Koirakoulu kompassi. Eläinkoulu Välkky 2019-12-02

Koirakoulu Taitoa Tassuihin Oy

koirakoulu kompassi

Suunnitelma laaditaan tapaamisen pohjalta, jolloin kouluttajamme pääsee tutustumaan kissaan sekä sen elinoloihin ja laatimaan virikkeistämispaketin juuri kyseisen kissan yksilölliset tarpeet huomioiden. Harjoitusta tuomarin käsittelyyn ja Näyttelyharjoittelukurssi! Näillä omistaja ei saa koiraa ruotuun, vaan tekee säröjä koiransa väliseen luottamukseen. Eri kokoisille palloille on erilaisia ohjaajan tekemiä liikkeitä. Pääpalkinto Kompassin kilpailussa on 50 euron lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa Kompassin palveluun tai myymälään ja sen sai Marja Rautakoski Muut palkinnot ja palkintojen saajat ovat: Road Refresher - läikkymätön kuppi - Viljami Rahikainen Pinkki motivointinauha - Merete Godt ZiwiPeakin -lammasmakupalat - Maria Kajalainen Beco Bowlin ekologinen kasaan taittuva matkakuppi - Anna Palosaari Oheisessa videossa näette kuinka arvonta suoritettiin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Jälki on yksi palveluskoiralajeista, mutta myös erittäin mieluisaa aktivointia koiralle kuin koir. Hajutaiturikurssi kestää kuusi viikkoa ja jokaiselle viikolle on omat harjoitteensa.

Next

Eläinkoulu Välkky

koirakoulu kompassi

Kurssipäivinä ti 18-19 ja to 17-18. Koira tekee jatkossa töitä vain välttyäkseen rankaisuilta. Kurssi antaa hyvän lähtökohdan koiran kouluttamiseen ja aktivointiin. Lajin tavoitteena on iloinen ja motivoitunut koira, joka osaa suorittaa tehtäviä erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä. Täältä pääset ilmoittautumaan: Su 22. Tempun opettamisen voi aloittaa koskettamalla jalalla edessä istuvan koiran etujalkaa sisäpuolelta ja palkitsemalla.

Next

Dobo koulutusohjaajakurssi 1:llä, La

koirakoulu kompassi

Kannattaa pysyä kuulolla, koska hauska kisa tulossa vielä tänään. Kurssin pitää Koirakoulu Kompassin omistaja Camilla Peura, jolla on omakohtaista kokemusta useiden erirotuisten omien koirien kouluttamisesta, haasteiden ratkaisusta ja hän on lisäksi kouluttanut yli 15 000 tuntia erilaisia koiraohjaajia koirineen. Tai sitten hitaampi keino, koira viedään paikalleen makaamaan ja tästä palkitaan ja toistoja, toistoja. Olemme lisänneet syksylle nyt runsaasti erilaisia päiväkursseja! Jos vastaus on kyllä, vinkkaa ihmisellesi, että tuo sinut maalaiskoirien omalle landehaukkukurssille. Tsekkaa koiraviikon kaikki tapahtumat: ja Tervetuloa! Harjoituksista pyritään vaihtelevalla palkitsemisella tekemään jännittäviä ja yllätyksellisiä, jotta koiran motivaatio säilyy ja yhdessä tekeminen on hauskaa myös pitkällä tähtäimellä. Lisää infoa muista kursseista ilmoitellaan kun on ajankohtaista.

Next

Koirakoulu

koirakoulu kompassi

Tämä kurssi on tarkoitettu tutustumiskurssin jatkokurssiksi. Kompassilla on tänä viikonloppuna tarjolla yksittäisiä treenikertoja mm. Tässä tulee ensimmäinen, jonka tähtenä toimii Electra, sileäkarvainen noutaja. Ihmisen dobo- harjoittelusta saamat edut ovat mm. Do As I Do -menetelmässä koira opetetaan matkimaan ihmisen näyttämää toimintoa.

Next

Dobo¬ģ Koirakoulu Kompassi

koirakoulu kompassi

Juuri nyt alkamassa: Haluatko parantaa koirasi perustottelevaisuutta, aloittaa uuden lajin, edetä valitsemassasi lajissa pidemmälle, tarjota koirallesi aktivointia vai haluatko yksityisopetusta johonkin ongelmatilanteeseen? Luento sopii myös aktiivisten kotikoirien omistajille! Palkitseminen tapahtuu koirakohtaisesti joko nameilla tai leluilla tai sekä että. Mikäli et asu paikkakunnalla missä kursseja pidetään, järjestämme myös verkkokursseja. Nenän käyttö on koirille luontaista puuhaa se lisäksi rentouttaa koiraa ja antaa koiralle miellyttävää tekemistä. Haluaisit hyödyntää sitä jotenkin ja samalla miellyttävällä tavalla aktivoida koiraasi. Palkitseminen on iso osa koulutusta ja koiralla tulee olla sille mieleinen palkinto.

Next

Dobo koulutusohjaajakurssi 1:llä, La

koirakoulu kompassi

Kurssi sisältää runsaasti videomateriaalia, materiaalia koiran oppimisesta ja oppimisesta sekä viikoittain etenevän koulutusohjelman. Takaa väliin tuleminen on kätevät temppu esimerkiksi agilityyn, jossa koira tulee suunnata sopivaan kulmaan esteisiin nähden. Tarvittaessa edes olemaan kiinnostunut esineestä, koiran omaa lelua voi aluksi käyttää tässä. Kun matkimisen konsepti on koiralle tuttu, menetelmää voidaan hyödyntää erityisen tehokkaana toiminnan aikaansaamisen keinona sellaisten käytösten opettamisessa, mitä ihminen voi näyttää malliksi. Lisäksi käydään läpi, kuinka voidaan koiraa opettaa tunnistamaan ja etsimään annetun lähtöhajun mukainen haju.

Next

TAPIOLAN KURSSIT

koirakoulu kompassi

Koira on yhdistänyt kaksi asiaa yhdeksi harjoitukseksi. Tällä kurssilla voit vaikkapa kouluttaa koirastasi sienikoiran! Harjoitukset koostuvat ohjaajan tekemistä liikkeistä, koiran harjoituksista sekä koiran ja ohjaajan yhteisistä liikkeistä. Tempun voi opettaa naksuttimella lähtien siitä kun koira hieman vilkaisee taakse, sitten toiselle puolelle taakse ja tästä peruutukseen. Tietenkin myös seurakoirille koulutus on äärettömän tärkeää yllä olevista syistä ja seurauksista johtuen, mutta jo perusluonteeltaan hyvin aktiivisen ja työintoisen koiran rodun alkuperäinen käyttötarkoitus hyvin merkittävä tulisi saada tehdä säännöllisesti ainakin muutaman kerran viikossa kunnon treeni omistajansa kanssa. Tule kuulemaan, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun pentu kotiutuu ja lähdette yhdessä ihmettelemään maailmaa. Pohjataidot eivät ole välttämättömiä, mutta on hyötyä, jos kohdetyöskentely ja nouto ovat koirallesi jo tuttuja tehtäviä. Landehaukkukurssi Kurssi yli 6kk ikäisille maalaiskoirille.

Next

Koirakoulu Kompassi, Konalankuja 4, 2. krs., Helsinki (2020)

koirakoulu kompassi

Tänään mennään pylly edellä puuhun. Lisäksi käydään läpi kuinka voidaan koiraa opettaa tunnistamaan ja etsimään annetun lähtöhajun mukainen haju. Nose work -kurssit pitää virallinen Nose Work -tuomari Patrick Stewart, jolla on vuosien kokemus erilaisista nenänkäyttökoulutuksista : Luopumisen opettaminen keino 1 Maailmassa on paljon asioita, jotka lenkillä ovat koiran ulottuvilla, vieläpä herkullisia - ainakin koiran mielestä, mutta joita ei suuhun sopisi laittaa. Tarjoamme monipuolisia koirakursseja kaikentasoisille koirakoille Helsingissä Konalassa ja Vallilassa lämpimässä tiloissa ja kesäkaudella touko-syyskuu myös ulkokursseja Vantaalla ja Espoossa. Dobossa käytettävät pallot on valmistettu paksummasta materiaalista kuin perinteiset ihmisten jumppapallot. Mikäli jokin ympäristöhäiriö muuttuu - palkitsemista lisätään ja vaatimusta lasketaan, jotta saadaan koira onnistumaan myös uudessa tilanteessa. Merkitse hetki koiralle joko naksauttamalla tai naksusanalla ja palkitse heittämällä koiralle nami sinun ja koiran väliin.

Next

Dobo¬ģ Koirakoulu Kompassi

koirakoulu kompassi

Kurssilla käydään läpi, kuinka opettaa koira etsimään jokin tietty haju, ilmaisemaan se ja käydään läpi, kuinka tätä voi hyödyntää arkielämässä. Mitä tänä päivänä tiedetään dominanssista ja hierarkiasta koirilla? Omalle paikalle meneminen on hyvin hyödyllinen temppu toisinaan. On Pentukurssia ja rallytokoa muun muassa. Siispä sade ei haittaa, pimeys tai kylmyys vaivaa. Hiljalleen kierimisten määrää voi lisätä.

Next

Koirakoulu Taitoa Tassuihin Oy

koirakoulu kompassi

Lokakuussa nimittäin on tarjolla seka arkitottelevaisuutta, että noseworkia enkuksi! Hajutaiturikurs si kestää kuusi viikkoa ja jokaiselle viikolle on omat harjoitteensa. Rauhallisesti hihnassa Rennon hihnassa kulkemisen opettelua yli puolen vuoden ikäisille koirille. Matkiminen on hauska ja hyödyllinen taito ja voit hyödyntää sitä uusien käytösten opettamisessa. Kurssien esittelyt löydät täältä: p. Lähtöhinnat ja lisätietoja löytyy kunkin kuvan kohdalta.

Next