Kommunegrått hår. The diary of a girl: november 2011 2019-11-23

Gråfargar

kommunegrått hår

Det er egentlig noe rart ved atferden til de populære. Den vanligste feilen jenter gjør er jo faktisk å kjøpe for små eller for store bh-er. Jeg fikk spa behandling litt senere på dagen. Videre har husmora prøvd å fikse seg på håret med sånn hjemme-krøller, men det er ikke veldig vellykket kan man si. .

Next

Hår, Hårfarge

kommunegrått hår

Får nesten omtrent bare lyst til å gi ham en klem. Kall det gjerne å bli forført av Djevelen, men det er jo ikke lenge siden jeg drømte om å være femme fatale-vampyr og en zombie-mistress hvor enn perverst det siste måtte høres ut, stammer det fra en meget fet hip hop-dans på So You Think You Can Dance-programmet. . . Nei, i går fantaserte jeg om Oz. Merkelig at det går an igrunn.

Next

V Goes to Hollywood: 2010

kommunegrått hår

Budskapet i denne historien har dog gått i glemmeboken for de fleste. Ja niin hän nauroi itsekseen, kun joku lensi pyrstölleen, niin huoleton, tuo leikki on ja aivan verraton. Under halvparten av folka møtte opp, men guess what: vi fikk gratisbilletter uten kø! At julerotet er det første jeg ser når jeg våkner om morgenen og det siste jeg ser før jeg legger meg. Så nå har jeg kjørt i sykebil også! Til tross for mistankene om insomnia, har jeg sovet over ti timer når jeg først har sovnet og våkner opp til stummende mørke på kvelden. Jeg likte også refleksjonene rundt utfordringene som Erna vil møte fremover.

Next

Derfor vil vi ha grått hår!

kommunegrått hår

. Hun kjøper store bunker før jul, og gir dem i julepresang til rådgiverne sine, og andre i Høyre. Hun sier ikke så mye, selv om hele rommet handler om henne. Lite kjente jeg da til Sylvia Plath, Anne Sexton og Simone de Beauvoir. Det var et voldsomt utbrudd den dundra kom, som i tillegg hadde to-tre venner bak seg, og den stakkars blondinen nærmest pep at hun ikke skjønte hva som er problemet. . Diane Keaton var utrolig nok noe tilsvarende et forbilde for meg på denne tiden, noe som kanskje sto i sterk kontrast til de som glorifiserte glamourmodeller de hadde vel sin storhetstid for noen år tilbake.

Next

VELKOMMEN TIL BOLLAPINNSVINHULA

kommunegrått hår

Søstera mi ringte meg her og humret noe voldsomt på telefonen. Heldig mamma til en gutt og ei jente og gift m faren. . Jeg kan reagere med vemmelse hvor som helst, til de utroligste tider. Men filmen vokste på meg med årene, og jeg har forelsket meg i filmens Broadway-stil.

Next

Hvordan ser kommunegrått ut?

kommunegrått hår

. . Det betyr med andre ord at en annen rot-kopp skal få regjere fritt på kjøkkenet og i huset. Man bare vet hva jeg snakker om , hvis man har sett ett sånt lavt, halvrundt menneske. Jeg syns kommunegrå kan være veldig fint med flere nyanser i, søk f.

Next

Hvordan ser kommunegrått hår ut?

kommunegrått hår

En annen fordel med å farge håret brunt, er at det får håret til å se sunnere ut. Denne konflikten har jeg selv liten innsikt i, men ut i fra boken forstod jeg det som at distriktshøyre var mer villige til å bevege seg inn mot sentrum i politikken enn Oslo-Høyre. Her er grunnen til latteren. Jeg Anonymous poster hash: 4931e. Sommeren kan være den beste tiden å gå over fra kunstig farget til naturlig grått, hvis du er redd for kontrasten. .

Next

Derfor vil vi ha grått hår!

kommunegrått hår

Har jo kommunegrått hår i utgangspunktet: Men nå tenker jeg muligens litt mer i den gata som det under. Likevel er jeg litt skuffet, for jeg kom ikke så nært innpå Erna som jeg skulle ønsket i boka. . Men nå syns jeg at rape-avenger filmer er litt interessant da. Fy søren, jeg sliter virkelig med denne varmen.

Next

VELKOMMEN TIL BOLLAPINNSVINHULA: 2012

kommunegrått hår

. . Vel, kommunefargen er ganske så tam og ikke gyllen, så da spørs det om det er det du har. De gravidbuksene jeg brukte i forrige svangerskap er litt out of date og at de i tillegg har en grusom passform er jo heller ingen fordel. . For å få vekk oljemaling fra fingre og ansikt har jeg tidligere gnukket og skuret meg med Whitesprit. Men skuffen endte opp som ett serveringsbrett m gode håndtak på begge sider Egentlig satt vi på , og sonderte terrenget over hva vi kunne lage ut fra disse skuffene som ble slengt etter meg en torsdag.

Next

Min verden: 2008

kommunegrått hår

Disse dagene er definitivt over, for nå har jeg kommet over det supergeniale: Ja, tro det eller ei, Olivenolje og sukker er redningen! Btw; hvem kan glemme valsen til Angela Lansburys sang? Bare legg merke til lampen her. . Virkelig spent på hvordan dette blir og får mer og mer hetta jo nærmere julaften vi kommer. . Bare disse jeg så som var så stygge at de nesten ble quule ; Heldig med tittelen.

Next