Musti ja mirri päiväranta. Kuopion Musti ja Mirri Päiväranta, Päivärannantie 18, Kuopio (2020) 2019-11-25

Musti ja Mirri : Musti Group Nordic Oy

musti ja mirri päiväranta

Odotamme, että sinulla on tuoteosaamista ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Piskis ry hoitaa vapaaehtoisten voimin kodittomia eläimiä, pääasiassa kissoja, tarvittaessa myös muita eläimiä. Palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti, etsien ratkaisuja asiakkaiden pulmiin. Tarkasta alla olevasta listasta, onko sinua lähimmässä toimipisteessä lemmikkivaaka! Odotamme sinulta positiivisuutta, tiimihenkisyyttä sekä sitoutumista ketjutoimintamalliin. Myymälöitä meillä on yli 260 Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vaikka lemmikin itsensä mielestä asiaan ehkä ei tarvitsisikaan puuttua, kannattaa painonhallinnasta kuitenkin pitää huolta: runsas ylipaino on elämäsi eläimelle terveysriski.

Next

Musti ja Mirri

musti ja mirri päiväranta

Myymälöitä meillä on yli 260 Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Marraskuun kampanjassa paljon tarjouksia, mm. Myymäläkoiramme näyttävät muutamia esimerkkejä : Ranskis Elsaa aktivoidaan ripottelemalla kuivaruokaa eri tasoille etsittäväksi. Myyjänä osallistut myymäläkuntoisuuden ja siisteyden ylläpitoon myymälässä. Suurta kokoa tärkeämpää meille on missiomme tehdä lemmikkien ja heidän omistajiensa elämästä entistä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa. Lahjaksi voi mielellään antaa jotain todella tarpeellista, kuten laadukasta ruokaa tai kissanhiekkaa Keräys on voimassa 13.

Next

Musti ja Mirri

musti ja mirri päiväranta

. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikömme Minna Parviainen osoitteesta Jos olet etsimämme täysi-ikäinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava tiimityöskentelijä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 10. Kultsut Sohvi ja Tyyni käyttävät myös Dog Maze -kuppeja Brit Caren lammas-riisin rouskutteluun ja ruokailun kesto on pidentynyt sekunneista minuuteiksi :D Kerromme mielellämme lisää tapoja aktivoida koiraasi kuivaruoalla, tervetuloa myymäläämme! Pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjumme toiminnan kehittämiseen. Viralliselta nimeltään yhtiö on Musti ja Mirri Oy. Anna sinä lahjaksi jouluiloa ja hieman huolettomampi uuden vuoden aloitus. Kun elämässä on huolia, on lohduttavan kuonon merkitys suurempi kuin koskaan.

Next

Kuopion Musti ja Mirri Päiväranta, Päivärannantie 18, Kuopio (2020)

musti ja mirri päiväranta

Lisää keräyksestä voit lukea täältä: Kiitoskehräys ja hännänheilautus kaikille keräykseen osallistuneille! Yhtiö on vientiyritys, mutta sen toimintaan kuuluu myös maahantuonti. Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. True Instinct -kissanruokanäyte Myymälät, joista True Instinct -kissanruokanäyte on mahdollista hakea niin kauan kuin tavaraa riittää: Espoo, Suomenoja Helsinki, Easton Helsinki, Itis Helsinki, Kaari Helsinki, Kamppi Helsinki, Konala Helsinki, Munkkivuori Helsinki, Ruoholahti Helsinki, Stockmann Hyvinkää, Kodinkeskus Hyvinkää, Willa Hämeenlinna, Tiiriö Joensuu, Voimatie Jyväskylä, Keljo Jyväskylä, Palokka Jyväskylä, Vaajakoski Järvenpää Kaarina Kajaani Kemi Kempele Klaukkala Kotka, Karhula Kuopio, Kolmisoppi Kuopio, Päiväranta Kuopio, Savilahti Kuusamo Lahti, Laune Lahti, Syke Lappeenranta, Leiri Lappeenranta, Myllymäki Lohja, Lempola Lohja, Tynninharju Mikkeli, Graani Mikkeli, keskusta Nokia Oulu, Ideapark Oulu, Joutsensilta Oulu, Kaakkuri Oulu, Välivainio Pori, Itäkeskus Porvoo Raahe Raisio, Kuninkoja Raisio, Mylly Rauma Riihimäki Rovaniemi Salo Savonlinna, Kristalli Seinäjoki, Hyllykallio Seinäjoki, Keskusta Tampere, Kaleva Tampere, Koivistonkylä Tampere, Lielahti Turku, Itäharju Turku, Kupittaa Turku, Länsikeskus Turku, Ravattula Turku, Skanssi Tuusula Vaasa, Kivihaka Vantaa, Petikko Vantaa, Porttipuisto Vantaa, Tammisto Vantaa, Tikkurila Ylivieska. Osta lahja vähävaraisen perheen lemmikille ja jätä se vihreään lahjoituslaatikkoon myymälässämme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen lemmikkieläimiin, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Toteutat Mustin ja Mirrin ketjukonseptia ohjeistusten mukaisesti. Varaa koko päivä nelijalkaiselle ystävällesi ja tehkää lemmikkisi lempiasioita. Tehtävään soveltuva työkokemus ja koulutus katsotaan eduksi.

Next

Kuopion Musti ja Mirri Päiväranta

musti ja mirri päiväranta

Hope-lahjaostoista annamme 10 % alennuksen. Työntekijämäärä laski 5,6% edelliseltä tilikaudelta. Elsa syö Nutriman Puppya ja Digestionia. Tarvitsemme joukkoomme lisää eläinrakkaita käpäliä. Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju.

Next

Musti ja Mirri Oy / comm.landolakesinc.com

musti ja mirri päiväranta

Kissoja olisi tulossa ovista ja ikkunoista ja ruokaa ja hiekkaa kuluu enemmän kuin sitä saadaan. Kerää vaikka kimppa ja tehkää kerralla isompi lahjoitus. Parsoni Lakulla on taipumus ahmia Purenaturalin raksunsa tavallisesta kupista, mutta Busterin Dog Maze -kupista ruokailu sujuu rauhallisesti. Myyjänä sinulla tulee olla valmiutta ilta-, viikonloppu- ja sesonkipainotteisiin työvuoroihin. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2018. Myyjänä kehität ja ylläpidät omalta osaltasi myymälän positiivista työskentelyilmapiiriä.

Next

Avoin työpaikka: Myyjä 5h/vko, Musti ja Mirri Kuopio Päiväranta

musti ja mirri päiväranta

Suurta kokoa tärkeämpää meille on missiomme tehdä lemmikkien ja heidän omistajiensa elämästä entistä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa. Suurimmaksi osaksi talteenotamme kissapopulaatioita, eli hallitsemattomasti lisääntyneitä kissalaumoja. Toivomme, että sinulla on palvelulähtöinen ja vastuuntuntoinen ajattelutapa. Jos lemmikkisi nauttii meillä vierailuista, tuo kuonolainen myymäläämme — luvassa karvaista kemutunnelmaa! Yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 260 miljoonaa euroa. Ilmoituksen jättäneellä on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta. Myymälässämme tänään vieraileville koirille ja kissoille luvassa herkkuyllätys! Jos lemmikkisi on herkkusuu tai sen elämänrytmi on poikkeuksellisen lupsakka, saattaa sille karttua lisäkiloja kuin huomaamatta.

Next

Kuopion Musti ja Mirri Päiväranta

musti ja mirri päiväranta

Muista täyspitkä rapsuttelutuokio, leikkihetket ja herkut! Useimmissa Musti ja Mirri -myymälöissä on lemmikkivaaka, jolla karvakuonon — normaalipainoisenkin — on hyvä käydä seurannassa vaikka kerran kuukaudessa. Yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 260 miljoonaa euroa. Joulun aikaan kuluja on yleensä paljon ja sen jälkeen rahatilanne voi monissa perheissä olla entistäkin tiukempi. Me huolehdimme, että se päätyy Hope ry:lle ja sitä kautta oikeaan osoitteeseen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn eläinrakkaassa, innostuneessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Kaikissa toimipaikoissamme on usein koiria, joten työ ei sovi lemmikkiallergiselle.

Next

Kuopion Musti ja Mirri Päiväranta, Päivärannantie 18, Kuopio (2020)

musti ja mirri päiväranta

Voit muuttaa näytettäviä tietoja luomalla ilmaisen Oma Fonecta -tilin. Tarvitsemme joukkoomme lisää eläinrakkaita käpäliä. . . . . .

Next

Myyjä 5h/vko, Musti ja Mirri Kuopio Päiväranta

musti ja mirri päiväranta

. . . . . . .

Next