Mestari cheng. Mestari Cheng (2019) 2019-11-25

Mestari Cheng

mestari cheng

Väänänen kertoo ihmetelleensä Vesa-Matti Loirin kanssa Raattaman kuvausten poikkeuksellista tunnelmaa. The film manages to create a believable world on screen, with characters we seem to know although they belong to cultures that are so different and different from ours. Raattama sopi täydellisesti elokuvaan, Kaurismäki kertoo. Lapissakin on ollut mukavaa, maisemat hienoja ja ihmiset ystävällisiä. Autton kaupassa käy kuitenkin kuhina. Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh.

Next

Mika Kaurismäen elokuva toi kiinalaisen ruoan lappilaiseen kyläkeittiöön

mestari cheng

Upon arrival, nobody in the village seems to know his friend but local café owner Sirkka offers him accommodation and in return Cheng helps her in the kitchen surprising the locals with the delights of Chinese cuisine. Mika on paras ohjaaja, jonka kanssa olen työskennellyt. Hänen elokuvauransa on vasta alussa, mutta ikääkin on vasta 9 vuotta. Vein kiinalaiset saunaan ja he olivat siellä kuin nirvanassa. Mika Kaurismäki on onnistunut hyvin Mestari Chengin ohjaajana, sillä näyttelijät tuntuvat todella luontevilta rooleissaan; Chu Pak Hong yltiökohteliaana, sydämellisenä vieraan kulttuurin tulokkaana ja Anna-Maija Tuokko lempeänä ja äkkipikaisena sukujuurilleen palaajana.

Next

Mestari Cheng (2019)

mestari cheng

Mä vain hymyilen ja lauleskelen. The two actors cast in the lead roles, Pak Hon Chu and Anna-Maija Tuokko, develop interesting and complex characters, and the 'chemistry' between them is visible and transmitted to the public. Upon arrival, nobody in the village seems to know his friend but local café owner Sirkka offers him accommodation and in return Cheng helps her in the kitchen surprising the locals with the delights of Chinese cuisine. Hänet voi bongata muun muassa tennarijätti Conversen verkkosivuilta tai vaatemerkki Gapin tuotekuvista. Rooleissa Chu Pak Hong, Anna-Maija Tuokko, Lucas Hsuan, Kari Väänänen ja Vesa-Matti Loiri.

Next

Kino Tapiola / Seniorikino: Mestari Cheng

mestari cheng

Kaurismäki opastaa Hongia sanomaan repliikit oikeassa kohdassa, ja hän käy myös siirtämässä yhden kauhan toiseen paikkaan. The film has good chances to be very successful in China, but it has something to offer to viewers in other parts of the world. Molemmilla on rooli Lapissa kuvattavassa suomalais-kiinalaisessa yhteistuotannossa. Savuketta sytyttäessään hän kertoo ihmetelleensä Raattaman hiljaisuutta ja Lapin avaraa taivasta. Sattumien kautta Cheng päätyy kokkaamaan Sirkan Anna-Maija Tuokko baariin ja hän tuo todella uusia ja erikoisia makuja paikallisille, joista Vilppula ja Romppainen Vesa-Matti Lori ja Kari Väänänen käyvät syömässä baarissa joka päivä. Pikkuhiljaa Cheng ystävystyy Sirkan baarin pitäjän ja asiakkaiden kanssa samalla kun Sirkka koittaa ratkaista arvoitusta Chengin tulosta Suomeen. Se on tarina erilaisista kulttuureista tulevien tavallisten ihmisten yllättävästä tapaamisesta ja tutustumisesta.

Next

LA JULKI////Kansainväliset kuvaukset keskellä ei mitään

mestari cheng

Aiemmin Raattamassa on kuvattu Kekkonen tulee! Tarinasta totta Sirkan baarin sisällä kuvausryhmä seuraa näytöltä kaikessa hiljaisuudessa, kun keittiössä kuvataan kohtausta. Toisella puolella tietä on koulu. Kuva: Anna Muotka Kameran edessä Lucas on tottunut olemaan mainoselokuvissa ja ennen kaikkia mainoskuvissa. Hän kertoo, että kyläläiset ovat olleet otettuja näkyvyydestä. This is not an original theme either, but it is the one that manages to attract best the attention and arise emotion. Hän oli aikeissa hakea roolia Kaurismäen elokuvasta, mutta flunssan takia haave ei toteutunut.

Next

Master Cheng ‚ÄĒ THE YELLOW AFFAIR

mestari cheng

Tuokko pesee käsiään tiskialtaan äärellä, Hong puolestaan sekoittaa porokeittoa. Oli itsestään selvää, että haemme elokuvaan kiinalaisen partnerin. Teen tänä vuonna kolme isoa elokuvaa ja yhden näytelmän. Mestari Cheng on kuvattu Raattamassa, Kittilässä, Sodankylässä ja Kiinassa. Kotikaupungissa Hong Kongissa pilvenpiirtäjät peittävät taivaan. Samaa hän kertoo kohdanneensa kuvauksissa.

Next

Mestari Cheng (2019)

mestari cheng

Lähistöllä asuva Tuomo Kyrö on samoilla linjoilla ja toivoo, että turistit toisivat kylän palveluille uusia asiakkaita. Kiinalaisnäyttelijä Chu Pak Hong polttelee tupakkaa ulkona. Tällä kertaa vältellään ongelmallisia kohtia ja esitetään avarakatseinen kuvaus kulttuurien kohtaamisesta, mikä on toimiva, turvallinen valinta. The final sensation was, to me at least, similar to that of hearing famous music in kitch versions of the like of Clayderman or André Rieu. Hän uskoo, että helteet helpottivat kiinalaisten sopeutumista lappilaiskylään. Ennen tänne tuloa huoletti, millainen yhteys Mikaan ja muihin näyttelijöihin syntyy. Onneksi olimme heti samalla aaltopituudella ja kuin yhtä perhettä.

Next

Mestari Cheng (2019)

mestari cheng

Miia Hartikainen, Episodi Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Lounastauolla on kyllä tarjolla perunoita, mutta myös kiinalaista ruokaa. Riitta Aro on viettänyt kesää Nunnasen kylässä. Chengin ruoanlaittoa on maisemakuvien lomassa ilo seurata ja ruoka-annokset näyttävät herkullisilta tuoden perinteisen suomalaisen visuaalisuuden lomaan eksotiikkaa. Moni kyläläinen on myös päässyt pieneen rooliin itse elokuvassa, myös Autto.

Next

Mika Kaurismäen elokuva toi kiinalaisen ruoan lappilaiseen kyläkeittiöön

mestari cheng

Kun Mika on tyytyv√§inen, min√§kin olen. Lopullisesti asia vahvistui viime huhtikuussa. The story of the chef from Shanhai that fate brings to a hamlet in northern Finland, far removed from the world but miraculous as a natural landscape and rich in human landscape could happen anytime and anywhere on our planet today. Mika Kau¬≠ris¬≠m√§en elokuva toi kii¬≠na¬≠lai¬≠sen ruoan lap¬≠pi¬≠lai¬≠seen ky¬≠l√§¬≠keit¬≠ti√∂√∂n ‚ÄĒ Mestari Chengi√§ ku¬≠va¬≠taan Kit¬≠ti¬≠l√§n Raat¬≠ta¬≠mas¬≠sa viel√§ viikon ajan Mestari Chengin poikaa esitt√§√§ elokuvassa tunnettu, 9-vuotias lapsimalli Lucas Hsuan. Elokuvan on tuottanut Marianna Films yhteisty√∂ss√§ kiinalaisten osatuottajien By Median, Han Ruan Yuan He:n ja QianJi Culture Co:n kanssa.

Next