Kino123 veturi. Kino 123 2019-11-30

Kino 123, Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, Kuusankoski (2020)

kino123 veturi

Eik√§ odotus muuten tunnu l√§hesk√§√§n niin pitk√§lt√§, kun k√§y v√§lill√§ vaikkapa leffassa ‚ÄĒ :ssa tietenkin! Ostohetkell√§ ja kysytt√§ess√§ my√∂s lipuntarkastuksessa on esitett√§v√§ voimassa oleva opiskelija-, el√§kel√§is- tai varusmieskortti. Tutustu tarkemmin Tilattavissa t√§st√§ p√§iv√§st√§ jouluun asti - siis my√∂s pikkujouluihin! Meill√§ on kahden vuoden aikana k√§ynyt jo per√§ti 160 000 katsojaa - niinp√§ haluamme palkita katsojat mahtavilla tarjouselokuvilla ja muulla mukavalla ohjelmalla. Toista h√§n ei pysty poistamaan; se on hahmo, johon h√§n turhaan p. K√§y leffassa katsomassa uusi Vares ja perehdy Jussi Vareksen maailmaan my√∂s kirjastossa! Varatut liput tulee lunastaa viimeist√§√§n 30 minuuttia ennen n√§yt√∂ksen alkua. Lis√§ksi tarjousn√§yt√∂kset ovat paikkanumerottomia, eli voit ostaa lipun n√§yt√∂kseen mutta et voi ostaa tietty√§ istumapaikkaa.

Next

comm.landolakesinc.com

kino123 veturi

Pääosassa Game of Thronesista tuttu Emilia Clarke. Lippujen kelpoisuus Sarja- ja lahjalipuissa on lippuun kirjattuna viimeinen käyttöpäivä. Meillä on siis tänä viikonloppuna lähes 200 000 seuraajaa. Lahjalipputasku Lahjalipputasku Kino 123:ssa paukkuivat satatonniset sunnuntaina 18. Mene ja tutustu lipputuotteisiin, jotka saat fyysisinä lippuina Kinon lippukassalta tai nyt myös verkkokaupasta digilahjalippuina suoraan sähköpostiisi! Voimme postittaa liput saajalle tai hän voi noutaa ne Kinon lippukassalta.

Next

Kino123 Veturi ja asiakaspalvelu

kino123 veturi

Vielä ehdit napata edulliset ennakkoliput Asuntomessujen netistä! Nyt nokka kohti seuraavaa virstanpylvästä! Lahjakortilla voi maksaa Kino 123:n elokuvalippuja, leffaeväitä ja kahvilatuotteita. Ostettu lippu ei häviä järjestelmästä. Iloista joulua ja hyvää uutta vuotta kaikille! Ennen avajaisia Kino 123:n blogissa on tarkoitus seurata uuden elokuvateatterin ja sen kahvila-ravintolan rakentumista. Lisäksi muilla lipputuotteilla, kuten sarjalipuilla ja lippulahjakorteilla, ei ole palautusoikeutta. Kino 123 on nyt Lippupalvelun Ticketmaster Suomen virallinen Lippukauppa! Maut: Kinder, suolainen kinuski, mustaherukka ja lime-persikka.

Next

comm.landolakesinc.com

kino123 veturi

Kymmenen onnekasta p√§√§see mukaan ja voi tuoda kaverin my√∂s. Kino 123 ja Asuntomessut arpovat 5 kpl kahden lipun settej√§ torstaina. Ainoa tapa varmistaa paikkojen pysyvyys on lunastaa liput varaushetkell√§ joko kassalta tai verkosta eli liput on maksettu etuk√§teen. Iltan√§yt√∂ksiin saapuminen Kun tulet iltan√§yt√∂ksiin eli jos n√§yt√∂s p√§√§ttyy arkisin klo 21 j√§lkeen, lauantaina klo 20 j√§lkeen tai sunnuntaina klo 19 j√§lkeen , auto kannattaa ehdottomasti j√§tt√§√§ Kinon edustalla olevalle pys√§k√∂intialueelle ‚ÄĒ muuten voit joutua kiert√§m√§√§n k√§vellen koko kauppakeskuskompleksin. Englanniksi puhuttu 2D klo 17. Yhdysvallat l√§hti taisteluun todellisena altavastaajana: heill√§ oli vain kourallinen koneita Japanin koko laivastoa ja ilmavoimia vastaan.

Next

Kino 123 blogi: Veturin √§ij√§p√§ivill√§ √§ij√§leffoja 6‚ā¨!

kino123 veturi

Onko tuttusi tulossa Kouvolaan Asuntomessuille? Tänään Kino 123 on entistäkin skarpimmin ajan hermolla, kun maan eturivin tubettajat Herbalisti ja Lakko linnoittautuvat Kinon aulaan vuorokaudeksi ja tekevät sieltä suoraa lähetystä eetteriin. Näe nämä elokuvat Kinon synttäreillä ensimmäisten joukossa koko Suomessa! Nämä lahjat eivät jää pölyttymään eivätkä kuormita kaatopaikkoja. Voit siis hoitaa lippuhankintasi samalla kuin hoidat muitakin asioitasi. Tilaa verkosta tai varaa soittamalla 0440 321 321 tai piipahda Kino Bakeryn kassalla. Suosituimpien näytösten edellä lippukassoilla voi olla ruuhkaa, joten varatut liput kannattaa käydä lunastamassa hyvissä ajoin.

Next

Kino 123, Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, Kuusankoski (2020)

kino123 veturi

Dusty joutuu olosuhteiden pakosta opiskelemaan palomieheksi. Fanien on mahdollista tulla paikan p√§√§lle Kinolle moikkaamaan verkkojulkkiksia tai l√§hetyst√§ voi seurata t√§ss√§. Kev√§√§n korvalla starttaa Kino 123:n oma Facebook, ja pitkin kev√§tt√§ ja kes√§√§ tahti vain kiihtyy ‚ÄĒ tulossa on kilpailuja, yll√§tyksi√§ ja jopa tilaisuus hakea Kinosta unelmiesi ty√∂paikkaa ‚ÄĒ kunnes odotus huipentuu syksyll√§ suuriin avajaisiin! Kyseess√§ on kaikille Hobitti-faneille ymp√§ri maailmaa suunnattu kisa, joka k√§ynnistyy 25. Valtaosa valikoimasta on saatavana laktoosittomana ja kaikista kakuista l√∂ytyy my√∂s gluteeniton versio - ilman lis√§hintaa! He taistelevat yhdess√§ autoyhti√∂t√§ sek√§ fysiik. Lunastetuista lipuista kannamme aina vastuun.

Next

Kino 123 blogi: Uusi elokuvateatteri Kino 123 Kauppakeskus Veturiin 2012

kino123 veturi

Verkkokaupasta ostetuilla lipuilla ei ole palautusoikeutta, mikä todetaan verkkokaupan ehdoissa lipun ostamisen yhteydessä. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä sarjalippua erikoispitkiin elokuviin ja erikoisnäytöksiin. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä ja se on käytettävä kerralla kokonaan. Sen jälkeen lunastamattomat liput palautuvat myyntiin ja varaaja on menettänyt varauksensa. Kohtaukset on toteutettu uskomattoman hienosti. Kulkiessaan pitkin Gotham Cityn nokisia katuja hän pitää yllä kahta naamiota. Kouvolan kirjasto on koonnut 7.

Next

Kino 123

kino123 veturi

Neljällä eurolla Lentsikat 2: Pelastajat 3D, Transformers - tuhon aikakausi ja Miljoona tapaa kuolla lännessä. Kino 123 on Kuusankoskella jo yli 25 vuotta toimineen Studio123:n sisarteatteri, joten kun moderni toimintaympäristö yhdistyy vankkoihin perinteisiin ja osaavan henkilökunnan ystävälliseen ja ammattitaitoiseen palveluun, voimme luvata, että koko seutukunta saa tulevaisuudessa nauttia entistäkin vaikuttavammista elämyksistä. Kino 123:n sarjaliput käyvät myös :ssa Kuusankoskitalolla ja päinvastoin. Riemukasta uutta vuotta 2012 kaikille ja tervetuloa seuraamaan:n ikiomaa blogia! Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Moottorit murahtavat käyntiin tänään klo 19. Elokuvanäytösten ulkopuolella Kino 123 on myös kahvila-ravintola sekä toimiva kokoustalo.

Next