Kahvila leivintupa. ‚ÄĚP√§√§timme kehitt√§√§ Suomen parhaan pannukakun‚ÄĚ 2019-11-23

Kahvilat Savonlinnassa

kahvila leivintupa

Herkutella voi niin makealla kuin suolaisellakin pannarilla. Soittamalla etukäteen voit tilata isompiakin määriä. Kahvila on auki ympäri vuoden sunnuntaisin ja tuolloin tuvalla paistetaan herkullisia tuoreita pannareita. Kahvilan kautta voi myös tilata sekä noutaa kakkuja ja muita tuotteitamme. Viihtyvyydeltään tämä sinun kahvilasi voitti sen mennen tullen.

Next

Kahvilat

kahvila leivintupa

Ja aivan ehdottomasti kesäaikaan Savonlinnassa sinun on juotava torikahvit! Savonlinnan tori Saimaan rannalla lienee yksi Suomen kauneimmista toreista. Ensimmäiset vietimme vuonna 2012 - ehdottomasti uusimme tapahtuman taas tulevanakin pääsiäisenä. Jippii mun ei tarvinnutkaan pelkästään fiilistellä paikan tunnelmaa, vaan pääsin hemmottelemaan makunystyröitäni! Savonlinnan keskussairaala Kahvilasta voi ostaa mm. Kahvila Leivintupa on auki joka sunnuntai ympäri vuoden, mutta eniten kävijöitä on kesällä. Kivijalkamyymälöiden lisäksi toimii myös verkkokauppa. Pidin rakennustyöstä , joka on vieläkin esillä sivuillamme.

Next

Juhana Herttuan Kellari

kahvila leivintupa

Sittemmin tupa on kunnostettu kahvilaksi vuonna 2006 vanhaa arvostaen. Kahvila Leivintupa Olethan reilu, kerrot kokemuksesta ja ruuasta. Rakennus on 1800-luvun lopulla pystyhirsistä rakennettu noin 54 m2 käsittävä eteiskamarillinen yksinäistupa, joka muutettiin saunaksi ilmeisesti 1900-luvun alussa. Ja onhan seudulla oma kahvilaherkkukin, eli lörtsy. Se on Satamapuistossa, ja kioskin vierestä kulkevat Saimaan valkokylkiset höyrylaivat. Asiakaspaikkoja kahvilassamme on 15 ja päivän lehdet ovat luettavissasi.

Next

Sympaattinen Kahvila Leivintupa

kahvila leivintupa

Tämä todella suloinen ja sympaattinen kahvila sijaitsee Hämeenlinnan ja Hattulan rajalla Pekolassa, Aulangon luonnonsuojelualueesta parisen kilometriä eteenpäin ajellessa. Myös kausiluontoisuus on esillä leipomossamme. Suosimme tuoreita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita kaikissa leivoksissa sekä suolaisissa herkuissa. Torin vieressä on vielä Cafe Sataman Sydän, joka on herkuttelijoiden ja erikoiskahvien ystävien paikka. Yli 20 vuoden toimimisen aikana olemme kehittäneet tuotteidemme makua ja koostumusta sekä yhdistäneet kotimaisia ja ulkomaisia reseptejä. Kahvilan lisäksi tuvalla on ollut tapana järjestää erilaisia tapahtumia ja varsinkin pääsiäis-, ja joulumarkkinat ovat olleet suosittuja. Haluatko järjestää kokous- tai juhlatilaisuuden Turun linnan upeissa tiloissa.

Next

Kahvila Leivintupa, Savonlinnan ravintola

kahvila leivintupa

Tärkeitä piikkejä ovat myös joulu- ja pääsiäismarkkinat. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan ja haluat esittää meille kysymyksiä toiminnastamme tai tuotteistamme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Ruokamyrkytykset, veropetokset ja muut ovat viranomaisille raportoitavia, eivät tälle sivustolle kuuluvia asioita. Kahvila kuuluu osaksi tien toisella puolella olevaa Metsänkylän kartanoa ja tämä vanha tupa, jossa on ollut myös sauna, on alunperin rakennettu 1800-luvun lopulla. Lörtsyjä löytyy myös kasvis- ja kalatäytteillä. Suomalaista historiaa ja kesätunnelmaa parhaimmillaan! Metsänkylän Navetassa on aivan ihana vanhojen tavaroiden myymälä, josta löytyy niin pienempiä sisustusideoita kuin myös esimerkiksi vanhoja ovia ja ikkunanpokia. Saunan tuoksu on säilynyt, mutta leivinpölyt hävinneet! Monna torstai, heinäkuu 7, 2016 at 23:49 Mä luulen, että itseä kiinnostaisi eniten pihalla oleva traktori.

Next

Kahvila Leivintupa, Savonlinnan ravintola

kahvila leivintupa

Metsänkylän iso leivintupa paloi 1940-luvulla, jolloin silloiseen väensaunaan rakennettiin suuri leivinuuni. Leipomossamme käytetään vain huippulaadukkaita aineksia. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Keittiöhenkilökunnan valmistama ruoka voi olla todella hyvää vaikka asiakaspalvelu olisikin heikkoa. Paikalla oli viime vuonna 78 taitavaa käsityöläistä ja leipuria, seppä esittelemässä omaa ammattiaan, talutusratsastusta, alpakoita ja iso soppatykillinen riisipuuroa. Edellyttäen tietysti, että ne saadaan kiinni sunnuntaina aamusta ennen kahvilan aukeamista. Kahvilassa on päivittäin vaihtuva salaattilounas, jonka saa myös mukaan.

Next

Hyvät leivonnaiset

kahvila leivintupa

My√∂s sulatetusta suklaasta tehty kaakao on kuulemma kokeilemisen arvoinen. Yll√§tyin positiivisesti kun taululla luki, ett√§ pannukakkuja on saatavana my√∂s gluteenittomana ja maidottomana. Myyjien toiveesta olemme pystytt√§neet p√∂yd√§t nyt my√∂s Palmusunnuntaina. Lounaalle ja kahville poikkeaminen ei edellyt√§ museossa k√§ynti√§. Kotileipomo Kupsakasta on muodostunut tunnettu olohuone Savonlinnassa ‚ÄĒ paikka, jonne on mukava tulla heng√§ht√§m√§√§n kiireen keskell√§.

Next

Leipomo Savonlinna

kahvila leivintupa

Leivintupa Savonlinnan keskustassa teitä palvelee kahvila Leivintupa, tyylikäs ja viihtyisä taukopysäkki Kirkkokadulla. En ole oikein kahvilatyyppiä, kun en juo kahvia ollenkaan. Kysyin tästä työntekijöiltä ja he sanoivat, että sen verran on kyllä kyselyitä tullut, joten eiköhän sinne muutama eläin, joko alpakoita tai aaseja, tuoda tänäkin kesänä tien toiselta puolelta. Täältä löytää myös tilan alpakoiden villasta tehtyjä lankoja ja niistä tehtyjä tuotteita. Valittavanasi on toinen toistaan tunnelmallisempia tiloja aina hulppeista Kuninkaan- tai Kuningattarensalista, intiimiin Herrainkellariin tai 120 paikkaiseen kokoustilaan Bryggman-saliin. Tilan miljöö on varsinkin aurinkoisella kesäsäällä huikaisevan kaunis ja vie hyvällä mielikuvituksella jonnekin englannin maalaisseudulle, eli älä missaa aluetta molemmin puolin tietä. Joskus hetken tauko saattaa venähtää hieman pidemmäksikin nauttiessasi kaupungin parhaista herkuista ja vastakeitetystä kahvista.

Next