Meidän suuri seikkailu. Kauniit ja Nahkeat: suuri seikkailu 2019-11-25

Meidän suuri seikkailu

meidän suuri seikkailu

Toki mekin tämän halusimme nähdä. Sitä oli elänyt alkuosan jossain ihanassa vauvakuplassa, joka alkoi pikkuhiljaa hälvetä kun vuosi eteni. Ihan mahtava juttu minun mielestäni. Etenkin aurinkoisina kesäpäivinä mietin, että onpa uskomatonta että saadaan nauttia tästä yhdessä, ilman että pitää mennä vielä töihin ja päiväkotiin. Ens viikko on vielä kokonaan orientaatiota, mutta sen jälkeen alkaa luennot. Vuoden päästä kesällä olenkin sitten näillä näkymin jo töissä. Olin siis koko päivän ihan itku kurkussa ja American Beauty —tunnelmissa eli jokainen muovipussikin näytti hurjan kauniilta lehdettömät puut suorastaan runollisilta.

Next

Jaanan suuri seikkailu

meidän suuri seikkailu

Tunnelma oli jotenkin ainutlaatuinen: niin rento ja huoleton. Helsingin yliopistoon tulin avoimen yliopiston väylän kautta opiskelemaan ensin kandiksi ja nyt luen viimeisiä maisterikursseja ennen gradua. Sellaisia että päätetään hetken mielijohteesta lähteä kahdestaan tekemään jotain. Onneksi Iivo on aika kärsivällinen rattaista tarkkailija, joten hänen kanssaan myös kirppiskierros onnistuu aika hyvin! Kun nyt näihin paska mutsi-fiiliksiin päästiin niin yksi liittyy siihen, miten kauan olen ajatellut olla kotona Iivon kanssa ja myös se, että tietyllä tavalla kaipaan töihin jo nyt. Ne miehet kantoi valtavaa laatikkoa mukana. Ihailin Miian suhtautumista koko prosessiin. Nätissä puolen kaaren muodossa putouksia vierekkäin ja pieni lampi , missä voi uida.

Next

Isivuosi: Suuren suuri seikkailu päiväkodista kotiin

meidän suuri seikkailu

Pieniä kujia täynnä pieniä kauppoja, mitkä möivät turistille kaikkea, mitä turisti hoksaa tarvitsevansa vasta siinä kojun kohdalla. Eväiden pakkaamisessa on hirveä homma ja hiekkaa on joka paikassa! Ja ilmeisen kalliskin saattaapi hotellihuone olla tuossa rantahotellissa. Mysteerinen Malesia Olen vuosien aikana tutkinut paljon matkakohteita, mihin haluaisin mennä ja mitä tehdä siellä, joten kokemusta tälläisen tiedon etsimisestä on paljon. Kun siis lähdin suunnistamaan raidetta 1 kohti ja siitä edelleen tunnelista ulos, hämmästys oli suuri. Sitä ei aina muistakaan miten helppo Helsingistä on lähteä päiväretkelle myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Enkä tällä tarkoita että huudattaisin vastasyntynyttä nukahtamaan itsekseen väkisin, vaan nimenomaan tukisin vauvan unta alusta alkaen juuri hänelle sopivalla tavalla.

Next

Tästä se alkaa, meidän yhteinen suuri seikkailu!

meidän suuri seikkailu

Linja-autolla meidät vietiin ensin ylemmäs joen varteen. Ovatko ne sitten oikeasti olemassaoleva asia vai ei, sitä en osaa sanoa, mutta meillä ne ainakin olivat harvinaisen totta. Toinen turha hankinta meillä oli Stokken Tripptrapp-tuolin newborn-setti. Linnan perustukset ovat kenties 800-luvulta, mutta linna on rakennettu joskus 1200-luvulla. Ehdottomasti parasta Tallinnassa on mielestäni edulliset ja hyvät ravintolat ja kahvilat.

Next

Meidän suuri seikkailu: Kokemuksia rakenneultrasta ja vauvan sukupuoli

meidän suuri seikkailu

Mutta se on tuo ajattelu niin vaikeaa, kun meidät pursotetaan kaikki saman suuttimen läpi, jota koulujärjestelmäksi kutsutaan. Lisää mausteet ja tomaattimurska ja -pyre. Pia, Melanie, minä ja Ilmari Myös lauantai oli puuhanpäivä. Olemme olleet Iivosta yhden yön erossa vauvavuoden aikana kun kävimme hotellilomalla kun vanhempani olivat Iivon kanssa. Olin kerrassaan lahjaton siinä lajissa. Kylän takaa tunnelista toiselle puolen ja siellä jalkapallo kentän takaa lähti reitti ylös. Joka on itsessään aivan täyttä paskapuhetta.

Next

Miian suuri seikkailu

meidän suuri seikkailu

Vauvavuoden aikana olin yhden kokonaisen yön erossa Iivosta kun olimme Matiaksen kanssa hotellissa yötä, mutta muuten olen ollut samassa paikassa ja viimeistään aamulla saatavilla. Toisaalta esimerkiksi perusvaatteiden ostaminen ketjuliikkeistä uutena on ihanan helppoa ja sitäkin teen jonkun verran. Joskus satunnaisesti laitan naamion tai kuorinnan. Kun omat tekemisen standardit ovat korkeat, niin tällöin kyllä huomaa jos tuote ei toimi käytännössä tai siinä on jotain mitä tulee parantaa. On kuitenkin vielä yksi unelma mikä ei ole ollut vain mun unelma vaan meidän ja nyt ollaan vihdoin saatu se toteen. Se vaan johtuu siitä, että deadline pressure ei ole vielä tarpeeksi voimakas, niin en tunne tarvetta stressata asioista vielä.

Next

SUURI seikkailu

meidän suuri seikkailu

Kaksi viikkoa yhteistä reissua ja uusia kokemuksia. Joulukuun ensimmäisellä viikolla oli taas paljon aggressiivista rugbya: tähän mennessä jo kolmelle meidän joukkueen jäsenelle on tullut musta silmä joko treeneissä tai peleissä. Ja sitähän se lapsiarki on! Jos joku muukin ohje kiinnostaa niin kerro ihmeessä! Yritys ei siis ole maailman suurin, mutta on joka tapauksessa erittäin elinvoimainen esimerkki siitä, kuinka tekemällä ja luomalla hyvää ympärilleen voi menestyä. Patagonialla suurin osa työntekijöistä käyttää itse omia tuotteitaan ja testaa niitä käytännössä vuorikiipeilyn tai esimerkiksi surffauksen parissa. Kuumahan täällä Bosniassa on, että sen puolesta tarkenee.

Next

Tästä se alkaa, meidän yhteinen suuri seikkailu!

meidän suuri seikkailu

Varmasti sitten kun Iivo on isompi ja voi mennä isovanhemmille vaikka viikonlopuksi yökylään niin tehdään niin että Oliver on sillon meidän kanssa kotona ja saa myös meiltä sen jakamattoman huomion silloin. Outo aikataulu verrattuna Suomeen, mut se riippuu tosi paljon kursseista, mulle vaan sattu ne iltapäivän luennot. Kirjaimellisesti juoksin kotiin, kävin pikapikapika suihkussa, mekko päälle ja hieman pakkelia naamaan, ja taas puolijuoksulla takaisin yliopistolle. Toivottavasti edes vähän pahoitit mieltäsi, jos olet päätynyt lukemaan tänne asti. Järvi on muodostunut, kun kalliokossa ollut suuri luola on romahtanut.

Next

Tästä se alkaa, meidän yhteinen suuri seikkailu!

meidän suuri seikkailu

Aamu siis alkoi tuttuun tyyliin kauniissa auringonpaisteessa ja saksalaisten ystävien kanssa kokoonnuimme ohjeen mukaisesti kello 9. Mutta kun esimerkiksi tullaan kotiin Iivon kanssa reissusta, niin Oliver tervehtii minun ja Matiaksen lisäksi myös Iivoa ja antaa pusut innoissaan, ja Iivoa naurattaa aina kovasti. Marja-tätin oli pakko ottaa ohjat käsiinsä ja käskyttää lapsia. Torstaina pakkasimme haikein mielin automme. Pahimmillaan Iivo heräsi yöllä vartin välein, pisin unipätkä oli ehkä tunnin mittainen. Kun se onnistuu, turisti saa luvan hypätä sillalta ja se maksaa 25 euroa. Jonain aurinkoisena kesäpäivänä suunnitelmissa on joka tapauksessa lähteä imemään huvipuiston tunnelmaa ja ehkä syödä se yksi pakollinen hattara.

Next

Suuri seikkailu rautatieasemalla

meidän suuri seikkailu

Ja jos asuttaisiin Lappeenrannassa niin tuollaiset melko nopeastikin saadut ideat voisivat hyvinkin onnistua, sillä siellä meillä on enemmän tukiverkkoa. En saanutkaan tuolla mitään valtaisia säväreitä, mutta kannattaa ehdottomasti käydä kerran elämässä, jos yhtään tykkää Pottereista, vaikka hintavaa huviahan se on. Matkakortti leimataan sisään ja ulos lähtiessä. Raide 1 on kokemukseni mukaan aina lähimpänä rautatieasemaa, jonka läpi astuttua alkaa keskusta. Kamalimmaksi täytyy kyllä mainita sellaiset yksittäiset hetket kun vauva itki etkä tiennyt mitä tehdä auttaaksesi.

Next