Legevakta trondheim. Helgestillinger 2019-11-28

Legevakt 116 117

legevakta trondheim

Det første funnet viser at styringssystemet ved Legevakta består av ulike styringsmekanismer, herunder administrativ styring, sosial styring og selvkontroll. Partallsår er som regel vepseår i Sør-Norge, og med de værforholdene vi har hatt så har det ligget til rette for en kjempesesong for veps, sier Frode Ødegaard, seniorforsker ved Norsk institutt for naturforskning. Regler for debatt her på adressa. Drillen er jo at han skal på sykehus hvis han blir stukket, men man kan jo ikke alltid være i nærheten av et sykehus, sier Ela Sjølie. For å unngå lange køer på Legevakta i jula, oppfordrer Trondheim kommune i en pressemelding publikum til å oppsøke fastlegen sin.

Next

comm.landolakesinc.com

legevakta trondheim

På bakgrunn av dette synes vi det var interessant å studere hvordan organisasjonsstyringen ved Legevakta er. Det ble første gang jeg tok den av på 40 år, forteller Tveit. Når skal du kontakte legevakta? Svar på spørsmål han ikke kan svare på, vil han skaffe fra fagpersoner på ulike områder. Se evt: Søker du den tidligere versjonen av legevakten. Oppmøte og egenandel Legevaktene i Norge er ulikt organisert. Foto: Privat Arne Tveit er en av de som har fått hjelp i sommer. Ring oss hvis du er usikker og ønsker råd om din tilstand.

Next

Dette bør du tenke på om du må på legevakt i jula

legevakta trondheim

For å kunne hjelpe deg på best mulig måte, trenger legevakten opplysninger om personalia, adresse, hvorfor du henvender deg, tidligere sykdommer og hvilke medisiner du bruker. I de aller fleste tilfellene er det fastlegen du bør oppsøke først. Måtte ofre gifteringen Arne Tveit fikk valget mellom å ofre fingeren eller gifteringen da han ble stukket av en veps i sommer. Dagen etter våknet han opp med en oppsvulmet hånd. Ansvarlig for parkeringsplasser og evt. Is og snø smelter, og på gangveier rundt om i Trondheim har det tirsdag vært glatt. Dagen etter våknet han opp med en oppsvulmet hånd.

Next

Styring ved en legevakt

legevakta trondheim

Fuglevakta drives av Norsk Ornitologisk Forening. For tiden er Terje Kristiansen, Tjøme, ansvarlig for telefontjenesten. Hvis din tilstand forverres i ventetiden må du henvende deg til sykepleier. Du kan derfor henvende deg til din fastlege om du ønsker journalnotat fra besøk på Legevakta. Til tross for økt bemanning kan dette føre til ekstra lang ventetid for pasienter med mindre alvorlige sykdomstilstander For å unngå lange køer på i jula, oppfordres publikum til å kontakte fastlegen sin før jul, dersom man allerede nå vet at man har behov for tilsyn av lege eller andre - som reseptfornyelse eller sykemelding.

Next

Drammen legevakt

legevakta trondheim

Begge besvares døgnet rundt ved legevaktsentralen. Ønsker du journalutskrift fra Legevakta må skjema fylles ut. I de aller fleste tilfellene er det fastlegen du bør oppsøke først. I år kommer julaften på en søndag. Legen kan også bli utkalt til akutte hendelser.

Next

Legevaktslege

legevakta trondheim

Vi ønsker å bidra til dette på flere måter. Arne Tveit ble stukket i fingeren, men rakk heldigvis å spytte ut vepsen han fikk i munnen. Hvis du trenger å komme i kontakt med legevakten et annet sted i landet enn der du oppholder deg kan du bruke det lokale nummeret. Han mener også at mildværet også kan skape utfordringer for gangveiene. Du vil få hjelp og oppfølging om du trenger det.

Next

Hektisk vepsesommer for legevakta

legevakta trondheim

Journalutskrift Vi sender automatisk kopi av journalnotat til fastlege hvis ikke annet er oppgitt. Når du bruker tjenester fra legevakt må du betale en egenandel. Ved akutt ikke-livstruende sykdom, forverring av sykdom eller skade som krever rask behandling. Det vil løse ganske mange av problemene på dager med stor pågang, sier han. Fem av intervjuene er gjort med ansatte fra Legevakta, og to informanter fra henholdsvis Trondheim Kommune som eierkommune og en informant fra samarbeidskommunene. Velkommen inn i nye lokaler. Til slutt var det ringen som måtte av.

Next

Legevakt

legevakta trondheim

Ved Legevakta har vi fra 20. Legevakta - ring først 116117 Legevakta er et døgnåpent legetilbud for innbyggerne i Trondheim ved nylig oppstått sykdom eller skade som oppfattes så alvorlig at det ikke kan vente til fastlegen din har åpent. Det er gratis å ringe. Ring først Vi ber deg om å ta kontakt på telefon før du oppsøker Legevakta. Legevakt skal tilby hjelp til det som ikke kan vente når fastlegekontoret ditt er stengt. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene. En av mer enn 40 beslaglagte jaktfalker i Tyskland 1992.

Next