Lea vik. Bloggen min ! : 2019-11-23

Bloggen min ! :

Lea vik

Men nå er det bare meg igjen. Fættish, jeg kommer til å savne deg så sykt, man kan ikke finne noe bedre rotte i hele verden! Når dyrelgen tok sprøyta i nakken din, begynte jeg mest å gråte bare av tanken på hva du skulle gjennom, men tanken på at det snart kom til å være over, og du kom til å bli helt fin igjen, holdt meg igjen. . . .

Next

LEA VIK(@leeavik)

Lea vik

Det tar òg knekken på meg snart. Men du ble aldri helt fin igjen. . Du hadde så masse personlighet. .

Next

Bloggen min ! :

Lea vik

. Og Edel driter som vanlig i meg, og går ned på Klubben for å være med Torjus istedenfor. Men det skulle jeg visst ikke. . Lea Seydoux ass Lea Seydoux Pokies Photo Collection. Foresten, så har jeg jo 11 etterkommere av Fættish hvis noen er interesset. Hører på de andre rottene, som tasler rundt i buret, og ikke aner hva som har hendt med Fættish.

Next

LEA VIK(@leeavik)

Lea vik

. De koster egentlig 50,- men jeg får ikke solgt noen, så de er gratis for øyeblikket. She auditioned to play Lisbeth Salander in the American adaptation of The Girl With the Dragon Tattoo, though the role ultimately went to Rooney Mara. Spesielt Molly, hun tror jeg kommer inn med ham hvert minutt. P Fættish Rest in Peace Fættish. Skal beholde en selv, istedenfor Fættish, slik at Molly ikke blir alene. D': Meg og deg var ordentlige bestevenner vi to, du og meg.

Next

LEA VIK(@leeavik)

Lea vik

Øynene mine er såre, og mascaraen har rendt nedover hele ansiktet. Ellers skal jeg ingenting idag, bortsett fra å spise middag. Movie Actress Lea Seydoux was born in Paris on July 01. De er 5 uker gamle, og kan flytte tidligst mulig. .

Next

LEA VIK(@leeavik)

Lea vik

Begravelsen tok knekken på meg. Så det blir en jente. Det er faktisk ganske mange av ungene som har det. Så nå sitter jeg her. Til slutt døde du, uten egang å si ifra. She won the 2009 Chopard Award for Best Upcoming Actress from the Cannes Film Festival for her performance in The Beautiful Person.

Next

LEA VIK(@leeavik)

Lea vik

As a child, she wanted to be an opera singer, and even studied at a music conservatory. . Du ble bare verre og verre for hver time som gikk. Imorgen skal meg og mamma kjøre til Flekkefjord, og levere 4 unger. .

Next

Bloggen min ! :

Lea vik

. Idag sov jeg til 3. . De er grå-hvit, brun-hvit, brun, og sort-hvit. D': Håper du kommer å gjemsøker meg, slik at vi fremdeles kan være sammen :' R. Jeg er så lei meg for dette, dette skulle aldri ha sjedd! Anyway, ville egentlig beholde en gutt, og oppkalle ham etter Fættish, men det kan jeg ikke, for da må jeg kastrere ham, og jeg vil ikke ta den sjangsen igjen.

Next