Lasten areena. Pikku Kakkonen 2019-11-24

Lasten Areena

lasten areena

Viisi vanhempaa ja viisi nuorempaa siskoa pitävät Luukaksen valppaana. Toiminnallisella kuntosalilla saat hien pintaan. Tutut kuvat auttavat suosikkiohjelman löytämisessä Lasten Areenan tunnistat keltaisesta väristä. Raoistansa sen jo tonttu näki, tonttu näki. Minipelit ovat erilaisia pelimekaniikkoja soveltavia pieniä pelejä, jotka tuovat vauhtia ja haastetta. Selainversio ja linkit sovellusten lataamiseen löytyvät osoitteesta. Otamme mielellämme vastaan palautetta sovelluksesta osoitteeseen.

Next

‚ÄéYle Lasten Areena on the App Store

lasten areena

Tip-tap, tip-tap, tipe, tipe, tip-tap, tip, tip, tap. Pikku Kakkosen nettisivut käyttävät Flash-laajennusta, jota selaimestasi ei löytynyt. Tiia löytävät ratkaisut just sun kaverin noloihin ongelmiin! Auta meitä kehittämään Lasten Areenaa Kerro meille, mitä mieltä olet uusista ominaisuuksista, miten teillä kotona Lasten Areenaa käytetään ja mitä palvelulta haluaisit. Hän on oppinut selviytymään melkein mistä tahansa haasteesta, jota päivittäin ilmaantuu. Mikäli käytät tietokoneen selainta, lue. Mikäli käytät mobiili- tai tablettiselainta, lue. Vuokraamme liikuntatilojamme yrittäjille, julkisen puolen toimijoille, seuroille ja yhdistyksille.

Next

Näin meillä

lasten areena

Ongelmatapauksissa voit lähettää palautetta osoitteeseen. Tonttujen jouluyö Soihdut sammuu, kaikki väki nukkuu, väki nukkuu. Uudistus tuo mukanaan mahdollisuuden jatkaa yksittäisten ohjelmien katselua siitä mihin aiemmin on jääty. Lasten Areenasta löytyy sekä televisiosta tuttuja että vain Lasten Areenassa julkaistavia lasten sisältöjä. Lasten Areena kehittyy koko ajan Ylen Lasten Areenaa kehitetään jatkuvasti. Esimerkiksi erilaiset musiikkiohjelmat, nostalgiset ohjelmat ja perheen pienimmille suunnatut Pikku Kakkosen Radion audiosisällöt ovat saaneet oman paikkansa.

Next

Lasten Areena

lasten areena

Tilat soveltuvat erinomaisesti my√∂s erilaisten tapahtumien j√§rjest√§mispaikaksi. Osa ohjelmista on tekij√§noikeussyist√§ rajattu vain Suomessa katseltavaksi. √Ėitten varjoon talon touhu hukkuu, touhu hukkuu. Luukas on 11-vuotias poika, joka el√§√§ perheess√§ kymmenen siskonsa kanssa. Ik√§rajamerkinn√§t eiv√§t kuitenkaan ole suosituksia eiv√§tk√§ kerro mille ik√§ryhm√§lle ohjelma on suunnattu.

Next

Pikku Kakkonen

lasten areena

Lasten Areena on Ylen palvelu, josta lapsi voi helposti ja turvallisesti katsella ja kuunnella Ylen lastenohjelmia. Android-sovellus vaatii vähintään Android 4. Sovelluksia voi käyttää suomen- tai ruotsinkielisenä. Sovellus tukee AirPlayta ja Chromecastia. Tilaussauna Kataja on vuokrattavissa saunailtoihin. Myös Pikku Kakkonen huomioi kohderyhmänsä mediataidot. Antamalla autat meitä kehittämään yhä parempaa lastenpalvelua.

Next

Lasten joululaulut

lasten areena

Kesällä 2020 piha-alueelle nousee 2 ulkopadelkenttää, 18-reikäinen minigolfrata sekä beachvolley kenttä. Hajbon ja Galaxin ohjelmista löytyy sekä sallittuja että K-7 -jaksoja. Tonttujoukko silloin varpahillaan, varpahillaan, varovasti hiipii alta sillan, alta sillan. Malm Areena on yksityinen Kangasalla sijaitseva liikuntakeskus. Toimimme tiiviissä yhteistyössä paikallisen Hope Ry:n kanssa, jonne perustetaan stipendirahasto vähävaraisten perheiden lasten harraste sekä kilpaliikunnan tukemiseen.

Next

Lasten Areena

lasten areena

. Merkinnät löytyvät symboleina jaksojen käynnistyskuvien oikeasta reunasta ja samasta kohdasta myös ohjelmien alussa. Kaikille sallituiksi luokitellut ohjelmat merkitään kirjaimella S sallittu. Pitääkö muuttaa, jos on mennyt heiluttelemaan peittoa naapurinsa kanssa? Pikku Kakkosen sovellus on jaettu kahteen leikkikokonaisuuteen, leikkipintaan ja minipeleihin. Ohjelman alkukirjaimesta eteenpäin sovellus ehdottaa sopivia osumia kuvan kanssa. Tip-tap … Pöydän päälle veittikaiset rientää, veitikkaiset, syövät paistia ja juovat lientä, juovat lientä.

Next

Yle Areena

lasten areena

Galaxin alta löytyvät suomenkieliset lastenelokuvat, jotka on luokiteltu K-7 -merkinnällä. Ylen lastenohjelmat löytyvät myös puolelta. Sovellus tukee AirPlayta ja Chromecastia. Entä mitä tehdä, jos päästä löytyy harmaa hius? Lasten Areena sisältää vain lapsille suunnattuja ohjelmia ja perheen pienimmätkin löytävät ne itsenäisesti värikkäiden ja selkeiden kuvien avulla. Sovellusta voi käyttää suomen- tai ruotsinkielisenä. Pikku Kakkonen tarjoaa ohjelmia perheen pienemmille, ja Galaxi on koululaisten oma tv. Ylen lastenohjelmia voi katsella turvallisesti Lasten Areenasta kaiken kokoisilta ruuduilta.

Next

Lasten Areena

lasten areena

Palautetta voi myös antaa suoraan sovelluksen kautta painamalla aloitusruudussa hymiötä ja kertomalla avautuvaan lomakkeeseen ajatuksia. Valitettavasti Windows Phone -sovellusta ei tällä hetkellä ole tarjolla. Sovelluksesta löytyy nyt myös lasten radio, joka tarjoaa mm. Osa siitä on televisiosta tuttua, osan pääsee katselemaan vain Areenassa. Viivottujen viereen on koottu myös muita kokonaisuuksia.

Next

Lasten Areena

lasten areena

Hakutoiminto on nyt lapselle entistä kätevämpi. Raikkaat ja moneen muuntuvat liikuntatilat tarjoavat liikkumisen iloa kunnosta ja iästä riippumatta. Tip-tap … Jouluruokaa tarjoo kunnon väki, kunnon väki. Kaverin puolesta kyselen -Anna ja -Tiia ovat kehittyneet podcastinsa myötä kaverien asiantuntijoiksi, ja nyt he voivat vihdoin vilkaista: 100. Hyvä ystävä Klaus toimii Luukaksen apuna, kun sisarusten kesken tulee ongelmia vaikka Luukaksen mielestä Klaus ei aina tajua mitä on elää kymmenen siskon kanssa. Asenna Flash turvallisesti ja ilmaiseksi ja yritä uudelleen. Sovellus toimii iPadilla ja iPhonella.

Next