Mörbylånga kommun. Category:Mörbylånga Municipality 2019-11-25

Category:Mörbylånga Municipality

mörbylånga kommun

Vi söker nu nya medarbetare, ta chansen att bli del i vårt team. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv. För att kunna bli aktuell för en anställning ska du kunna visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag. Du besitter en personlig mognad och har goda ledaregenskaper. På Villa Viktoria arbetar vi med utifrån lågaffektivt bemötande och en personcentread omvårdnad. På Seasalt Kitchen lagar vi mat från grunden och med säsongens råvaror.

Next

Mörbylånga kommun

mörbylånga kommun

Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv. Vi söker nu en elevassistent till Skansenskolan i Mörbylånga. Du som söker är utbildad speciallärare eller utbildad lärare med lämplig erfarenhet. Vi söker dig som vill sommarjobba, på hel- eller deltid, inom någon av våra tillverkningsavdelningar i Mörbylånga. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat. Vill du ha möjligheten att fritt kunna påverka dina arbetstider? Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju.

Next

Mörbylånga kommun

mörbylånga kommun

Din arbetsplats är belägen i Mörbylånga men möten kan även förläggas i Färjestaden. Som person är du lyhörd, positiv, trygg, serviceinriktad och pålitlig. Möjlighet finns även att arbeta inom korttidsenhet för barn och ungdom med olika funktionsnedsättningar, där verksamheten främst är schemalagd 24 timmars dygn med sovande jour. . Arbetet sker ofta i högt tempo och under tidspress. Vi vill att du som söker ska vara positiv, driftig, noggrann, glad och trevlig mot våra gäster. Företaget jobbar med två stora kunder m.

Next

Mörbylånga kommun

mörbylånga kommun

Eller gå in på www. Arbetsbeskrivning: Vi söker en person som är pålitlig och stabil, som kan ta egna initiativ. En del av försöken utför vi på våra egen försöksgård Torslunda Öland. . Sjuksköterskeverksamhet Sjuksköterskor finns i hemsjukvården kopplade till kommunens särskilda boenden och ordinärt boende och de gör även enstaka hembesök. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet. Det kan även bli aktuellt med inhopp under tider på året då vi har hög belastning, t.

Next

Bygga, Bo & Miljö

mörbylånga kommun

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av administrativt arbete, erfarenhet av att arbeta i projekt och erfarenhet av system så som Qlick, Stratsys, VisAlfa, Procapita VoO och Time Care Pool. Detta gör vi genom att arbeta utifrån ett personcentrerat perspektiv och ser det friska hos varje person. Dina uppgifter kommer att sparas enligt gällande gallringsrutiner. Skansmärket i det vapen, som kommunen lät registrera i år syftar på två försvunna skansar inom kommunens område. Vill du jobba på ett företag där du snabbt kan klättra i karriärsstegen? Söker lagspelare med glimten i ögat som gillar gäster. .

Next

Mörbylånga kommun söker Speciallärare i Kalmar, SE

mörbylånga kommun

Dina arbetsuppgifter Tjänsten är ett vikariat för en av våra medarbetare som har gått vidare till andra arbetsuppgifter inom företaget. Du besitter en personlig mognad och har goda ledaregenskaper. Minst lika viktigt är det att du är positiv, service. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Du ser till att buffén är påfylld och fräsch under tiden frukosten serveras. Ett förslag till av de båda kommunerna till en har diskuterats och fördes till en lokal år 2009 och 2019. Vi finns på sydvästra Öland mellan Färjestaden och Mörbylånga.

Next

Bygga, Bo & Miljö

mörbylånga kommun

Vi söker medarbetare främst inom städ och trädgård i alla åldrar. Visa mer Vill du bli en av oss? Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Beroende på elevers skolval och personalbemanning inför kommande läsår kan det bli aktuellt med förlängning av tjänsten. Visa mer Cell Solar söker en elektriker till vår region Sverige Sydöst med huvudkontor i Färjestaden. Arbetet är dag baserat och arbetstiderna är i regel 07:00 -16:00.

Next

Start

mörbylånga kommun

Visa mer Arbetsuppgifter: Alla i ett ko? Visa mindre Talluddens stugby ligger i centrala Färjestaden, vi söker nu personal som kommer att göra sommaren 2020 till den bästa. Gällande integritetslagstiftning tillämpas vid all behandling av personuppgifter. Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Drivs du av möjligheten att kunna tjäna pengar utan något lönetak? Vi har ca 3 200 medlemmar och omsätter omkring 170 miljoner kronor per år och är drygt 200 anställda. Upplärning kommer att ske på plats hos oss. Beroende på elevers skolval och personalbemanning inför kommande läsår kan det bli aktuellt med förlängning av tjänsten. Du måste vara serviceinriktad och kunna jobba bra både självständigt och i grupp.

Next

Lediga jobb Mörbylånga

mörbylånga kommun

I verksamheten ingår även markkarteringsuppdrag över hela vårt verksamhetsområde. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi är ett galet gäng som alltid ser till att ha väldigt roligt under våra arbetsdagar. Erfarenhet att geriatrisk rehabilitering är en merit. I förädlingen jobbar man tvåskift. Särskilt boende Är ett samlingsnamn för det boende som är aktuellt för en person när behov av vård och omsorg är så stort att det inte längre kan tillgodoses i det egna hemmet.

Next

Category:Mörbylånga Municipality

mörbylånga kommun

Måste vara pigg på varierande arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår i första hand matlagning i varmköket. Vi välkomnar både sökande med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, och alltid strävar efter att ge våra gäster den bästa semesterupplevelsen. Du behöver ha stor ansvarskänsla och kunna jobba bra både självständigt och i grupp. Vi söker därför dig som är nyfiken, gillar att träffa nya människor och vill ha ett flexibelt extra arbete.

Next