Musta plussa kortti. Musta American Express 2019-12-02

Plussaa K

musta plussa kortti

Yhteenveto K-Plussa Mastercard -luottokortista K-Plussa Mastercard -luottokortti on paras kortti kuluttajalle, joka tekee ostoksensa suurimmaksi osaksi K-ryhmän kaupoissa. Mikään tavallisen rahvaan kortti ei tämä Musta American Express siis missään tapauksessa ole. Onneksi luottokortteja löytyy joka lähtöön, eivätkä kaikki luottokortit ole yhtä kalliita ja pökerryttäviä kuin luksuskortit. Kortin avulla voi kerätä K-Plussa -pisteitä, joita voi käyttää ostosten maksamiseen kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Kortti on tehty kullasta, timanteista ja helmiäisestä. Koska Mustaa Amexia koskevia kriteereitä ei ole koskaan julkaistu, ei kortin käyttämisen hinnastakaan ole liikkeellä aivan varmaa tietoa.

Next

Musta Amex ja muut luksusluottokortit

musta plussa kortti

Vuoden 2019 loppuun asti Plussa-kortin tilaaminen on ilmaista! Tästä johtuen eri luottokorttien todellista vuosikorkoa voi olla hankala vertailla keskenään. Musta American Express on luottokortti, joka tunnetaan kaikkien luottokorttien Rolls Roycena ja varsinkin nimillä Musta Kortti ja Musta Amex. Mittarikentän automaatin etäluku ei tunnista Plussa-korttia, vaan se on syötettävä kortinlukijaan. Korottoman maksuajan ansiosta voit ostaa heti tarvitsemasi tuotteen tai palvelun ja maksaa sen ilman kuluja 30 päivän kuluessa. Yleisluottokorteista poikkeuksen muodostaa Diners-kortti, jolla Plussa-etuja ei kerry. Kortin haltijat saavat yleensä lentolippunsa halvemmalla, mikä tarkoittaa koneen parhaita paikkoja vaikkapa kakkosluokan lippujen hinnalla. .

Next

K

musta plussa kortti

Kun maksat ostoksesi K-Plussa Mastercard -luottokortillasi, saat kaksinkertaiset Plussa-pisteet kaikista K-ryhmän, Askon ja Sotkan liikkeistä vuoden 2019 loppuun asti. Neste Express -automaattiasemilla ostoista ei kerry Plussa-pisteitä. Lisäksi kortti avaa ovet monen lentoyhtiön ja hotellin kanta-asiakasohjelman ylimmälle tasolle. Kortista liikkuu varmaankin enemmän legendoja kuin faktoja, ja American Express onkin kovin vaitonainen korttiin liittyvistä asioista. Hakemuksessa kysytään myös onko hakijalla , onko hakija suorittanut asevelvollisuuden ja onko hän poliittisesti vaikutusvaltaisessa asemassa, siviilisäätyä sekä velanhoitokuluja. Vuosimaksuton luottokortti, tuoteturva ja korotonta maksuaikaa K-Plussa Mastercardista ei peritä vuosimaksua, mikä on suuri etu kortin omistajalle.

Next

Musta Amex ja muut luksusluottokortit

musta plussa kortti

Myös maksuttomat rinnakkaiskortit keräävät Plussa-pisteitä. Mustan Amexin vuosimaksu on 2 500 dollaria, ja kortista täytyy maksaa 7 500 dollarin kertaluontoinen avausmaksu. Kortin valuuttamuutos on kuitenkin maltillinen ja se vastaa muiden vastaavien luottokorttien valuuttamuutosta. Kortin käytöstä ja sen suomista eduista liikkuu maailmalla paljon huhuja, joista suuri osa lienee kuitenkin urbaaneja legendoja, joilla ei ole kosketuspintaa tosielämän kanssa. Kun luottoa on 2 000 euroa, arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja vuosimaksuineen on 2 155,20 euroa olettaen, että luottoaika on 12 kuukautta ja että olettaen, että luotto on kokonaisuudessaan käytössä, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin sopimuksessa sovittuina kuukausierinä kuukauden välein. Palasen luksusta tarjoava vuosimaksut ovat huomattavasti kohtuullisempia kuin tämän jutun korteissa! Musta Amex on valmistettu titaanista, joten se myös tuntuu erilaiselta kuin tavalliset muoviluottokortit.

Next

Plussaa K

musta plussa kortti

Voit myös tutustua tavallisille ihmisille sopivien luottokorttien ominaisuuksiin puolueettomassa vertailussamme: Musta Amex Mustaa American Expressiä pidetään kaikkien luksusluottokorttien isänä. Kortti lanseerattiin vuonna 2012 ja niitä laskettiin liikkeelle vain 100 kappaletta. Kaikkiaan kortista löytyy peräti 26 timanttia. Saat Plussa-kortilla Plussa-pisteitä Neste-bensiinin ja -dieselin sekä -moottoripolttoöljyn ostoista Neste-asemilla, kaikkialla Suomessa. Euroissa tehdyistä käteisnostoista peritään kuitenkin 2 % noston määrästä ja vähintään kuitenkin 4 euroa. Tehtäessä käteisnostoja tai ostoja maissa, joiden valuutta ei ole euro, kortilla on myös valuuttamuutos. Kaksinkertaiset Plussa-pisteet vuoden 2019 loppuun asti K-Plussa pisteiden kerääminen K-ryhmän kaupoista kannattaa aina, mutta erityisesti vuoden 2019 aikana.

Next

Plussaa Neste

musta plussa kortti

Jotta kaikkien luottokorttien todellinen vuosikorko laskettaisiin samalla tavalla, on nämä tiedot jätetty huomioimatta laskurissa. Todelliseen vuosikorkoon vaikuttavat käteisnostot, laskutuslisät ja valuuttakurssit. K-Rauta- tai K-Rauta maatalous -kaupoista Plussa-pisteitä ei kerry laskutuskaupasta ja sopimusalennuksista. Kun teet ostoksesti K-Plussa Mastercardilla saa tuotteille myös ostoturvan ja tuoteturvan. Plussa-pisteet eivät kerry K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa näyttämällä. Myös kortilla tehdyistä käteisnostoista peritään maksu.

Next

Musta American Express

musta plussa kortti

Kortin lis√§etuihin kuuluu lukuisia matkustukseen liittyvi√§ etuja, joista hurjin on varmasti mahdollisuus p√§√§st√§ yksityislentokoneen osaomistajaksi. K-Plussa Mastercard on monipuolinen ja helppo, jokap√§iv√§iseen k√§ytt√∂√∂n sopiva luottokortti, joka toimii sek√§ kotimaassa ett√§ ulkomailla. Kortin hintaan kuuluu muutaman kerran vuodessa ilmestyv√§ Luxury Magazine ‚ÄĒ aikakauslehti, jonka sanotaan olevan ultimaattinen opas luksuksen maailmaan. Maksettava kokonaism√§√§r√§: 2 155,20 euroa. N√§iden korttien K-Plussa-ominaisuutta voit k√§ytt√§√§ my√∂s maksaessasi muilla K-Plussan hyv√§ksymill√§ maksuv√§lineill√§. Mustan Amexin voi saada vain, jos luottokorttiyhti√∂ kutsuu asiakkaan kortin k√§ytt√§j√§ksi.

Next

Musta Amex ja muut luksusluottokortit

musta plussa kortti

Lisätietoja ja hakemuksen saat myös osoitteesta. Kaikesta kortin ulkoasuun liittyvästä krumeluurista huolimatta kortin lisäedut eivät juurikaan eroa muista luksuskorteista. Hakemuksen täytettyäsi saat samalla käyttöösi väliaikaisen kortin. Ostot ja käteisnostot muussa valuutassa kuin euroissa muutetaan euroiksi käyttämällä Mastercard-valuuttakurssia, johon lisätään 2 %. Mitä ihmettä kortin kaikkien etujen kanssa oikein tekisi ja mihin vuodessa voi muka tuhlata Amexin vaatimat 250 000 euroa? Salamyhkäinen Musta Amex on kuitenkin omiaan innoittamaan ihmisten mielikuvitusta.

Next