Jour vårdcentral örebro. Vårdcentralsjouren Örebro, Örebro 2019-11-27

Psykiatrisk akutmottagning

jour vårdcentral örebro

Ta alltid med legitimation Ta alltid med din legitimation när du besöker oss. För dig som har diabetes finns dessutom specialistutbildad distriktssköterska. Regler finns för högkostnadsskydd för besök och för. Här erbjuds bostäder om ett till fyra rum och kök med yteffektiva och funktionella planlösningar samt genomtänkta detaljer som avskild läshörna och generösa glasöppningar runt balkongerna. En infektion kan ge symptom som halsont, hosta, feber, infektion i ögon, öron eller luft- och urinvägar. Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem som vill byta vårdcentral lista om sig. Kontakta din vårdcentral om du inte redan har en ordination.

Next

Våcomm.landolakesinc.com

jour vårdcentral örebro

Du kan vända dig till vilken vårdcentral du vill. Ifall du inte är nöjd ska du i första hand kontakta berörd vårdpersonal eller vårdcentralschefen. Om du blir sjuk på kvällar eller helger Blir du sjuk på kvällen eller under helgen och inte kan vänta till nästa vardag, kontakta någon av. Det är inte möjligt att lista sig på en specifik läkare, du kan bara välja vårdcentral. Om du inte kan betala med kort, kan du betala med faktura eller kontant. Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora Telefon rådgivning och tidsbeställning per telefon Adress Vårdcentralernas jourmottagning vid Lindesbergs lasarett.

Next

Skebäcks vårdcentral, Örebro

jour vårdcentral örebro

På laboratoriet hjälper vi dig med provtagning. Gör en notering om detta vid underskriften. Listningen börjar gälla dagen efter vi har registrerat ditt val på vårdcentralen. Kontakta oss för rådgivning och tidsbokning. Tider och bokning från och med 4 mars 2019 till och med 17 november 2019. Det är du som bestämmer om du vill att din nya vårdgivare ska kunna se dina tidigare journaler eller inte. Om du är osäker på vilken vårdcentral du är listad vid kan du kontakta närmaste vårdcentral eller gå in på 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Next

Mikaeli vårdcentral, Örebro

jour vårdcentral örebro

En infektion innebär att kroppen har angripits av bakterier, virus eller andra smittoämnen. Vår tillgänglighet Du kan boka tid till distriktsläkare och distriktssköterska via vårt telefonuppringningssystem hela dagen. Vi har en bred erfarenhet att luta oss mot och vi gillar vi verkligen vårt arbete. Boka din tid för vaccination i vår webbtidbok eller kom på drop in tisdagar och torsdagar kl 13-15:30 ej helgdagar. Listningen börjar gälla dagen efter du gjort ditt val. Du har rätt när du vill. Utifrån dina besvär arbetar vi för att du så snabbt som möjligt ska träffa rätt yrkesgrupp.

Next

Södra Ladugårdsängen

jour vårdcentral örebro

Gör gärna detta innan du behöver vård eftersom listningen börjar gälla först dagen efter. Är du nöjd med var du är listad behöver du inte göra något. På vårt laboratorium tar de biomedicinska analytikerna hand om dina prover. Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis- squash- och badmintonbanor, Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor. Hälsa och samverkan ska genomsyra alla verksamheter i huset. Du kan även avboka och omboka tid, förnya recept, kontakta oss med mera genom att logga in på våra e-tjänster på.

Next

Vårdcentraler

jour vårdcentral örebro

Kontakt via e-tjänster För frågor om vård över nätet är det viktigt med säkerhet. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. Om du är listad i ett annat landsting kan du inte få hembesök om du befinner dig i ditt hemlandsting. Kvalitativa hem att trivas i! Du kan söka vård på en annan vårdcentral än den du är listad vid, och det gäller även för besök hos barnmorska, sjukgymnast eller kurator. Vid Ängens vårdcentral finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, laboratorium, mödrahälsovård, barnhälsovård, kurator och sjukgymnastik.

Next

Ängens vårdcentral, Örebro

jour vårdcentral örebro

Är du gravid, över 65 år eller har en kronisk sjukdom, erbjuds du gratis influensavaccination. Nyfödda kan listas av föräldrarna på önskad vårdcentral, annars blir de automatiskt listade på den närmaste vårdcentralen. Om du inte tidigare valt en annan vårdcentral, är du listad på den vårdcentral som är närmast din bostad. Vår personal Hos oss kan du träffa distriktsläkare och distriktssköterska. Kom till oss och meddela att du vill bli listad. Måndag-fredag kl 8-10 har vi drop in mottagning för Tybble vårdcentrals patienter.

Next

Närhälsan Älvängen vårdcentral

jour vårdcentral örebro

Du kan också få blanketten från Hälsovalsenheten, tel 019-602 16 00, texttelefon 019-670 25 27. I vårt psykosociala team arbetar psykolog samt kurator med utbildning i kognitiv beteendeterapi. Det finns också möjlighet att träffa distriktssköterska för hälsosamtal. Via 1177 Vårdguidens e-tjänster Det snabbaste sättet att välja vårdcentral är att använda 1177 Vårdguidens e-tjänster. För dig över 85 år är alla besök gratis.

Next