Kesämäen leipomo lounas. Kesämäen Leipomo Oy 2019-11-27

Kesämäen Leipomo Oy, Karankokatu 3, Lappeenranta (2020)

kesämäen leipomo lounas

Lounas tarjoillaan Lauritsantiellä lehtitalon tiloissa. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Maksutapana hyväksymme perinteisten muotojen lisäksi niin lounassetelit kuin suoralaskutussopimuksen. Uudistamme lounasta ja kaipaisimme teidän, asiakkaidemme, mielipiteitä. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Next

The Lunch

kesämäen leipomo lounas

Kerran viikossa lähtee kuorma myös Helsinkiin, jossa tuotteita menee lähes 20 kauppaan. Leipomoyrityksen perustaja oli puolestaan hänen isänsä, Olavi Siintovaara. Yrittäjänä olen toiminut leipomossa vuodesta 1987 eli yli kolmekymmentä vuotta. Tykkää ja kommentoi mikä on lempilajisi Kalevan kisoissa, kommentoineiden kesken arvotaan 3 kpl 3-päivän pe-su lippupaketteja A-katsomoon. Nykyisin toimitaan Lappeenrannan keskustan kupeessa Kourulassa, entisen K-kaupan tiloissa.

Next

Lounas Lappeenranta, Lappeenrannan teknillinen yliopisto

kesämäen leipomo lounas

Nälkäiseksi et varmasti jää — santsata saat juuri niin paljon kuin haluat. Ruisleivälle ja kuivakakuille olemme suoneet useamman myyntipäivän, kyseisissä tuotteissa säilyvyys on huomattavasti parempi. Kesämäestä leipomo muutti ensin Mattilan kaupunginosaan, sitten Mäntylään hieman kauemmaksi keskustasta. Näin pienestä kotileipomosta Kesämäessä on kasvanut yksi suurimmista Etelä-Karjalan leipomoista. Yritys on ollut suvussa alusta saakka, ja Jani onkin leipomoyrittäjä jo kolmannessa polvessa.

Next

Kesämäen Leipomo Oy

kesämäen leipomo lounas

Toinen kahvila-myymälä sijaitsee Kauppakadulla Lappeenrannan keskustassa, jossa tarjolla keittolounas. Leipomoyritystä pyöritetään nyt kahden polven, isän ja pojan voimin. The Lunch Mitä sitä kursailemaan, tarjoamme kaupungin parhaan ja monipuolisimman lounaan, The Lunchin. Á la carte kello 12-22. Á la carte kello 12-22. Nyt, viisi vuosikymmentä myöhemmin toiminta on laajentunut omien myymälöiden sekä laajan jälleenmyyjäverkon avulla lähes koko Etelä-Karjalaan sekä myös pääkaupunkiseudulle. Kyllä monet yrityksen johtamiseenkin kuuluvat työt ovat tulleet ihan tutuiksi.

Next

Lounas Lappeenranta, Lappeenrannan teknillinen yliopisto

kesämäen leipomo lounas

Kesämäen Leipomo Oy perustettiin alun perin Lappeenrannan Kesämäkeen vuonna 1965. Edullista ja terveellistä lounasruokaa Viikoittain vaihtuvat lounasruoat virkistävät ja tuovat vaihtelua asiakkaidemme arkeen. Kesämäen Leipomo Oy:n yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Jani Siintovaara. Tervetuloa herkuttelemaan kahvila-myymälöihimme Lappeenrannan Kourulaan sekä keskustaan. Toimitusmyynti on isossa osassa leipomon toiminnassa. Erilaiset hallinnolliset työt ovat työllistäneet enemmän.

Next

The Lunch

kesämäen leipomo lounas

Lounaan hinta on 8,50 euroa henkilöltä. Asiakkaina on kattavasti sekä K- että S-ryhmän kauppoja. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti, sekä tässä päivityksessä. Kerro meille siis mitä haluaisit syödä tai mitä yleensä syöt lounaalla, mikä on suosikkiruokasi, paras ruokamuisto lapsuudesta tai vaikkapa tämän kesän grillibravuurisi. Kotiruoan ja keittolounaan ohella tarjolla on runsas salaattipöytä, josta asiakkaamme voivat koota juuri mieleisensä annoksen. Lounasruokailustamme löydät kotiruoan, keittolounaan, alkupalat, sekä erikoisruokavaliolounaan.

Next

Kesämäen Leipomo Oy

kesämäen leipomo lounas

Perjantaisin ruokalistamme lisävaihtoehtona on myös lihapihvi. Käytämme tuoreita raaka-aineita ja sesongin mukaan myös lähiruokaa. Kalevan kisat on yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailu. Historiaa nykyisillä omistajilla yrityksestä on yhteensä yli puoli vuosisataa. Leipomon yhteydessä toimivassa kahvila-myymälässä tarjotaan arkisin omassa keittiössä tehtyä lounasta. The Lunch on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 10:45-15:00.

Next

Kesämäen Leipomo Oy

kesämäen leipomo lounas

Viihtyisässä ja suositussa ravintolassamme lounasruoka on täyttävää ja terveellistä! Kahdeksan vuotta sitten muutettiin nykyiseen paikkaan Kourulaan eli lähemmäs kaupungin keskustaa. Yön yli levänneitä tuotteita leipomossa ei muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta harrasteta. Lounas Lappeenranta Lounasruoka laadukkaista raaka-aineista Kaikki lounaat valmistamme ravintolassamme käsin alusta alkaen. Ensin kesätöissä ja sen jälkeen myös talvisin opintojen lomassa. Vuonna 2019 mestaruuksista kilpaillaan 1.

Next