Mekonomen hamar. Se våre verksteder i Hamar 2019-11-30

Verksted

mekonomen hamar

Ettersom Mekonomen alltid bruker reservedeler med originalkvalitet og følger bilprodusentens servicereanbefalinger, gjelder din nybilsgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid. Er du i tvil, så må du gjerne svippe innom for en gratis sjekk av dine dekk. Og minst like morsomt var det nok for to heldige vinnere fra Ottestad. Vinterdekkene dine kan være dårlige enn du tror.

Next

Mekonomen, Disenstrandvegen 2, Hamar (2020)

mekonomen hamar

Det finns mye tekst på bildekkene. Du kan trygt velge et frittstående godkjent bilverksted som oss, vi følger bilprodusentenes retningslinjer og bruker originaldeler eller deler av tilsvarende kvalitet. Likevel forlates hunder i varmen, og hvert år omkommer dyr av heteslag. Formålet med behandling av personopplysninger om våre kunder Som verksted, vil vi sørge for at våre kunder blir holdt oppdatert om tjenester og tilbud gjennom kommunikasjon med oss. Det er vi som bestemmer formålet med behandling av personopplysningene hos våre databehandlere. Vi sender pakker landet rundt hver eneste dag, til både proffe og private. Lett og kompakt sykkelstativ for daglig bruk.

Next

Verksted

mekonomen hamar

De personopplysningene vi behandler er slike kontakt- og kjøretøyopplysninger som vi har adgang til å hente fra Statens vegvesen eller tilsvarende opplysninger som du som kunde gir oss. Dersom noe går feil kan riktig utstyr bli redningen. Desember har vi åpent fra 0900-1500 gjelder både verksted og bilsalg. Gjennom våre samarbeidsavtaler tilbyr vi de fleste merker og varianter til en særdeles hyggelig pris! Prisene gjelder både i butikk og på mekonomen. Vi har 8 løftebukker på ca 1000kvm og vil gjerne ta i bruk alle sammen. Da må det bestilles ordinær service. Den gir ingen garanti for hvor lenge de kontrollerte funksjonene vil være tilfredsstillende etter kontrolltidspunktet.

Next

Mekonomen Hamar AS

mekonomen hamar

Vi setter pris på at du liker siden vår, samt deler innlegget. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson, enten direkte eller indirekte. Men ofte slurves det med bobiler, båthengere, hestevogner og tilhengere. Vi setter selvsagt pris på at du liker siden vår, samt deler innlegget. Vi har en rekke biltilbehør til kampanjepriser! Vi har drøyt 90000 artikler på lager og alle disse får vi naturligvis ikke plass til i våre butikker. Skulle du trenge delene raskere, tilbyr vi pickup på alle avdelinger i Vestfold. Personopplysningene deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet ditt for mottak av nyhetsbrev.

Next

Mekonomen, Disenstrandvegen 2, Hamar (2020)

mekonomen hamar

Prisene gjelder både i butikk og på mekonomen. Denne guiden viser deg hvordan du raskt og enkelt polerer bilen din , og hva du trenger av tilbehør. Har du kontroll på hva dekkmerkene står for eller er det bare gresk for deg? Vi klarer stort sett å holde oss godt innenfor dette, og vi kan tilby deg rask hjelp. I forbindelse med nyhetsbrev behandler vi kun personopplysninger som navn, e-post og telefonnummer. Ett klimaanlegg bør brukes hele året igjennom.

Next

Stangebrua Bil og Service as

mekonomen hamar

Kom innom eller ring oss, så hjelper vi deg med ditt kjøretøy. Men for andre er det en kunst å få med seg all bagasjen. Vi har også kampanje på biltilbehør som takboks, barnestol, polermaskin og bilpleie. Sving innom for gode rabatter og andre spesialtilbud denne dagen. Finner du ikke det du leter etter spør våre kompetente medarbeidere, så hjelper de deg med å bestille varen du ønsker.

Next

Furnesvegen Bil & MC AS (Mekonomen), Hamar

mekonomen hamar

Dette gjør at vi raskt og enkelt kan utføre nødvendig arbeid samt montere ekstrautstyr som hengerfeste, motorvarmer, lys, etc. Kontrollfristen bestemmes nå ut fra datoen bilen ble registrert første gang. Vi gjennomfører de tekniske og organisatoriske og sikkerhetsforanstaltningene som kreves for at de personopplysningene vi behandler ikke blir gjort tilgjengelig for uautoriserte eller blir manipulert, ødelagt eller går tapt. Behandlingsansvarlig Vårt verksted, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. Når du har hatt bilen til kontroll, vil du motta en kontrollrapport med punkter som eventuelt må utbedres for å få bilen godkjent. Lampene gir opptil 150 meter lang lysstråle. Dersom vi ikke kan svare på henvendelser innen fristen, skal vi gi deg et foreløpig svar med opplysninger om årsaken til forsinkelsen og sannsynlig tidspunkt for når svar kan gis.

Next

Se våre verksteder i Hamar

mekonomen hamar

Enkel montering av sykler med avtakbare rammearmer med låsbare knotter Uttrekkbare hjulholdere gjør det mulig å transportere sykler med stor hjulavstand. Den gir ingen garanti for hvor lenge de kontrollerte funksjonene vil være tilfredsstillende etter kontrolltidspunktet. Ett klimaanlegg bør brukes hele året igjennom. Vårt verksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i vårt verksted jobber mange flinke mekanikere og teknikere. Alle våre ansatte er kunnskapsrike og hjelper deg gjerne om det skulle være spørsmål om bilen eller du trenger hjelp med monteringen. Vi er i samarbeid med Mekonomen, Bilxtra og Meca.

Next

Bilverksted Hamar

mekonomen hamar

. Barnestoler, bremseskiver, oppbevaringsløsninger, vaske- og sikkerhetsprodukter er bare noen eksempler på alt vi fører. For å bestille service, eller reparasjoner kan du kontakte verkstedene direkte eller du kan sende forespørsel via. Denne gir deg trygghet på veien og du får hjelp uansett hva som skjer. Våre medarbeidere jobber internasjonalt med verdensledende produsenter og leverandører, samt andre Norske importører for å sikre deg det beste utvalget og de beste delene. Vi har gjennomført tekniske kurs for reparasjoner av Elbil og følger nødvendige og pålagte sikkerhetsrutiner ift ut- og inn- kobling av bilen batteri.

Next

Bilverksted Hamar

mekonomen hamar

For eksempel reparasjon, service, vedlikehold, hjulskift, firehjulskontroll, ac påfyll, girkasseflushing, m. Sjekk ut alle våre tilbud her! Kvalifiserer du som teknisk leder, bør du søke! Våre butikker er spekket med alt du trenger for å gjøre BilLivet enklere. Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere. Stikk innom eller ring 66 80 55 66 så hjelper de deg i kontakt med verkstedet. Alle våre bildeler og andre deler er håndplukket fra de beste produsentene og systematisk lagt inn smart i vår katalog for at du enkelt skal finne den rette delen til den beste prisen. Sammen sørger vi for at du får de laveste prisene på høykvalitets reservedeler. Vi garanterer våre kunder at vi til enhver tid alltid er oppdatert med riktig utstyr til riktig jobb.

Next