Jyu avoin koppa. Häiriö Avoimen yliopiston verkkopalveluissa 31.7. klo 10.45 2019-11-30

Viestinnän ja median perusopinnot, 25 op, JY:n avoin yliopisto

jyu avoin koppa

Koulutuksen tavoitteena on, että jokainen osaa tuoda ja tallentaa viitteitä Refworksiin yleisimmistä tietokannoista sekä luoda Word-tekstinkäsittelyohjelmassa tekstinsisäiset viittaukset ja valmiin lähdeluettelon. Verkkokurssit ovat ryhmämuotoista opiskelua, jolla oppiminen perustuu opiskelijoiden väliseen vuorovaikutukseen. Tunnista tutkimusansiosi Koulutuksessa perehdytään tutkijatunnisteisiin, joiden avulla tutkija voi varmistaa, että hänen tieteellinen toimintansa liitetään oikeaan tutkijaprofiiliin. Vapaaehtoinen lähiopetus jakson suorittamisen tueksi Jyväskylässä tai Helsingissä ks. Tarkemmat arviointiperusteet löytyvät opintojakson Koppa-sivulta. Suoritustavat: Viestinnän ja median perusopintojen opiskelutapoina ovat lähiopetus, verkkomateriaaliin ja kirjallisuuteen perehtyminen, oppimistehtävien kirjoittaminen, tenttiminen ja ryhmätyöskentely. Koulutus on suunnattu pääasiassa ihmistieteellisten oppiaineiden jatko-opiskelijoille ja henkilökunnalle, mutta on avoinna myös muille.

Next

YJOA2110 Henkilöstöjohtaminen, 6 op, JY:n avoin yliopisto

jyu avoin koppa

Lisäksi vapaaehtoinen lähiopetus joko Jyväskylässä tai Helsingissä ks. VertailuKorpissa on valittavana 2 vastaavaa kurssia. Mikäli olet suorittanut muut sisällöllisesti vastaavat opinnot, ota yhteyttä oppiaineen koulutussuunnittelijaan ennen opintojaksolle ilmoittautumista. Kurssilla ohjataan ja tunnisteen liittäminen. Lähiopetusta saat Jyväskylässä ja Helsingissä sekä noin 50 yhteistyöoppilaitoksessa eri puolilla Suomea. Arviointi: Arvosteluasteikko 0-5 Arviointiperusteet Opintojaksolla vaaditut hyväksytyt suoritukset. Tähän opintokokonaisuuteen sisältyy jaksoja, joissa on käytössä Connect-verkkokokousjärjestelmä Connect-verkkokokousjärjestelmän käyttämiseen tarvitset riittävän nopean nettiyhteyden ja kuulokemikrofonin headset.

Next

Kirjallisuuden aineopinnot, 35 op, JY:n avoin yliopisto

jyu avoin koppa

Yliopistonopettajat toimivat opinto-ohjaajina, ja opintojen sis√§lt√∂ihin liittyv√§√§ ohjausta saa kunkin jakson opettajalta. Opiskelija omaksuu perusl√§ht√∂kohdat tutkimustiedon hy√∂dynt√§misest√§ ja tuottamisesta sek√§ ymm√§rt√§√§ yhteiskunnallisia ilmi√∂it√§ tieteellisen tiedon n√§k√∂kulmista. Sen mukaisesti p√§√§st√§√§n lukum√§√§r√§tavoitteisiin lukukauden loppuun menness√§. Ilmoittautuminen: - Perehdy ennen ilmoittautumista avoimen yliopiston ilmoittautumisohjeisiin ja ‚ÄĒehtoihin - Ilmoittautuminen on sitova. Ota yhteytt√§ Jotta voisit k√§ytt√§√§ Kurssi- ja oppimateriaaliplonea avoimen materiaalin jakamiseen, tarvitset sopivat oikeudet.

Next

Avoimen yliopiston Koppa

jyu avoin koppa

Opi k√§ytt√§m√§√§n Refworksia mukavien harjoitusteht√§vien avulla. Valintamenettely: Kirjoittamisen perusopintoihin haetaan seuraavasti: huhtikuun haussa elokuussa alkavaan opetukseen lokakuun haussa tammikuussa alkavaan opetukseen. Opiskelijat valitaan erillisen haun perusteella katso valintamenettely. Tarkemmat arviointiperusteet l√∂ytyv√§t opintojakson Koppa-sivulta. Verkkokurssilla on k√§yt√∂ss√§ Moodle verkko-oppimisymp√§rist√∂. Perusopinnot toteutetaan lukuvuoden 2018‚ÄĒ2019 opetusohjelmassa seuraavilla opintojaksoilla. Opetukseen osallistuminen edellytt√§√§ voimassaolevaa opinto-oikeutta.

Next

Sosiaalityön perusopinnot, 25 op, JY:n avoin yliopisto

jyu avoin koppa

Testaa mielellään useammalla nettiselaimella Firefox, Chrome, Safari. Suoritusmahdollisuudet: Verkkokurssi; joko itsenäisenä tai osana esim. Pääset takaisin painamalla selaimesi paluunappia. Oikeutesi päivittyvät Koppaan noin puoli tuntia ilmoittautumisen jälkeen. Lisäksi opintoihin kuuluu perehtymistä kirjallisuuden opetuksen erityiskysymyksiin.

Next

Liikuntapsykologian perusopinnot, 25 op, JY:n avoin yliopisto

jyu avoin koppa

Menetelmäkartta jäsentää menetelmien välisiä hierarkkisia suhteita. Samalla palautat mieleesi, miten kirjaston tarjoamia aineistoja käytetään, mitkä ovat tieteenalasi keskeiset tietokannat ja miten käytät e-aineistoja yliopiston verkkoalueen ulkopuolella esim. Liikuntapsykologiaan kuuluu myös urheilupsykologia, jossa pyritään auttamaan ihmisiä pääsemään huippusuorituksiin. Tiedossa olevat reunaehdot auttoivat rajaamaan ja fokusoimaan toteutusta. Voit ottaa tunnuksen käyttöösi salasana. Voit myös osallistua kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle avoimiin Lähteet talteen Refworksilla -koulutuksiin RefWorks-viitteidenhallintaohjelman avulla keräät, muokkaat ja kansioit omat lähdeviitteesi sekä teet lähdeluettelon lähes käsin koskematta. Opintoihin voi ilmoittautua ja opinnot aloittaa itselleen sopivana ajankohtana.

Next

Häiriö Avoimen yliopiston verkkopalveluissa 31.7. klo 10.45

jyu avoin koppa

Salli ev√§steet cookies selaimessasi, niin voit kirjautua sis√§√§n. Kun olet ilmoittautunut opintokokonaisuuteen, ilmoittaudu my√∂s siihen sis√§ltyville opintojaksoille, jotta p√§√§set jaksojen Koppa-sivuille. Alla olevat ohjeet p√§tev√§t, jos haluat tuottaa avointa materiaalia. Koulutuksen tavoitteena on, ett√§ jokainen osaa tuoda ja tallentaa viitteit√§ Refworksiin yleisimmist√§ tietokannoista sek√§ luoda Word-tekstink√§sittelyohjelmassa tekstinsis√§iset viittaukset ja valmiin l√§hdeluettelon. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sek√§ ajattelun avoimuutta ‚ÄĒ sytyt√§mme taidon, tiedon ja intohimon el√§√§ viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. My√∂s esimerkiksi viittaustyylin muuttaminen onnistuu hetkess√§.

Next

KORJATTU: Avoimen Koppa

jyu avoin koppa

Opintoihin voi myös sisällyttää tieteellisen kirjoittamisen ja tutkimuksen teon harjoittelua kandidaatintutkielman kirjoittamisen muodossa vapaaehtoinen, ei sisälly opintomaksuun. Verkkokurssille ilmoittautumisessa on käytössä jonotuskäytäntö. Tarkemmat arviointiperusteet löytyvät opintojakson Koppa-sivulta. Kun olet ilmoittautunut opintokokonaisuuteen, ilmoittaudu myös siihen sisältyville opintojaksoille, jotta pääset jaksojen Koppa-sivuille. Julkaisukanavan valinta Tunnistatko relevantit julkaisukanavat? Tutkinnot, joissa kirjallisuus on pääaine, antavat lisäksi muodollisen kelpoisuuden kuntien kulttuuritoimien tehtäviin kulttuuriohjaajaksi, kulttuurisihteeriksi, kulttuuritoimen johtajaksi. Voit ilmoittautua aineopintoihin, jos olet suorittanut soveltuvat edeltävät opinnot, ks.

Next

Jyväskylän yliopisto

jyu avoin koppa

Tämän avulla pystyttiin testaamaan rajapintojen toimivuus ennen varsinaisen kehitystyön aloittamista. VertailuKorpissa on valittavana 2 vastaavaa kurssia. Tekijänoikeuksien suojaamia verkkomateriaaleja ovat mm. Kurssi sopii kaikille avoimesta tutkimuksesta kiinnostuneille. Lisätiedot: Vaihtoehtoisia suoritustapoja räätälöidään tiedekuntien ja laitosten tarpeisiin, ks.

Next