Melde skade sparebank 1. Forsikring 2019-11-29

Du kan nå melde skade på nett

melde skade sparebank 1

Vi forteller deg hva du eventuelt trenger å sende av dokumentasjon. Hvis avbestillingen skyldes andre årsaker enn sykdom, som for eksempel branntilløp, ulykker og skader, ta vare på alt som forklarer hvorfor reisen måtte avbestilles. Har du all nødvendig dokumentasjon tilgjengelig når du kontakter oss, blir vi som oftest enige ganske raskt. Det er langt enklere å melde fra om en oppstått skade enn du kanskje. Ved akutt sykdom, alvorlige ulykker, nødvendig hjemtransport eller død: Kontakt vår døgnåpne alarmsentral om du trenger helsehjelp, +47 22 96 50 45. Vi bistår deg hvis du trenger akutt hjelp og gir deg praktiske råd om du trenger det. Usikker på om du er dekket? De takserer skaden og kan gi deg en pris på reparasjon.

Next

Forsikringskundene er mest fornøyd med SpareBank 1

melde skade sparebank 1

Har du felles garasje får du ikke erstattet tingene du har der. Det er som dekker tingene dine ved vannskade. Du kan også få nyttige tips til hva du kan gjøre hvis noe har skjedd. Er du uenig i hva som kommer frem i , merk og beskriv dette i punkt 14. Husk at denne forsikringen kun gjelder for enkeltreiser bestilt med kortet.

Next

SpareBank 1 Ringerike Hadeland

melde skade sparebank 1

Se egen boks for å melde skade. Ikke begynn med reparasjoner før du har kontaktet oss. Vi vil hjelpe deg med det. Og gir deg praktiske råd om du trenger det. Skadeforsikringer Send oss en melding i eller så hjelper vi deg.

Next

SpareBank 1 Ringerike Hadeland

melde skade sparebank 1

Skadeforsikringer registrert på avdøde løper inntil de blir sagt opp. Velg tastevalg 1 , deretter 1 , for melding av innboskade. Dersom det anses av behandlingsstedet at det er medisinsk nødvendig for den forsikrede å ha med ledsager så refunderes ledsagers kostnader til reise og losji. Vi bistår deg hvis du trenger akutt hjelp. Kostnaden for forsikringen beregnes etter hvor mye du skylder på kredittkortet. Tusen Hvis det så bare havde været varm.

Next

Slik melder du skade

melde skade sparebank 1

Har du all nødvendig dokumentasjon tilgjengelig når du kontakter oss, blir vi raskt enige ved første telefonsamtale. Sopp og råte og andre bygningsskader kan bety store utgifter for deg som huseier. Stormflo er økt vannstand som følge av perioder med lavt lufttrykk og kraftig vind fra en retning som medfører oppstuving av vann. Våre kunder er også de mest fornøyde kundene etter skadeoppgjør for fjerde året på rad, ifølge. Kontakt oss Ring oss på 915 02300 så fort som mulig etter at skaden er oppdaget. Sykdom eller ulykke på reise. Det er mulig vi ber deg om å sende bilder av skaden.

Next

SpareBank 1 Ringerike Hadeland

melde skade sparebank 1

Ellers kan du vente med å kontakte oss til du kommer hjem. Kontakt oss Fortell oss om hva som har skjedd. Mye kan skje med huset ditt. De 21 dagene gir politiet tid til å spore opp bilen. Har du all nødvendig dokumentasjon tilgjengelig når du kontakter oss, blir vi raskt enige ved første telefonsamtale. Har du all nødvendig dokumentasjon tilgjengelig når du kontakter oss, blir vi raskt enige ved første telefonsamtale. Greit å tenke på Ikke la verdifulle ting ligge i bilen, pass også på at annen bagasje ikke er synlig.

Next

Forsikringskundene er mest fornøyd med SpareBank 1

melde skade sparebank 1

Vi samarbeider med kvalitetssikrede partnere. Du kan velge mellom standard og topp innboforsikring. Les Hvis du har har fått vannskade, bør du gjøre følgende: 1. Gjør dette før du kontakter oss. Ta kontakt med helsetelefon på 2102557.

Next

Forsikringskundene er mest fornøyd med SpareBank 1

melde skade sparebank 1

Du har 24 timers nødassistanse uansett hvor i verden du befinner deg. Dokumenter hendelsen Skriv ned hva som har skjedd, hvor og når. Vi forteller deg hva du eventuelt trenger å sende av dokumentasjon. Egenandelsfordel er: kr 4 000 ved en kollisjonsskade pr. Vi forteller deg hva du eventuelt trenger å sende av dokumentasjon. Våre åpningstider er alle hverdager 08-16. Kontakt oss gjerne på +47 915 02300 for praktisk og umiddelbar hjelp, ellers kan du vente til du kommer hjem.

Next