Iskelmäfestarit 2020 himos. Festivaalit 2019-11-29

Tikkurila Festivaali 9.

iskelmäfestarit 2020 himos

Leirintäalue on oma maailmansa ja monen kävijän mielestä oikeaan festivaalitunnelmaan pääsee vain siellä. Ensimmäisen illan päätti huikealla keikalla Apulanta ja yleisö nautti täysin rinnoin. Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä. Kuuluipa lomasuunnitelmiisi sitten rauhallinen mökkiviikonloppu saunoen ja veneillen, vauhdikas kaveriviikonloppu katettuna rallilla, sporttinen golfkierros Himoksen 18-reikäisellä viheriöllä tai lennokas frisbeegolf, niin kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja selata monipuolista majoitustarjontaamme. Hyödynnä reittikarttojamme tapahtumasivuilta ja käy nauttimassa Himoksen talvipoluista. Suomen suurimmaksi kotimaisen musiikin festivaaliksi kasvanut Iskelmä Festivaali saa sisartapahtuman Poriin.

Next

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS 2020,

iskelmäfestarit 2020 himos

Lahjakortin ostaminen on helppoa ja se on vain muutaman klikkauksen takana! Helmi 1 ja 2 ovat vielä vapaana ja hinta ei päätä huimaa täydellä henkilömäärällä. Suuri telttakylä sykkii tapahtumia ympäri vuorokauden. Rap- ja Hip Hop musiikkiin keskittynyt PipeFest päätti tämän kesän festivaalitarjonnan Himoksella. Himos, is a popular ski resort offering the largest slopes of Southern and Central Finland from the end of November to May the 1st at best. Huvilat Himoksen rinteiden kupeessa, tapahtumien keskipisteessä.

Next

Himos 2020

iskelmäfestarit 2020 himos

En siis ollut valmis koitokseen, mutta päätin kuitenkin yrittää aikaistaa luonnon kiertokulkua satsaamalla harjoitteluun. Sompi on kuitenkin sporttimiehiä, joten hermoja oli lepuutettava lenkkeilemällä. Sähkölliset karavaaniliput sekä matkaajaliput myydään Tiketin kautta. Reitit kiertelevät pääosin Himoksen upeimman alueen Paljakan koskemattomissa vanhoissa metsissä. Ole nopea vielä muutamia viikonloppuja jäljellä! Mukana on kuvia useiden matkojen juoksijoista, mutta kuvapankki sisältää erityisesti hyvän kattauksen otoksia Himos Double-Extremen osallistujista. Himos Challenge 13km jo haastaa menijän ja kiertää kokonaisuudessaan Himos Winter Trailissa käytössä olevan uraston. Skiing season is closer day by day so now is a great moment to book your luxury weekend at our villas! Kolea sää ei tunnelmaa haitannut, ja juhannusaattona illansuussa itse aurinkoinenkin näyttäytyi festarikansalle.

Next

Koy Päijänteen Helmi, Patajoentie 95, Jämsä (2020)

iskelmäfestarit 2020 himos

Himos Winter Trail -tapahtuman reittimerkinnän purkaminen on aloitettu. Hiihtokeskuksella on oikeus määrätä, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloinkin käytössä. Esiintyjälista on varsin kattava, ja juuri monipuolisuus tuntuu houkuttaneen yleisöä pitkienkin matkojen takaa. Myös kaksipäiväisen Jysärin yleisö on ottanut omakseen. Siitäkin huolimatta, että teltoissa tänä juhannuksena hytistiin kylmästä tavallistakin. Vuodesta 2009 asti järjestetty tapahtuma kohoaa Jämsän Himos Parkiin 25. Tämä tarkoittaa sitä, että Himos Winter Trail -tapahtuman järjestäjillä on lumen lisäksi muitakin ässiä hihassa tarjotakseen osallistujille elämyksellisen polkujuoksukokemuksen! Yleisötavoite saavutettiin ja hieman ylitettiinkin.

Next

ISKELMÄ FESTIVAALI PORI 2020,

iskelmäfestarit 2020 himos

Pinta-ala 208 m2 Ylellisyyttä tuovat Harman Kardon -audiojärjestelmä, tilava kylpylämäinen saunaosasto, oma uimaranta, oma vene, jääpalakone sekä terassilla oleva integroitu lämminporeallas, josta on näkymä suoraan järvelle. Himos Winter Trail -yöpolkujen viimeinen kuvasetti on viimein saatu studioltamme jakoon. . Lisätietoa ja Himos rantahuvilat vaativalle lomailijalle ja yritysten kokouspaikaksi. Voit maksaa kassalla kassahinnaston mukaiset hissiliput myös alla mainituilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä, -mobiilisovelluksilla. Himos Winter Trail tarjoaa eteläsuomalaisittain poikkeuksellisten korkeuserojen myötä ihanan hapottavia fyysisiä haasteita sekä pitkiä hulluttelevan mutkaisia alamäkipolkuja. Tervetuloa mökkilomalle, tapahtumiin ja kokoustamaan meille! Karavaanilippuja myydään kaikille karavaanialueille, mutta matkaajalippuja vain Iskelmä Hiekalle, Iskelmä Niitylle sekä Lähi-Tapiolalle.

Next

Himosmajoitus

iskelmäfestarit 2020 himos

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Facebook tarjous Neste oil Ralliin tulijoille: Helmi 1, 14 hlöä, 1. Mikäli mielessäsi on kysyttävää vuokramökeistämme, majoituksesta Himoksella yleisesti tai muista Himoksen palveluistamme, otathan meihin yhteyttä! Jos olet suuntaamassa Himokselle tai Jämsään, valitse majoitus Himoksella — kauttamme löydät mökit Himoksen parhailta paikoilta, koko vuoden ympäri! Kolmen päivän aikana neljällä esiintymislavalla heitti keikan yli. Himos Winter Trail tarjoaa monenlaisia haasteita sekä fiiliksiä nautiskelijoille, tunnelmoijille ja fyysistä haastetta hakeville — kuntotasoon katsomatta. Himos Winter Trail rajoittaa ensimmäistä kertaa osallistujamäärää tapahtumassaan, jotta voimme hallitun kasvun kautta tarjota mielekkään polkujuoksukokemuksen. Voimassa olevalla opiskelija- ja varusmieskortilla myönnämme normaalihintaisesta hissilipusta ei lumila lipuista eikä kausikorteista 10% alennuksen kassalta ostetuista lipuista. .

Next

Himos

iskelmäfestarit 2020 himos

Ensimmäistä kertaa järjestetty Oktoberfest Himos veti suuren juhlateltan täyteen yleisöä kahtena iltana. Suomen suurimmaksi kotimaisen musiikin festivaaliksi kasvanut Iskelmä Festivaali saa sisartapahtuman Poriin. Tapahtumien kolmen päivän lippujen myynti on käynnistynyt. Uusi uljas katsomoterassikin ehti ennen porttien aukeamista valmistua, vaikka. Nettikaupasta ostettu lippu on voimassa kauden 2019-2020 ja aktivoituu ensimmäisellä hissinousulla lipun keston mukaiseksi.

Next

Hissiliput

iskelmäfestarit 2020 himos

The Voice Juhannus HimosFestival käynnistyi tänä vuonna koleassa, mutta onneksi kuitenkin poutaisessa säässä. Tapahtumassa uutena mukana muun muassa Levy- ja Karaokemessut. Teksti ja kuvat: Mikko Hakonen Kuudetta kertaa järjestetty, Suomen suurin 90-luvun musiikkiin keskittynyt Jysäri Himos -festivaali veti kaksipäiväiseen tapahtumaan 16 000 kävijää. Lisätietoa karavaanipaikoista ja -lipuista löydät festivaalin. Tuskin missään muualla on koskaan edes yritetty viedä läpi kolme festivaalia muutaman päivän välein. Catering-palvelusta voitte tilata kokousmenut, ruokailun, kahvituksen ja virvokkeet suoraan huviloille.

Next

Tikkurila Festivaali 9.

iskelmäfestarit 2020 himos

. Kokoustilat 16-18 henkilölle varustettuna wlan-yhteydellä, videotykillä, valkokankaalla, fläppitaululla sekä dvd-soittimella. Himos Trail 2020 -tapahtuman ilmoittautuminen avautuu helmikuussa 2020. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Toivotaan, että mies säilyy rasitusmurtumilta tai muilta liiallisesta urheilusta koituvilta haitoilta. .

Next

Iskelmä Festivaali Himos 2020

iskelmäfestarit 2020 himos

Majoitu tasokkaasti huvilassa tai mukavasti mökissä! Kävijämäärään nähden ongelmia oli poliisin mukaan vain vähän ja vakavia häiriöitä ei ollenkaan. Toisin kuin päätapahtumassamme Himoksen poluilla on nyt täysi talvi, mutta siitä huolimatta lumipolut ovat hyvässä kunnossa. Helmi 1: Majoituskapasiteetti 14 hlö, iso alakerran takkahuone ja saunaosasto 18 henkeä sekä ulkoporeallas. Kuvia saa vapaasti jakaa omissa julkaisuissa, mutta kuvaajan nimi on kohteliasta mainita. Huippuolosuhteet onnistuneeseen lomaan, kokouksiin ja juhliin! Viihtyisät mökkimme löytyvät Jämsästä, Himoksen rinteiden välittömästä läheisyydestä.

Next