Kasvitieteellinen puutarha oulu. Yleiskuvaus 2019-11-23

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha

kasvitieteellinen puutarha oulu

Tarjolla t√§htitaivaan ihmeiden tarkastelua kaukoputkella. Kasvihuoneiden poikkeusaukioloajat Joulun aatonaatto ma 23. Kasvihuoneiden l√§mp√∂tila vaihtelee 15‚ÄĒ25¬įC asteen v√§lill√§. Vessat sijaitsevat naulakoiden v√§litt√∂m√§ss√§ l√§heisyydess√§. Kevenn√§ vaatetusta ennen kasvihuoneisiin menoa!. Katso mit√§ taivaalla t√§h√§n vuodenaikaan n√§kyy, miten t√§hdet nousevat ja laskevat.

Next

Yleiskuvaus

kasvitieteellinen puutarha oulu

Jos taivas on pilvessä, tähtinäytös siirtyy sisätiloihin Linnanmaan kampuksen puolelle: klo 19. Mitä muutoksia tähtitaivaalla tapahtuu vuoden aikana. Istutuksia on varottava, ja jäljet on siivottava. Enimmäkseen lainapiisejä, joukossa muutama oma; osa lainapiiseistä suomennettu akateemista yhteisöä silmällä pitäen. Kiellettyä Kokoelmakasveihin koskeminen ja kasvinosien kotiin vieminen on kielletty.

Next

Kasvitieteellinen puutarha

kasvitieteellinen puutarha oulu

N√§yt√§ suuremmalla kartalla Julkinen liikenne Unioninkatua pitkin kulkevat raitiovaunut 3, 6, 7 ja 9 sek√§ lukuisat bussit. Esteett√∂myys Ulkopuutarhassa ja kasvihuoneissa liikuntaesteisetkin pystyv√§t liikkumaan esteett√§, mutta kahvila Violan tilat ovat esteelliset. Opastus- ja tilatpuhelimessa ei ole erillist√§ p√§ivystysaikaa seuraavilla koulujen lomaviikoilla: viikot 52-2 joulu-loppiainen , viikko 8 p√§√§kaupunkiseudun talvilomaviikko , viikot 25‚ÄĒ31 kes√§loma , viikko 42 syysloma eik√§ arkipyhin√§. Vaates√§ilytys ja s√§ilytyslokerot Naulakot ja lukolliset s√§ilytyslokerot l√∂ytyv√§t kasvihuoneiden sis√§√§ntuloaulasta kassan takaa. Polkupy√∂r√§t Kaisaniemenrannan puoleisella portilla on polkupy√∂r√§teline.

Next

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha

kasvitieteellinen puutarha oulu

Ryhmien k√§ytt√∂√∂n olemme varanneet my√∂s kolme lukollista reppuk√§rry√§. K√§yt√§nn√∂n vinkkej√§ Jo vuodesta 1829 Helsingin keskustassa sijainnut kasvitieteellinen puutarha on toiminut kaupunkilaisten virkist√§ytymispaikkana useiden sukupolvien ajan. Koko illan ajan klo 17‚ÄĒ22: Puutarhan sis√§tilat Ikuista itsesi tutkijapilveen Photobooth selfie -kuvauspiste Pop-up -tiedekuppila Ostettavissa kahvia, teet√§, juomia, suolaista ja makeaa purtavaa. Musiikinlaji melko perinteinen rock, vaikutteita jonkin verran New Orleansin suunnalta. Luento, joka vaihtaa muotoaan ja haastaa kuulijansa arvioimaan, miss√§ tieteen, taiteen ja mystiikan rajat lymynnev√§t. Puutarhan kokoelmat ja n√§yttelyt ovat avoinna my√∂s yleis√∂lle.

Next

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha

kasvitieteellinen puutarha oulu

Matkaa Helsingin päärautatieasemalta puutarhaan on noin 600 metriä. Myymälä ja kahvila Kasvihuoneiden kassan yhteydessä toimivasta myymälästä on saatavilla virvoitusjuomia, jäätelöä, kasviaiheista kirjallisuutta ja pikku tuomisia. Opastus- ja tilavarauspuhelin sekä -sähköpostiosoitteet palvelevat kaikkia Luonnontieteellisen keskusmuseon yleisökohteita Luonnontieteellinen museo, Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha ja Kumpulan kasvitieteellinen puutarha. Kasvihuoneet Kasvihuoneiden joulun ja uudenvuoden aukioloajat: ma 23. Virkistyksen ohella valistusta tarjotaan kasvien nimilapuilla, opaskirjasilla ja opastuskierroksilla.

Next

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha

kasvitieteellinen puutarha oulu

Pääsyliput Vuonna 2020 vapaa pääsy kasvihuoneisiin tammi-, maalis-, heinä-, syys- ja marraskuussa kuukauden ensimmäisenä perjantaina sekä toukokuussa kuukauden toisena perjantaina pe 3. Joukossa on myrkyllisiä ja ihoärsytystä aiheuttavia kasveja. Tulostettava karttavihkonen: Kasvihuoneet 302 Saintpaulia-huone Kasveja afrikkalaisen vuoripuron varrelta. Oppilaitosyhmille sisäänpääsymaksut sisältyvät opastuksen hintaan. Ryhmät voivat maksaa pääsymaksut myös laskulla. Syksyisen tähtitaivaan tarjottimella on monia herkkupaloja: kaksoistähtiä, tähtijoukkoja, Linnunrata ja Andromedan galaksi.

Next

Tieteellis

kasvitieteellinen puutarha oulu

Mainitkaa aina mistä kohteesta olette kiinnostuneita. Tieteellis-taiteellinen esitys elämän kosmisista perusteista kaukaisessa Pohjolassa. Jos Aurinko on aktiivisella tuulella, myös revontulet voivat ilmestyä elävöittämään iltaa. Hakaniemen ja Helsingin yliopiston ent. Tilatiedustelut ja kuvausluvat: , puh. Kaisaniemen metroasemilta on Kaisaniemenrannan portille n. Lipunmyynti päättyy 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Next

Yleiskuvaus

kasvitieteellinen puutarha oulu

Maanantai suljettu Tiistai 10‚ÄĒ17 Keskiviikko 10‚ÄĒ17 Torstai 10‚ÄĒ18 Perjantai 10‚ÄĒ17 Lauantai 10‚ÄĒ17 Sunnuntai 10‚ÄĒ16 Lipunmyynti p√§√§ttyy 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa. B√§ndin nimi nimenomaan Big Bang, koska b√§ndiss√§ on fyysikoita ja t√§htitieteilij√∂it√§. Myym√§l√§ ja asiakaspalvelu Kasvihuoneiden lippukassa: 02941 24455 kasvihuoneiden aukioloaikoina Opastustiedustelut: , puh. Ulkopuutarhassa saa olla piknikill√§ leikatuilla nurmikentill√§. Aistipuutarha tuottaa tuoksuineen ja kosketuksineen iloa kaikille muillekin kasvien yst√§ville.

Next