Makita pyörösaha. AKKUPYÖRÖSAHA MAKITA DSS610Z 18V RUNKO 2019-11-25

PYÖRÖSAHA MAKITA 5604R

makita pyörösaha

Koneessa käytetään 165mm teriä, jolla sahaussyvyys 57mm. Akkupyörösahassa on ainutlaatuinen automaattinen kierrosluvun säätö, joka asettaa kierrosluvun oikeaksi työstötilanteen mukaisesti. Koneella sahaa nopeasti ja kierrosluku on säädettävissä 2500-6300 min-1. Saha on liitettävissä ohjauskiskoon adapterin avulla. Koneessa käytetään 165mm halkaisijan teriä, jolla saavutetaan maksimi sahaussyvyys 66mm. Akkupyörösaha on helposti liitettävissä pölynpoistojärjestelmään mukana tulevan adapterin avulla. Tutustu esimerkiksi seuraaviin Makitan tuoteryhmiin:.

Next

PYÖRÖSAHA MAKITA HS6601

makita pyörösaha

Koneessa käytetään 190mm terää, jolla saavutetaan 65mm maksimi sahaussyvyys. Kattavasta tuotevalikoimasta sekä ammattilainen että harrastaja löytävät työkalut ja sähkötyövälineiden tarvikkeet rakentamiseen, asentamiseen, kunnossapitoon ja puutarhanhoitoon. Pyörösaha eli käsisirkkeli sopii monenlaisten materiaalien leikkaamiseen. Sirkkelin paino akun kanssa on noin 3,5 kg. Ammattilaiselle suunniteltu erittäin tehokas ja kestävä suuren kapasiteetin pyörösaha 1.

Next

DHS680RTJ

makita pyörösaha

Meiltä löydät kattavan valikoiman huippuluokan sähkötyökaluja ja tarvikkeita erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman markkinajohtajien tuotteita nopealla toimituksella ja houkuttelevin hinnoin. Koneen kompakti muotoilu lisää sen ohjattavuutta ja turvallisuutta. Täysmetallinen vaihteisto kestää pitkään kovassakin käytössä, ja kompakti muotoilu tekee pyörösahasta helposti ohjattavan ja siten turvallisen. Ammattilaiselle suunniteltu jarrullinen tehokas ja kestävä suuren kapasiteetin pyörösaha 1100W moottorilla ja 5500min-1 kierrosluvulla. Sahassa on kevyt ja kestävä magnesiumrunko sekä hiljainen käyntiääni.

Next

PYÖRÖSAHA MAKITA HS6601

makita pyörösaha

Osaaminen ja intohimo työkaluja kohtaan ovat keskeisiä alueita yrityksellemme ja haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisuja ja työkaluja heidän työnsä helpottamiseksi. Pyörösahan voi kiinnittää adapterilla ohjauskiskoon, jonka avulla sahaat vaivattomasti pitkää suoraa linjaa esimerkiksi levyjä sahattaessa. Alumiininen sahapöytä käy suoraan kiinni ohjauskiskoon. Koneen kompakti muotoilu lisää sen ohjattavuutta ja turvallisuutta. Koneessa käytetään 190mm terää, jolla saavutetaan 66mm maksimi sahaussyvyys. Pyörösahan ergonominen käsikahva ja kevyt paino tekevät sirkkelillä työskentelystä vaivatonta ja säästävät niveliä pitkänkin työpäivän kuluessa.

Next

Makita akkukoneet ja työkalut

makita pyörösaha

Tuotekuvaus: Käsipyörösaha on erittäin kompakti ja kevytrakenteinen hiiliharjattoman moottorin sekä magnesiumvaluisen pöydän ja teräsuojan ansiosta. Turvakytkin estää sahan tahattoman käynnistyksen ja parantaa työturvallisuutta. Koneen kompakti muotoilu lisää sen ohjattavuutta ja turvallisuutta. Yrityksemme on toiminut vuodesta 2007 ja meillä on yli 150 000 tyytyväistä asiakasta Skandinaviassa. . Ammattilaiselle suunniteltu tehokas ja kestävä suuren kapasiteetin pyörösaha 1. Koneessa käytetään 165mm terää, jolla saavutetaan 54mm maksimi sahaussyvyys.

Next

PYÖRÖSAHA MAKITA HS6601

makita pyörösaha

Makita on yksi merkittävimmistä sähkötyökalutoimittajista, josta osoituksena on markkinoiden laajin ja arvostetuin akkutyökaluvalikoima, kuten tunnetut Makita-akkuporakoneet. Runkoversio ilman akkua ja laturia. Selkeät käyttökytkimet helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä, ja kumipinnoitetusta kädensijasta saa tukevan ja pitävän otteen. Sahassa käytetään 165mm teriä 20mm reiän halkaisijalla. Ammattikäyttöön tarkoitetussa pyörösahassa on täysmetallivaihteisto ja ohjattavuutta parantava kompakti muotoilu. Koneessa käytetään 165mm terää, jolla saavutetaan 54mm maksimi sahaussyvyys. Kun konetta kuormitetaan paljon, laskee kierrosluku sellaiselle tasolle, minkä elektroniikkayksikkö pystyy pitämään kuormituksessa vakaana.

Next

Makita DSS610Z LXT 18V akkupyörösaha (ilman akkua ja laturia), hinta 156 €

makita pyörösaha

Konetta voidaan käyttää ohjauskiskon kanssa. Pyörösaha toimii 18 V:n Li-ion-akulla ei 1,3 Ah:n akulla. Ohjauskisko auttaa sahaamaan suoraan ja siististi. Koneessa käytetään 190mm terää, jolla saavutetaan 67mm maksimi sahaussyvyys. Saha on liitettävissä ohjauskiskoon adapterin avulla. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

Next

DHS680RTJ

makita pyörösaha

Kirkas led-valo valaisee työkohteen ja tehostaa työskentelyä myös huonommassa valaistuksessa. Hiiliharjaton 36V moottori käyttää kahta 18V akkua. Koneen kompakti muotoilu lisää sen ohjattavuutta ja turvallisuutta. Akkupyörösahassa on pölynimuliitäntä, jotta voit pitää työympäristön puhtaana koko työrupeaman ajan. Tekniset tiedot: Kapasiteetti 90°: 0—51 mm 45°: 0-35 mm Terä 136mm Kierrosluku 3 600 kierr. Sirkkelin paino akun kanssa on noin 3,5 kg. Koneessa käytetään 165mm halkaisijan teriä.

Next