Matka maailman ympäri 80 päivässä. Matkusta maailman ympäri 80 päivässä tehden samalla hyvää! 2019-12-01

Matka maailman ympäri (piirrossarja)

matka maailman ympäri 80 päivässä

Tiedemieheltä syntyy huippuinnovaatioita rullaluistimista lentäviin. Kaikki hahmot ovat ihania mieleeni: Fogg oli erityisesti lapsena oma sankarini ja varmasti kyllä ensirakkauteni mihinkään fiktiiviseen hahmoon. Se oli se häijy herra sieltä Reformiklubilta. Hän haluaisi vain asettua aloilleen, sillä hän on kyllästynyt jatkuvaan matkustelemiseen. Loppua kohden hänestä tulee joustavampi.

Next

Around the World in 80 Days

matka maailman ympäri 80 päivässä

Matkan aikana Foggin kanssa ystävystyneet Passepartout ja La Roche lopulta auttavat tämän voittamaan vetonsa. Chan auttoi ohjaaja Frank Coracia taistelukohtausten suunnittelussa ja näytteli itse niissä. Laivanmatkan päättyessä kapteeni toivottaa Foggille paljon onnea ja on mielissään että on voinut olla avuksi. Vaaroja on paljon mutta niistä selvitään kun aina toinen toisistamme huolehdimme niinkuin tosiystävä. Youtubesta löytyi ennen video, johon oli koottu kaikki sarjan legendaariset laulut, mutta sitä ei ole siellä enää, nyyh! Olemme ajautuneet tilanteeseen jossa kansalaisia valvovat useat tahot mutta virkamiehiä valvovat heidän itsensä nimittämät toiset valtion virkamiehet, tilanne on kestämätön ja täysin absurdi.

Next

Hemulin kirjahylly: Maailman ympäri 80 päivässä. Pysähdys 14: Queenstown / Irlanti

matka maailman ympäri 80 päivässä

Itse en huomannut että se tuli televisiosta! Passepartout'n luonne on erittäin avulias ja ystävällinen. Matka maailman ympäri on animoitu Japanissa, Nippon animations studiolla. Aika monikin piirretty on tehty japanissa. Alfred J Kvak on läpeensä polittinen vasemmistopropaganda, jossa on natsipuolue ja vaikka mitä. Sarjassa hahmot ovat eläimiä ja muutamia hahmoja kuten vaikka Tiko ja Bully on lisätty, mutta siltikin tämä on uskollisin versio, mitä Vernen kirjasta on tehty.

Next

Matka maailman ympäri

matka maailman ympäri 80 päivässä

Lisäksi tähän projektiin liittyy eräs erityisen hieno piirre. Maailmanympärimatkan reitti Kirjan päähenkilö on englantilainen herrasmies Phileas Fogg, Lontoon jäsen. Laiva lähtee etuajassa, joten Phileas Fogg ei ehdi siihen. Hän hyväksyy seuraansa mitä erikoisemmatkin henkilöt ja tulee kaikkien kanssa edes jokseenkin toimeen. Fix pidättää Foggin lopulta päivänä, jolloin on Phileas Foggin laskujen mukaan lähdöstä kulunut 80 päivää, eli veto raukeaa.

Next

Matka maailman ympäri 80 päivässä televisioon! (Around The World With Willy Fog)

matka maailman ympäri 80 päivässä

Alun perin Suomessa se julkaistiin videolle vuonna Castle Communicationsin julkaisemana ja Sesam Juniorin tuottamana. Olikohan siinä vielä muitakin lauluja. No ei ollut, mutta samanhenkinen tyyli on molemmissa sarjoissa. Alun perin hänelle suunniteltiin roolia ranskalaisena , mutta rooli siirrettiin sittemmin Bransonille, joka tunnetaan muun muassa kuumailmapallolennoistaan. Kovin tutulta kuulostaa se, että perinnöstä on tulossa perikunnalle enemmänkin ongelma, josta he kuitenkaan eivät ole järin kiinnostuneita, sillä pieni Mayo on kuin maailman ääressä verrattuna Englantiin.

Next

Maailman ympäri 80 päivässä (lautapeli)

matka maailman ympäri 80 päivässä

Jossakin on tutkimaton maa, paikka jota harva pääsee katsomaan. Matkakortteja nostetaan lisää jokaisella vuorolla, jolloin pelaaja saa kortin nostaessaan myös kortin nostopaikasta riippuen lisätoiminnon. Kyllä se kiilusilmä oli Transfer. Samaan aikaan Lontoosta matkaan lähtevät myös Scotland Yardin vainukoirat Fix ja Bully eli minulle Puli sekä Transfer, jonka tehtävänä on vaikeuttaa Phileaksen matkantekoa niin, ettei tämä pääse ajoissa perille voittamaan suurta palkintosummaa. Näytelmän pääosissa olivat Phileas Fogg , prinsessa Romy , Passepartout sekä Tiko. Yhdysvaltalainen elokuvakriitikko antoi elokuvalle kolme tähteä neljästä.

Next

Elokuvalippuja: TV

matka maailman ympäri 80 päivässä

Elokuva oli Schwarzeneggerin viimeinen rooli, ennen kuin hän piti näyttelemisestä pitkän tauon tultuaan valituksi. Muusta maailmasta erillään sijaitsevat Galápagossaaret tarjoavat kodin mitä monimuotoisimmille maa- ja merilajeille. Hän on hyvin täsmällinen ja hillitty ja nauttii rutiineista. Fogg menee perinteiseen tapaan Klubille viettämään päiväänsä, kun siellä hän lukee lehdestä Ralph nimisen toimittajan jutun siitä, että maapallon pystyy kiertämään 80 päivässä. Televisiosarja seuraa erittäin uskollisesti alkuperäisteoksen tarinaa muutamaa pientä muutosta lukuun ottamatta: Alkuperäisteoksessa ei tietenkään ollut Tikoa, Transferia tai Bullya, vaan ne ovat lähinnä tekijöiden omia lisäyksiä ylimääräistä dialogia sekä sisältöä varten, sanasta sanaan käännettynä sarja olisi jäänyt huomattavasti lyhyemmäksi. Aukaise silmäs sano itselläs tänään monta syytä, olla onnellinen taas! Myös Foggin arkkivihollinen Sullivan Reformi-Klubilta lähettää oman kätyrinstä Transferin Foggin perään. Sinne vie, näin ystävämme tie.

Next

Maailman ympäri 80 päivässä dvd

matka maailman ympäri 80 päivässä

Kuinka aika riittänee, kun päivät hupenee ja maailma on suuren suuri. Yksittäisenä jännittävänä tapauksena niin minun kuin varmasti monen muunkin 90-luvun lapsen mieleen on jäänyt yksi tietty kohtaus ja jakso: prinsessa Romyn pelastaminen leskenpoltolta. Vedä ilmaa suuhusi, kas niin sä vihellät. Sarja tosiaan kuitenkin poiki maailmaan joukon aika tarttuvia lauluja ja melodioita joista Amerikkaan-laulua inhoan aivan erityisesti. Hän kuitenkin menetti molemmat vanhempansa nuorena ja joutui menemään naimisiin vanhan miehen kanssa.

Next

Maailman ympäri 80 päivässä dvd

matka maailman ympäri 80 päivässä

Pienestä koosta huolimatta Tikolla on aina nälkä. Matka jatkuu taas, hei odota niin näät. Amerikka jaksotkin oli jänniä, intiaaneja ja puhveleita. Maapallo mennään kiertämään, päivää kahdeksankymmentä on aikaa seikkailuun. Pisteytettyjen matkakorttien mukaan lasketaan pelaajan käytetyt matkapäivät matkaa kohden. Neljästä tunnetuimmasta filmatisoinnista ainoastaan yksi oli varsinaisesti saatavilla sekä toinen -eli tästä animaatiosta suomeksi dubattuna- löysin kopion vasta nyt puoli vuotta myöhässä.

Next

Matka maailman ymp. 80 päivässä

matka maailman ympäri 80 päivässä

Phileas Fogilla on työ kiertää maailman ja kotiin ennätää. Vislaa kovaa kovaa, että tiedän tulla avuksi niin pulmallisen tilanteenkin yhteisvoimin voimme selvittää. Minä olen Passepartou, ja Tikon ystävä. Lontoo, Hawaiji, Hong Kong, ne pian nähty on, ja Singapore. Itse ostin sen Sokokselta, maksoi noin 20 euroo. Mut hänhän kuoli keuhkösyöpään tuossa 2001, harmi.

Next