Haluun olla hiljaa Haluun, että nukkuu kerrankin voin Mä haluun olla yksin Lukee vaikka kirjaa Junamatka Turkuun ihana ois Mä haluun olla yksin Haluun olla hiljaa Haluun, että nukkuu kerrankin voin Mä haluun olla yksin Lukee vaikka kirjaa Junamatka Turkuun ihana ois Mä haluun ihan helvetin pitkästä aikaa tuijottaa kauas tyhjyyteen Ja ehkä sitten lopulta elämä voittaa Muistan taas miks tän kaiken teen.

Next

Haluun Olla Yksin

irina mä haluun olla yksin

Liian usein kaipaan niitä hetkiä ett' saisin yksin nukahtaa ja herätä Ei tarvis jännittää ja sisintänsä selvittää kun ei sitä ymmärrä itsekään Hmm. Tässä hetkessä kuitenkin tuntuu, että kaipaisin perhearjen lisäksi nimenomaan sitä aikaa, kun voin olla omassa kodissa yksin, tehdä mitä minä haluan, ilman että kukaan haluaa minusta mitään. Harmi, ettei kukaan käskenyt silloin nauttia yksinolosta ja tankata omaa aikaa. Onnea ovat ystävät, joiden seurassa nämä vapaahetket saavat muistamaan sen, että elämää on kodin ulkopuolellakin sekä puoliso, joka irtiotot mahdollistaa. Nyt on Irina iskenyt sanoituksellaan äiti-ihmisen sielunmaisemaan ihan täysillä. Mä tiedän, sun on vaikee ymmärtää Haluan sut lähelle mutten että kosket Ja voi, kun se riittäis sullekkin niin tää kaikki vois jatkuu paljon helpommin Mulle tämä syvä hiljaisuus on parempi kuin huono valhe uus En voi sanoo suoraakaan ett' joo, edelleen ahdistaa kun me sitä jäätäis sitten kelaamaan.

Next

Hiljaisuus Irina LYRICS

irina mä haluun olla yksin

Mä kuulen eteisestä askeleet sä viereen kaadut, tilaa siihen teet Et sano sanaakaan tuijotat mun niskaa vaan samalla kun mä leikin nukkuvaa. Mä tiedän sun on vaikee ymmärtää Haluan sut lähelle mutten että kosket Ja voi, kun se riittäis sullekkin niin tää kaikki vois jatkuu niin kuin ennenkin Oo yeaa. Kun tiskikone pullistelee likaisia astioita ja loput jonottaa lavuaarissa. Tällä kertaa kuroin mekon väljyyden vyöllä, mutta seuraavaan taidan tehdä muotolaskokset. Kädentaitaja, ompeluharrastaja ja ihanien kankaiden keräilijä. Translation: I want to be alone I want to be quiet I want to be able to sleep for once I want to be alone Maybe read a book A train trip to Turku would be great I want for the first time in a fucking long time Stare far away into the void And maybe then at the end life wins And I remember why I'm doing all of this Song: Tämä video on myös tavallaan omistettu mangolalle.

Next

Hiljaisuus Irina LYRICS

irina mä haluun olla yksin

Lasten omatoimisuuden lisääntyessä, heidän löytäessään kavereita ja nauttiessaan siitä, kuinka taitavia he monessa asiassa ovat, on minulle vapautunut tilaa olla muutakin kuin äiti. Toivon, että sulle löytyisi pian riittävän pitkä oma hetki. Tilanne on kummallinen sen vuoksi, että ennen lapsia en viihtynyt yhtään yksin. Pikkulapsivaihe on ihanaa ja palkitsevaa mutta samalla väsyttävää, kun joku tarvitsee koko ajan jotain, mutta sen ansiosta olen ymmärtänyt oman ajan ja itseni kanssa olemisen tärkeyden, mitä en ennen pitänyt niin olennaisena - sitä omaa aikaa ihan itsekseen kun oli, jos halusi! Esipesu oli ilmeisesti liian kova myllytys, sillä kankaan pintaan nousi ärsyttävästi kuminauhasyheröä. Maito on mennyt vähän vanhaksi ja leipä on loppu. Sain kuitenkin melko hyvin kierreltyä suttuisimmat kohdat ja mekko on hyvin käyttökelpoinen. Tämä tunne on alkanut nostaa päätään oikeastaan nyt viimeisen puolen vuoden aikana enemmän.

Next

(Short PMV) Mä haluun olla yksin (Lazy)

irina mä haluun olla yksin

Mutt hei, ei tää oo helppoo mullekaan Mä en vaan pysty sanomaan mikä mieltä painaa. Nyt vain odottelen, milloin pääsen mekkoa ulkoiluttamaan! Hiljaisuus ahdisti ja rauhallisuus oli tylsää. Ehkä tämä vaihe kuuluu vanhemmuutteen - vaihe, joka valmistaa myös minua hölläämään napanuoraa jossain vaiheessa enemmänkin, sitten kun sen aika on. Minulla oli sellainen viime viikonloppuna, kun Ystävätäreni kanssa saimme viettää kylpylähotelliviikonlopun. Kun tenava tulee kotiin fillarin ketjut solmussa, kun hän on vähän oikaissut jonkun märän mutta mutaisen pöpelikön halki ja on polveen saakka mutamössössä. Nyt ois vaan pakko saada olla tarpeeton Mä haluun olla. Se on se hetki, kun pyykkivuori ulottuu pyykkikorista välihyllyyn saakka.

Next

Haluun Olla Yksin

irina mä haluun olla yksin

. Minulle olisi ollut kauhistus mennä vaikkapa elokuviin itsekseni tai viettää viikonloppuiltaa vain omassa seurassani. Ideoija, innostuja, suunnittelija, toteuttaja - välillä mokailija, silloin tällöin onnistuja. Joo, en tarvii lääkäriä nyt ei, en tarvitse ruokaa Joo, en tarvii kainaloa nyt ei mua tarvitse hoitaa Syö vaan ite ne suklaat tai mene aivan keskenäs joogaan Tiedän mitä mä kaipaan että mä rauhoitun Mä haluun olla yksin, haluun olla hiljaa haluun että nukkuu kerrankin voin Mä haluun olla yksin, lukee vaikka kirjaa junamatka Turkuun ihana ois Mä haluun ihan helvetin pitkästä aikaa tuijottaa kauas tyhjyyteen Ja ehkä sitten lopulta elämä voittaa muistan ehkä miks tän kaiken teen Oon joo mennyt täysin sekaisin ja varmaan hormonit vaivaa Mut turhaan mua sä ootat takaisin ennen ihmeiden aikaa Syö vaan ite ne lääkkeet tai mene aivan keskenäs jumppaan Tiedän mitä mä kaipaan että mä rauhoitun Mä haluun olla yksin, haluun olla hiljaa haluun että nukkuu kerrankin voin Mä haluun olla yksin, lukee vaikka kirjaa junamatka Turkuun ihana ois Mä haluun ihan helvetin pitkästä aikaa tuijottaa kauas tyhjyyteen Ja ehkä sitten lopulta elämä voittaa muistan ehkä miks tän kaiken teen Pyöriskö tää maailma ilman mua jos otteen annan hetkeks herpaantua Nyt ois vaan pakko saada olla tarpeeton Mä haluun olla yksin, haluun olla hiljaa haluun että nukkuu kerrankin voin Mä haluun olla yksin, lukee vaikka kirjaa junamatka Turkuun ihana ois Mä haluun olla yksin, haluun olla hiljaa haluun että nukkuu kerrankin voin Mä haluun olla yksin, lukee vaikka kirjaa junamatka Turkuun ihana ois Mä haluun ihan helvetin pitkästä aikaa tuijottaa kauas tyhjyyteen Ja ehkä sitten lopulta elämä voittaa muistan taas miks tän kaiken teen. Nyt kun omat lapseni ovat jo toisella kymmenellä, alkaa omaa aikaa olla jo ihan mukavasti saatavilla ja olen yhtä lailla sitä oppinut arvostamaan ja vaalimaan. Kun perheessä ei ole enää ihan pieniä lapsia, on ollut viimein aika sukeltaa ulos äitikuplasta.

Next

Hiljaisuus Irina LYRICS

irina mä haluun olla yksin

Harmi, että kangas ei tykännyt pesusta. Kun koko päivän tekee töitä ihmisten kanssa pistäen likoon itsensä ja energiansa ja kotiin päästessä kimppuun hyökkää kaksi ihanaa, mutta ah, usein välillä niin rasittavaa mukulaa, alkaa takaraivossa kutkutella haave siitä, että saisi edes hetkisen olla aivan totaalisen tarpeeton. Punatukka on ihanan miehen vaimo, vallattoman pojan ja aurinkoisen pikkutytön äiti sekä parin höperön koiran emäntä. . .

Next

Hiljaisuus Irina LYRICS

irina mä haluun olla yksin

. . . . . . .

Next

Saron blogi: Mä haluun olla yksin. Haluutko säkin?

irina mä haluun olla yksin

. . . . .

Next

(Short PMV) Mä haluun olla yksin (Lazy)

irina mä haluun olla yksin

. . . . . .

Next