Kiropraktor hamar. Kiropraktikk 2019-11-24

Stange Kiropraktorklinikk

kiropraktor hamar

Vi behandler alle typer smerteproblemer som kommer fra bevegelsesapparatet. Klinikk Andersen startet opp i 2009. Velkommen til et team bestående av dyktige og erfarne terapeuter. Vi har kiropraktorvakt utenom åpningstid! Inngang til Helsehuset i 2. Samtidig separeres leddflatene, og det høres en klikkelyd.

Next

TNT Kiropraktikk og Rehabilitering AS

kiropraktor hamar

Skuldre: Dårlig bevegelse, musearm, frozen shoulder. Ved kiropraktisk leddbehandling, også kalt manipulasjons-behandling, frigjøres et låst ledd ved en hurtig og presis bevegelse. Når du kommer til kiropraktoren første gang er det viktig at du får en helhetlig undersøkelse. Disse barna er ofte stive i brystryggen og nakken. En naprapat behandler alle typer akutte og kroniske lidelser som stammer fra bevegelsesapparatet. Dette for å sikre at du får et treningsopplegg som passer akkurat deg.

Next

Fysioterapi

kiropraktor hamar

Vi tilbyr Kiropraktikk, Fysioterapi, Osteopati, Psykomotorisk fysioterapi og et bredt utvalg av Muskelterapitjenester. Velkommen til et team bestående av dyktige og erfarne terapeuter. Vi har god kompetanse og lang erfaring innen både behandling av barn og voksne. Målet med behandlingen er å redusere smerte og dårlig funksjon i kroppen, dette gjør vi gjennom å kombinere ulike behandlingsteknikker. Alle ansatte er medlem i enten Kommunens Landspensjonskasse eller Statens pensjonskasse. Lite søvn Lite søvn er ofte et sammensatt problem.

Next

Kiropraktor

kiropraktor hamar

Ved behov henviser vi til annen bildediagnostikk eller legespesialist. Hun jobber med alt innen massasje; klassisk massasje, dyp massasje, triggerpunkter, tøying og mobiliseringer. Kiropraktikk betyr å behandle med hendene. Denne raske passive tøyningen av strukturene omkring leddet, medfører en umiddelbar reflektorisk avspenning av overspent dyp muskulatur, som har hindret ledd i å bevege seg normalt. Behandlingen baseres i stor grad på manuelle metoder.

Next

Kiropraktikk

kiropraktor hamar

Våre kiropraktorer forebygger, diagnostiserer og behandler feilfunksjon og sykdom i muskler, nerver og ledd. Du trenger ikke henvisning fra lege, men vi råder deg til å informere din fastlege om du velger å benytte deg av våre tjenester. Her kan du trene på egenhånd, eller under veiledning av personlig trener eller kiropraktor, Før du setter i gang med trening, gjennomgår du en funksjonstest. Vårt primære ønske er å gi våre kunder rask tilgang til en grundig undersøkelse og gi behandling på bakgrunn av denne. For spørsmål ta kontakt med oss via vårt , telefon eller. Kommer du med bil kan du parkere den i Bygarasjen som ligger v. Risheim kiropraktorklinikk Kiropraktorklinikkken ble startet av Ivar Risheim i 1980.

Next

Hamar Kiropraktorsenter > Ansatte

kiropraktor hamar

Rask konsultasjon og behandling Godt utdannet personell med lang erfaring Godt tverrfaglig samarbeid med andre helseaktører. Videre får du oppfølging i den grad du ønsker og har behov for det. Går du inn via senteret tar du rulletrappen opp i 2. Ble sendt på røntgen og det viste å være slitasje i nakke og skulderledd. Vi holder til i lyse trivelige lokaler i tredje etasje på Kleppestø senter. Vi ser en økning av barn som ikke liker å ligge på ryggen etter at det ble innført bilsete for spedbarn og at det ble forbudt med ordninger som gjorde at barna kunne ligge i en bag de første 3 måneder.

Next

Kiropraktikk

kiropraktor hamar

I dag drives klinikken av Mari Sveen, Caroline Hæreid Nylund og Eirik Øvsthus. Behandlingen består gjerne av en kombinasjon av øvelser der pasienten selv er aktiv sammen med passive behandlingsformer. Behandlingsmetoder De aller fleste barn og spedbarn liker å få kiropraktisk behandling, og bivirkningene er få. Mange problemer løser seg selv over tid, men slett ikke alle. De vanligste plagene der er urolighet blant små barn, mageplager og ammeproblematikk. Dette gjelder da muskler, ledd, sener, nerver og bindevev.

Next

Kiropraktor

kiropraktor hamar

I mange tilfeller klarer din egen kropp å rydde opp i problemene mens andre ganger trenger den hjelp. Kne: Hopperkne, artrose, schlatters, løperkne. Utdanningen gir et samfunnsvitenskapelig og et biologisk perspektiv på fysisk aktivitet og inaktivitet. Hos oss får du enkel og gratis parkering. Foruten leddjustering, som jo kiropraktorer er mest kjent som, jobber vi mye med muskulatur.

Next