Klubben i mitt hjerte 2018. Nettsideløsningen fra Atea Klubb er nå stengt. 2019-11-30

KLUBBEN I MITT HJERTE

klubben i mitt hjerte 2018

Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte. Moss og Omegn Hestesportklubb 81. Årets kampanje starter lørdag 13. Verdal Og Omegn Rideklubb 51. Klarer vår klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Likevel legger Wahl til at det ikke bare er pengene som gleder. Budskapet var så klart at man skulle stemme.

Next

Klubben i mitt hjerte 2018

klubben i mitt hjerte 2018

Trondheim Cheerleadingklubb, Nixies Cheerteam 7. Stemmelokalet åpner natt til lørdag 14. Hvem som helst kan starte en Spleis for at klubben skal være med i konkurransen — enten du er lagleder, spiller eller bare er glad i klubben din. Lagenes medlemmer mobiliseres til å stemme for egen klubb slik at den får sjansen til å vinne pengepremier. Det er en årlig kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, Sparebank 1, Dagbladet og P4. Så jeg tenker at dette er et veldig godt bidrag inn i den satsinga.

Next

KLUBBEN I MITT HJERTE

klubben i mitt hjerte 2018

Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Her er de 100 klubbene med flest stemmer i årets Klubben i mitt hjerte: 1. Søk frem klubben og støtt spleisen som ligger på den siden, finnes det ingen kan du opprette én. Kristiansand: Henrik Wergelandsgate 4 inngang Vestre Torv. En klubb i en positiv spiral Klubben ble i høst også tildelt Trondheim kommunes Mangfoldpris for 2018.

Next

Klubben i mitt hjerte 2019 • Norges Motorsportforbund

klubben i mitt hjerte 2018

Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. Gå inn og stem på. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag. Totalt deler Nordea ut 400. Bodø Gym og Turnforening 3.

Next

Klubben i mitt hjerte 2018

klubben i mitt hjerte 2018

Mye på gang - Hva skal dere bruke pengene til? Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. Spleis tar vanligvis et gebyr, men «Klubben i mitt hjerte»-spleisene er gratis. Les alle konkurranseregler på Hovedpremie Klubben som mottar flest stemmer vinner hovedpremien på 100 000 kr. I løpet av hele kampanjeperioden registreres alle stemmer som kommer inn på en klubb. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

Next

Klubben i mitt hjerte 2018

klubben i mitt hjerte 2018

Bangsund Idrettslag lukk Dagbladet er en del av Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Det er kun spleiser opprettet fra som deltar i trekningene. Hver dag blir noen av vinnerne å høre på P4s daglige radiosendinger! Utleira idrettslag er en voksende klubb fra Lerkendal bydel i Trondheim. Avstemningen ble arrangert første gang i 2004. Gå til Totalt skal SpareBank1 dele ut 400.

Next

Klubben i mitt hjerte

klubben i mitt hjerte 2018

Det eneste klubben din trenger for å være med i trekningen er å oppnå 50 stemmer i løpet av ett døgn. Sentralbord: 37 06 08 00 E-post: Kontortid: Fakturainformasjon: Org. © 2009 - Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité 01 Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk Åndsverkloven. Hver hverdag i perioden trekkes det en vinner av klubbene som har passert 2000 kroner på sin spleis. Vi jobber med å få til en sykkelløype, en hinderløype, en tre-mot-tre-bane til fotball. Daglige trekninger Hver dag trekker vi to idrettslag som vinner 10.

Next

Loading interface...

klubben i mitt hjerte 2018

Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018. Utleira idrettslag har gjennom høsten fått flest stemmer, og er dermed årets vinner av. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. Andreplass vinner 35 000 kr og tredjeplass 25 000 kr. Så nå er det veldig gøy at vi kan vinne, sier Pål Wahl, som er daglig leder i Utleira Idrettslag. Vartdal Turn og Idrettslag 12. De har blant annet laget egne bilder på Facebook der de har brukt bilder av deres egne utøvere sammen med logoen til Klubben i mitt hjerte.

Next

Klubben i mitt hjerte

klubben i mitt hjerte 2018

Klubben har også mange andre prosjekter der pengene kan komme godt med. Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet har sparket i gang Klubben i mitt hjerte. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på — og jobbe for — at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10 000 kroner og to hovedpremier på 50 000 kroner. Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund.

Next