Luftmadrass. Leder du efter en luftmadras? 2019-11-24

Luftm. VELOUR COMFORT B99xL191xH42/47

luftmadrass

Our heart lies in the solutions that optimise quality of life for the individual, their family and caregivers. Køber du en luftmadras uden indbygget pumpe, kan du naturligvis købe en luftpumpe, der passer til madrassen. Får du ofte en eller flere gæster på besøg ad gangen? Med en vægt på 800 gram er den forholdsvis let og kan placeres uden på trekking-tasken uden problemer. Vi sætter pengene tilbage på din konto så hurtigt som muligt. For vi vil så gerne hjælpe dig med at købe lige præcis det produkt, der passer til dig og dine behov.

Next

Rusta

luftmadrass

Vi er nemlig en e-mærket netbutik, hvilket betyder, at vores webshop er godkendt som et sikkert sted at handle. Luftmadras til vandretur Skal du på en decideret vandre- eller cykeltur, hvor du selv transporterer alt udstyret, er et liggeunderlag mere relevant end en luftmadras. Du finder både enkelt- og dobbelte luftmadrasser hos Biltema. Du kan også se nærmere på varianten med hovedpude — vælg mellem en dobbelt eller enkelt madras. Det er desuden på denne side, at du finder den oppustelige hovedpude, som er smart på teltturen, stranden eller festivalen — denne pude fylder langt mindre end en hovedpude, når den ikke er pustet op. De hverken vejer eller fylder som en oppustelig madras.

Next

Etac

luftmadrass

Skal du på cykeltur eller på eventyr med rygsækken, kan et liggeunderlag være at foretrække. About Rusta At Rusta, we want our customers to feel welcome, to be inspired and to find shopping with us fun. Hvordan virker et selvoppusteligt liggeunderlag? Det bliver man ofte bekræftet i, hvis man har sovet en nat på en vens sofa, på en hård madrads eller på en luftmadras — uden luft. Et selvoppusteligt liggeunderlag fylder minimalt når det er rullet sammen, vejer stort set ingenting og kan let hægtes på din vandre- eller festivalrygsæk. Dine gæster fortjener en luftmadras, der er ikke er flad, når de vågner. Husk også at købe en til luftmadrassen.

Next

Luftmadras enkelt

luftmadrass

Our business model is based on simple operations, centralised purchasing without intermediaries and efficient distribution. De fleste af enkelt- eller dobbelt luftmadrasser kommer fra de kendte Outwell, som står for at levere kvalitets produkter til din telt- eller campingtur. Skal du afsted på festival eller overlevelsestur, og vil du gerne slippe for at slæbe på mere end højst nødvendigt? Det kommer naturligvis helt an på, hvad og i hvilken sammenhæng du skal bruge din luftmadras. Den er nem at flytte og kan pakkes væk, så den ikke fylder i dit hjem i det daglige. Omend sovekomforten ikke er nær så høj som når du ligger på en traditionel luftmadras, vil et selvoppusteligt liggeunderlag på trods af den noget mindre tykkelse stadig give dig god mulighed for at sove trygt og blødt. Luftmadrasserne til udendørs brug er specielt udviklet tilbrug på camping eller festivaler.

Next

Luftmadrasser

luftmadrass

Vi har både enkelt, halvanden og dobbelt luftmadrasser. Ligeledes fylder luftmadrassen ikke meget når den er pakket sammen. En indbygget pumpe vil også stort set altid være elektrisk. Samtidig er det ikke muligt at slæbe den store 50cm høje dobbelt-luftmadras med på vandreturen, fordi du selv skal bære på bagagen. Dette er det øverste lag på luftmadrassen, så den side du sover på, som er dækker med et tyndt lag af velour som giver luftmadrassen en blød og komfortabel overflade.

Next

Luftmadrasser og liggeunderlag + skarpe priser

luftmadrass

En luftmadras med indbygget pumpe er utrolig praktisk, da den pumper sig selv op i løbet af få minutter. Luftmadras til gæster, camping og telt Luftmadrassen er perfekt til overnattende gæster, og nem at tage med, hvis du selv er gæsten. Er du på udkig efter en luftmadras, der yder lidt bedre komfort, så er en luksus luftmadras det rette valg: her får du en solid, tyk luftmadras med indbygget hovedpude og ekstra slidstærkt materiale. Derfor kan du hos os også finde modellen , som er perfekt til trekking. Hvilken pumpe skal du vælge? Hvis du gerne vil kunne tilbyde dette, så tag et kig på vores store udvalg af luftmadrasser her på scandihills.

Next

Leder du efter en luftmadras?

luftmadrass

Det skal være behageligt at ligge på, have den rigtige størrelse og holde kulden væk fra gulvet eller jorden. Fodpumpen træder du ned med én fod, mens du selv kan blive stående opret i en behagelig stilling. Hos Frank er det altid gratis at sende din bestilling tilbage. Vi har naturligvis også enkeltluftmadrasser. Er du bare dig selv, fylder en enkeltmadras mindre, både når den er pustet op og når du pakker den ned.

Next

Etac

luftmadrass

Combined with our volume-based range and a clear customer offering, this enables us to keep prices low — something that has been our driving force ever since it all began back in 1986. Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen. I vores store udvalg kan du vælge luftmadrasser til manuel luftpumpe samt lufmadras med indbygget pumpe, der gør campingturen til en leg. Manuelle pumper Med den manuelle pumpe, behøver du ikke at overveje adgangen til elektricitet. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. I jagthytten, kolonihaven eller fritidshuset, kan en ekstramadras også skabe soveplads til en ekstra eller to uden problemer.

Next

Luftmadrasser og liggeunderlag + skarpe priser

luftmadrass

Disse luftmadrasser er tyndere og derfor lettere at tage med dig. Det er jo også hyggeligt at ligge i arm på ferieturen hvis du er på tur med din yndlingsperson - eller måske foretrækker du bare at brede dig ud i sengen i søstjernesovestilling? Du skalblot slutte stikket til, så bliver madrassen pumpet op på 3-4 minutter. Et ordentligt underlag er fundamentet for en god nattesøvn. I vores udvalg af luftmadrasser finder du madrasser med en lav R-værdi, som f. Et godt råd til at gøre dit selvoppustelige liggeunderlag endnu mere selvoppustende er, at rulle det ud og lade det ligge udrullet et stykke tid, når du har købt det. Skal du afsted på festival, kan en god luftmadras gøre en stor forskel og sørge for, at du på trods af larm og alkohol stadig kan sove blødt og godt, så du er klar til endnu en dag med musik. Afhent i butik På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit.

Next