Mekonomen kumla. Mekonomen Kumla oppettider, Stenevägen 18 2019-11-23

Mekonomen

mekonomen kumla

Våra tjänster Hjulinställning Observera att informationen för Mekonomen I Kumla, Stenevägen 18 och alla andra Butiker är för referens only. Läs i deras magasin om olika rabatter och erbjudanden idag. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna. Bilverkstäderna vet om vad som ska göras på din bil eftersom allt sker i skift och online. Vi ser till att du får insyn och trygghet genom hela processen, så att du vet vad du har betalat för när du lämnar verkstaden. Grundién var simpel; leverera reservdelar, främst avgassystem, till kunder inom två timmar.

Next

Mekonomen Bilverkstad Kumla, Stenevägen 18 / Andersson Bilcenter i Kumla AB

mekonomen kumla

Om mekanikern hittar något annat som behövs fixas på bilen, kommer de att ringa dig innan de påbörjar eventuellt extra arbete. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Mekonomen Prisgaranti gäller när delar från Mekonomens ordinarie sortiment används. Det syns att vi är en verkstad att lita på. Få offerter och jämför Med Autobutler får du 3 skräddarsydda offerter från skickliga mekaniker.

Next

Mekonomen

mekonomen kumla

När du använder Autobutler får du 3 offerter på din bilreparation och du väljer själv den bilverkstad som passar dig bäst. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Företaget fanns då enbart i Stockholm, men den revolutionerande idén satte start för något stort. Mekonomen erbjuder service av din bil, ett stort sortiment och utbud av produkter och konkurrenskraftiga priser. Till oss är alla bilar välkomna, nya som gamla! När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde.

Next

background right

mekonomen kumla

Nybilsgarantin gäller fortfarande om du servar och reparerar din bil hos oss. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin. Verkstaden vill hjälpa alla med deras fordon. Mekonomen grundades i mitten av Norrtälje år 1963 av Ingemar Fraim och Leif Möller, då under namnet Bileko. Kontakta Butik direkt verkstad bilcenterkumla.

Next

Bilverkstäder

mekonomen kumla

Därefter kommer du att få 3 offerter från proffessionella verkstäder, redo att hjälpa dig. Vi investerar också i senaste teknik och utrustning. Hos Mekonomen får du hjälp till ett enklare liv med din bil. Detta kommer att hjälpa andra besökare att få mer exakta resultat. Eftersom Mekonomen alltid använder delar motsvarande originaldelskvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Mekonomen är det självklara valet för privatpersoner såväl som företag när det kommer till bilen.

Next

Fullservice för Citroën & Mitsubishi

mekonomen kumla

Vi har ansträngt sig för att se till att vi har uppgifter om alla Butiker är uppdaterade. Transparens Oavsett om du behöver en service, ett däckbyte eller en omfattande reparation är Autoutler en garanti för transparens. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt eller senare, dock innan arbetet påbörjas kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation de senaste 30 dagarna hos en märkesbunden verkstad på samma ort. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Det är din trygghet när du lämnar bilen på verkstad via Autobutler. Vi har alltid satt en ära i fackmässigt utförda arbeten och till det pris du och vi kommit överens om.

Next

Fullservice för Citroën & Mitsubishi

mekonomen kumla

Välkommen till vår verkstad och tillbehörsbutik i Kumla. Besök din lokala Mekonomen idag för att göra ditt bil-liv enklare. På så sätt har mekanikerna alla förutsättningar som krävs för att göra ett bra jobb på din bil - samtidigt som du vet vad du betalar för. Vi utför även reparationer av släpkärror. Vi är godkända och deltar i kvalitetssystemet Kontrollerad Bilverkstad, och har skylten med det Gröna punkten.

Next

Fullservice för Citroën & Mitsubishi

mekonomen kumla

Kvalitetsarbete Använd Autobutler till att hitta en verkstad som kan hjälpa dig med din reparation. Mekonomen Bilverkstad är en märkesoberoende bilverkstadskedja. Hos oss får du alltid fast pris innan du lämnar in bilen. . På så sätt kommer du inte få oväntatade räkningar när du hämtar bilen. Andersson Bilcenter är auktoriserad verkstad för Citroën och Mitsubishi, men vi är även en Mekonomen bilverkstad. Andersson Bilcenters servicepersonal har en mycket lång erfarenhet av Citroën, Mitsubishi och många andra märken.

Next