Jelena karleusa novosti. Jelena Karleuša: Ne mogu više da imam decu; Nisam se udala za Karića zbog para 2019-11-28

Tag / Jelena Karleuša / Vesti online

Jelena karleusa novosti

Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati — napisala je Karleuša. . . Ovaj put je đavo odnio šalu pa su objavljene eksplicitne fotografije na kojima je Jelena Karleuša gola. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga.

Next

Jelena Karleuša gola bez cenzure

Jelena karleusa novosti

Marija ne trza na mene, barem bih ja znala da je drugačije. . Vremenom ćete uspeti da ostvarite sasvim pozitivnu atmosferu u kolektivu. . Moraću da pitam Duška da li bi mu bilo interesantno da gleda mene sa dve žene.

Next

KARLEUŠA I FUDBALER U NOVOM SKANDALU: Vrele poze za Vranješa ili nameštaljka

Jelena karleusa novosti

Nakon što su objavljene slike na kojima je Jelena Karleuša gola bez cenzure, ona je odmah kupila kartu i uputila se na aerodrom, odakle je otputovala kod Duška u Kinu. Istina je da ima mnogo takvih, ali ima i drugačijih. Prodajem ono što je ljudima lako da povežu sa mnom, sa mojim provokativnim izgledom. Sve to ne bi bilo toliko strašno da ona nije obukla haljinu koja ističe sve to i da prethodno iz istih razloga nije vređala takmičarke. Ni kao fudbaler niti ste ista vrsta! Spremam hranu deci bez obzira na to što imam dve dadilje.

Next

Jelena Karleuša

Jelena karleusa novosti

U svemu tome je bilo lepih i manje lepih stvari. Sve više se približavate osobi koja deluje kao neočekivan. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost, a preko prijatelja i poznanika moli i plače, što je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljav veš. Svi oni koji stoje iza ovog, pravno će odgovarati. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta, od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje u kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. Duško Tošić je za tebe, crve mali neko kome ti nisi ni do kolena! Trudnoća, odnosno sam porođaj sada je veoma opasan za mene.

Next

Jelena Karleuša

Jelena karleusa novosti

Samo gnjide kao što si ti! Veoma sam srećna što sam se razvela od Bojana, jer da nisam, nikada ne bih bila sa Duškom, kojeg volim najviše na svetu. . . . Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sledeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine kada je sve i počelo.

Next

Tag / Jelena Karleuša / Vesti online

Jelena karleusa novosti

Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan. Sada je, evo, dočekala da se isto to i njoj desi. Ni u jednom klubu niti za reprezentaciju! Mada ja se nimalo ne bih bunila kada bih imala još jednu ćerku. Igramo se, crtamo, gledamo televiziju, kuvam im. Znam kako da priđem, znam kako da izvučem od Marije ono što želim. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni da s voljenom.

Next

Jelena Karleuša

Jelena karleusa novosti

Ne opterećujemo ih svojim poslovima. Plašiš li se da će postati bahate? Kada sam pisala kolumne, to je za njega bio veliki stres. Jelena Karleuša se odmah oglasila nakon što su mediji počeli da pišu i prenose fotografije, a na jednom video snimku se vide ona i Ognjen u šetnji Akropoljem u Atini. Kada su baš nevaljale, brojim: tri, dva i na jedan ustajem. Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno! Očekuje vas povoljan period za posao. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom. Ni za mog bivšeg muža Bojana Karića nisam se udala zbog para.

Next

Jelena Karleuša

Jelena karleusa novosti

Niti sam gruba, niti sam oštrog jezika. . Naše ne je za njih veliko ne. Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Osećate veliku dozu straha kad je u pitanju. Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom-dzabe ti je! Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek, već čitava organizacija.

Next

Tag / Jelena Karleuša / Vesti online

Jelena karleusa novosti

Dosadni sam kućni tip koji ne voli da se šminka, da se oblači. Inače, kako Jelena izgleda bez šminke, i programa za obradu fotografija, otkrio je upravo njen suprug Duško Tošić, a fotografije pogledajte. . . Njene eksplicitne fotografije na kojima se u provokatnivnom izdanju dopisuje i zadovoljava dok je na vezi sa Ognjenom Vranješom kruže internetom, a nedugo zatim su se oglasili i svi akteri.

Next

JELENA KARLEUŠA JE JUČE POSTAVILA OVU SLIKU A Ognjen Vranješ je danas ovako PROVOCIRA

Jelena karleusa novosti

Totalno su zaštićene, ali mora da se zna red. Na primer, Mariju i mene. Priča je o uspehu naših fudbalera na svetskom prvenstvu u Urugvaju, kada su osvojili treće mesto. Atina i Nika ne oskudevaju ni u čemu. Inače, pevačica je kupila kartu i odmah se uputila na aerodrom, odakle je otputovala kod supruga u Kinu, prenosi Telegraf.

Next