Kjære kristine. Contrazt 2019-11-29

kristine91

kjære kristine

Litt flaut at du ser hvordan min mat ser ut! Og i bunnen er det søtpotet. Jeg håper at dere vil fortsette og støtte meg i fremtiden. Intro: D Dsus x 4 Solo: D Em G D Em G D D Em Kjære Kristine, min beste venninne A D Ikke gråt, ingen skylder på deg I kveld når han kommer Em Si at jeg har dratt min vei A D Og gi ham denne ringen fra meg Em Jeg har lenge visst det fantes en annen A D Men jeg håpet at det var en flørt F m Han burde latt meg vite Bm Bare sagt det som det var A Nå har jeg ventet lenge nok F Nå pakker jeg og drar Nå pakker jeg og drar Refr. Nei, jeg kommer fra en pitteliten bygd ca 40 min kjøring fra Haugesund. Trenger jeg å presisere at osten ikke ble gylden? Det skulle heller vært brokkoli, for i klumper som dette ble det ganske bløtt med frossen spinat.

Next

Chassibloggen: Kjære Kristine (hilsen østlendingen)

kjære kristine

Karbonadedeig stekes med krydder cummin, paprika, pepper, chili, hvitløk. I en ildfast form legger du litt av kjøttsausen. Jeg håper nå at jeg kan gå den rette vei. Håper ikke det gjør noe, fine Kristine. September er snart over og min tid som Weber-in-the-kitchen er snart ute.

Next

“Kjære Kristine”

kjære kristine

Og så var det denne pizzaen. Fotografia viser litt av livet på Baneminde, interiør samt ansatte og familien til eigaren, Mons Hestnes, side om side med soldatane. Har du lært deg språket? På kjøkkenbenken ligger det en brunflekket banan som skal bli til banan-og-kokos-karri, men som aller mest minner meg om at veddeløpet snart løper ut. Takk for at dere har stilt opp for meg i alle år og jeg kan ikke si annet at dere har vært gode foreldre. Og så har de suuuuuper mat der og! Jeg drikker som oftest kaffien på jobb, men jeg foretrekker kaffen hjemme.

Next

kristine91

kjære kristine

Vi har utviklet et godt vennskap og et sterkt familiebånd som jeg håper vil vare livet ut. Innimydlå er det muligens god smak, men jeg tviler. Og det må jeg vel få til? Men jeg følte virkelig at det spontane russekoret omfavnet meg med varme. Ostehuset er bra :D Jeg drikker helst te på jobb, for kaffen er ikke noe god. S Du har rett og slett laget en lassouka - og du kan dermed sjekke av både lasagne og moussaka på listen selv om jeg vil anbefale å lage noe med vanlig potet og. .

Next

Chassibloggen: Kjære Kristine (hilsen østlendingen)

kjære kristine

Bare hør her: Grønn lasagne med spinat og squash Karbonadedeig stekes med krydder cummin, paprika, pepper, chili, hvitløk og tilsettes en boks hakkede tomater. Tusen hjertelig takk for den flott bunaden. Med mye lys og mye varme. Det er ikkje så mykje vi veit om dette albumet og historia om dei russiske krigsfangane som blei sendt til Noreg. Jeg vil også benytte anledningen til å takke mine kusiner og fettere. Vi har mange gode minner sammen fra barndommen. .

Next

Contrazt

kjære kristine

Det er ganske merkelig hvor ulike former kjærlighetserklæringer kan komme i. Kristine var ei av Røde Kors-systrene som bidro med naudsynt pleie og stell. Bruker en KitchAid, men du kan bruke hvilken som helst kjøkkenmaskin. Jeg trenger sikkert mange gode råd på veien både fra familie og venner. Tåler jo ikke hvitløk, så den byttet jeg ut med purre.

Next

Liv Kristine

kjære kristine

Det burde jo ikke være noe problem. Da kan jeg drikke hasselnøttkaffe og det er best. . Albumet har tilhøyrt sjukepleiar Kristine Endrerud 1880—1983 , og vart gitt henne som gåve frå krigsskadde russiske soldatar som var internert ved pensjonatet Baneminde på Espa i Stange 1917—1918. Jeg garanterer at andre også vil like det. I dag er en stor dag i livet mitt, da jeg nå er på full fart inn i de viktigste årene i mitt liv da det er mange avgjørende beslutninger å ta. Synes du klarer deg bra jeg : P.

Next

Chassibloggen: Kjære Kristine (hilsen østlendingen)

kjære kristine

Uansett hvor jeg går vil jeg bestandig huske veien hjem når jeg trenger å få en klem. Hva er oppskriften på fluff til 2? Ja - og jeg trenger vel ikke påpeke at det i allefall ikke er mer igjen av kjøttsausen nå. Masse ost på toppen og inn i ovnen på 200 grader til osten er gylden. Jeg synes de fortjener ett laaangt innlegg, bare om seg selv :D Den lille østlendingen Malin: Innflytter du og? Jeg mener - whats not to like. Snart så kan jeg sikkert alle Mods-låtene og! Jeg vil takke min kjære søster, Maria, for alt vi har vært gjennom i både tykt og tynt.

Next