Kontti vantaa. Suomen Varastokontti Oy 2019-11-28

Konttien aukioloajat & poikkeukset

kontti vantaa

Kun j√§t√§t lahjoituksesi myym√§l√§√§n tai ker√§yslaatikon sis√§lle, varmistat my√∂s, ett√§ se menee perille. Valikoimamme vaihtuu joka p√§iv√§ saatujen lahjoitusten mukaan. Laatikon viereen lahjoituksia ei kannata j√§tt√§√§, ettei niiden kunto vahingoitu. Avoinna: ma‚ÄĒpe klo 9‚ÄĒ20, la klo 10‚ÄĒ17, su klo 12‚ÄĒ17 Asiakaspalvelu : puh. Muille alueille suuntautuvista noudoista sovimme tapauskohtaisesti: olethan yhteydess√§ asiakaspalveluumme. Noudamme my√∂s hyv√§kuntoista kuolinpes√§n irtaimistoa erikseen sovittaessa. Kun j√§t√§t lahjoituksesi myym√§l√§√§n tai ker√§yslaatikon sis√§lle, varmistat my√∂s, ett√§ se menee perille.

Next

Vantaan Kontti

kontti vantaa

Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Näiden lahjoittamisesta voi kysyä etukäteen soittamalla asiakaspalveluun. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Tilaa noutopalvelu huonekaluille Ota yhteys asiakaspalveluumme puh. Lopullisen päätöksen huonekalun vastaanottamisesta teemme vasta Kontissa.

Next

Vantaan Kontti

kontti vantaa

Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon Pääkaupunkiseudulla keräyslaatikoita on toistaiseksi kaksi: Punaisen Ristin keskustoimiston ulkopuolella Helsingissä Tehtaankatu 1 ja Espoon Kontilla Nimismiehenpelto 6. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Ostokset kotiovellesi Kun hankit Kontista isokokoisia tuotteita tai ostoksia on paljon, niiden kuljetus kotiin voi olla haaste. Kun käyt ostoksilla Kontissa tai lahjoitat meille, tuet samalla Punaisen Ristin auttamistyötä.

Next

Helsingin Kontti

kontti vantaa

Lahjoita Kontti-tavarataloon Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Mikäli haluat tukea hyvää asiaa, ota yhteyttä ja ryhdy kaupunkisi kirppis-vastaavaksi! Asiakkaat kehuivat uuden Kontin valoisuutta ja avaraa tilaa. Vantaan Kontti kertoo: Noudamme huonekaluja veloituksetta Helsinki-Vantaan alueella. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Huomioithan, että Espoossa parkkialueen portit suljetaan arkisin n. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa.

Next

Helsingin Kontti

kontti vantaa

Noudamme hyväkuntoisia huonekaluja ilmaiseksi Helsingin, Klaukkalan, Nurmijärven, Sipoon ja Söderkullan alueilta. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Tilaa noutopalvelu huonekaluille Ota yhteys asiakaspalveluumme puh. Meillä on jatkuvasti kysyntää pienemmille huonekaluille: lipastoille, hyllyköille, kaapeille, sohville ja nojatuoleille sekä ruokapöydille ja tuoleille. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. Kontti on kierrätystavaratalo ja second-hand-myymäläketju, jossa myydään lahjoitettuja vaatteita, tavaroita ja huonekaluja.

Next

Konttikaupalla hyvää

kontti vantaa

Palvelu on voittoa tuottamaton ja kaikki kulut menevät omasta kukkarostamme. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Ostokset kotiovellesi Kun hankit Kontista isokokoisia tuotteita tai ostoksia on paljon, niiden kuljetus kotiin voi olla haaste. Esimerkiksi vuonna 2017 Kontti tuotti 4,3 miljoonaa euroa Punaisen Ristin avustustyöhön. Töihin Konttiin Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä.

Next

Suomen Varastokontti Oy

kontti vantaa

Tilanpuutteen vuoksi emme toistaiseksi ota vastaan sänkyjä ja makuuhuoneen kalusteita, pianoja, isoja kirjahyllyjä, atk-pöytiä tai yleisesti muitakaan isokokoisia huonekaluja. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Lahjoita Kontti-tavarataloon Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä.

Next

Vantaan Kontti

kontti vantaa

Huomioithan, että Espoossa parkkialueen portit suljetaan arkisin n. . Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Sen ensimmäinen vuosi ylitti odotukset, sillä pääkaupunkiseudun ensimmäinen Kontti otettiin loistavasti vastaan. Lahjoitukset Vantaan Konttiin Kontin henkilökunta neuvoo lahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä: asiakaspalvelu puh. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Kontista löydät nostalgiset esineet ja arjen edulliset löydöt.

Next