Mylift hamar. Construction project office for Hamar 2019-11-22

Kontakt oss

mylift hamar

Avdelingen har en spesielt viktig tilsynsfunksjon i sykehuset, og kan vise til stor og fremragende forskningsaktivitet. Sykehjemmet ligger i flotte naturomgivelser og er samtidig sentralt lokalisert med god tilgang til offentlig kommunikasjon, samt gangavstand til Asker sentrum. Muligheter for å jobbe på et barn men også variasjon ved å jobbe på flere barn. Vi søker deg som har et brennede engasjement for mennesker i utfordrende livssituasjoner. Arbeidsoppgaver Psykologfaglig utredning , behandling , vurdering, avklaring og differensialdiagnostikk. Arbeidsoppgaver: Dine arbeidsoppgaver vil bestå av helsehjelp til små barn med ulike utfordringer. Turnus med langvakter 12 timer og arbeid hver 3.

Next

Kontakt oss

mylift hamar

Psykologspesialist må påberegne ansvar for veiledning av psykologer og andre kolleger. Avdeling for hjertesykdommer er en av de største i divisjonen med ca. Vi søker en dyktig medarbeider til nyopprettet fast stilling som administrasjonskonsulent for avdelingsleder. Opplæring foregår i samråd med spesialisthelsetjenesten. . Vi bistår våre brukere med tett oppfølging og veiledning i det daglige.

Next

Sjåfør

mylift hamar

Vi søker deg som: Er autorisert sykepleier, relevant videreutdanning er ønskelig Er faglig engasjert, og ønsker å gjøre en forskjell for våre beboere Må kunne dokumentere kompetanse innen demens Har kjennskap til dokumentasjonssystemet Gerica Har gode datakunnskaper Behersker norsk skriftlig og muntlig godt, tilsvarende Bergens-testen Er selvgående, initiativrik, nøyaktig og har en empatisk og trygg personlighet. Som sykepler hos oss må liker du å jobbe selvstendig og kan tenke deg å jobbe med en eller få pasienter. Vi tilbyr: Lønn etter kvalifikasjoner, engasjerte kollegaer med fokus på kvalitet, jevnlig veiledning fra psykologspesialist, tett oppfølging og en fleksibel og variert arbeidsdag. God evne til egenledelse Gode norskkunnskaper Personlig egnethet vektlegges Førerkort. Vår filosofi er at det er best å kontrollere de fleste prosessene rundt utleien selv.

Next

Građevinski projektni biro “MyLift“, NO

mylift hamar

Hos oss står alltid barna i fokus, og vi skal alle sørge for å gi dem en meningsfull hverdag. Vi ønsker også at du bidrar til et trivelig og sosialt arbeidsmiljø, og et godt tverrfaglig samarbeid. Det er viktig at du som Fagleder er opptatt av verdien av å gi god, personsentrert omsorg til våre beboere. Vi tilbyr: Ett års engasjement i 61 % nattvaktstilling med mulighet til fast ansettelse, dette utgjør 10 nattvakter per måned Arbeid i fast turnus Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø Intern opplæring og kursing Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang Lønn etter tariff Det kreves politiattest ihht til gjeldene lovverk. Respiratorteamene er en tjeneste for barn og unge der arbeidet foregår i familiers hjem. Bidra til implementering av pakkeforløp.

Next

Construction project office for Hamar

mylift hamar

Godkjent psykologspesialist Kjennskap til helsemyndighetenes føringer og lov- og forskriftsverk. Vi søker sjåfør til vår nye krokløftbil med base i Elverum. Som Fagleder på Risenga bo og omsorgssenter vil du ha det overordnede ansvaret for kvalitetssystemet og kvalitetsutviklingen på virksomheten, herunder ansvar for oppdatering av lokale rutiner og sikre kompetanseheving. Er fleksibel, selvstendig, pålitelig, tålmodig og positiv som person. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Next

Sjåfør

mylift hamar

Vi behandler også pasienter med Bipolar lidelse type 1. B er et krav Utdannet vernepleier, barnevernspedagog, sosionom, psykiatrisk sykepleier er en fordel men ikke et krav. Vi vil at Stendi sin visjon og verdier skal prege alt vårt arbeid for å gi best mulig tjenester. Kvalifikasjoner: Sykepleier, vernepleier, paramedic, lege Førerkort klasse B Må ha bestått norskkurs B2 Krav om politiattest Kjennskap til kommunikasjonssystemene Gerica og Profil er en fordel Personlige egenskaper: Du har gode kommunikasjonsferdigheter Du motiveres av høyt tempo Du er løsningsorientert og evner å ta ansvar Du har gode holdninger og verdier Du er trygg, tydelig og omsorgsfull Du har evne til selvstendighet, så vel som samarbeid Vi tilbyr: Godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter Mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag Spennende arbeidssted i utvikling Gunstige pensjons- og forsikringsordninger Konkurransedyktig lønn Tiltredelse etter avtale Øvrig: Tilkallingsvikarer Nattevaktsstilling 54% Søknadsinformasjon Stendi kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med et godt fagmiljø. Stillingen krever god struktur, systematikk og evne til å holde oversikt over mange oppgaver og prosesser samtidig. Du jobber og bor på institusjonen de døgnene du er på arbeid.

Next

Građevinski projektni biro “MyLift“, NO

mylift hamar

Er du psykolog i spesialisering med kort tid til ferdig spesialitet, kan det vurderes ansettelse på bakgrunn av erfaring, faglige kvalifikasjoner, interesse og forståelse for fagfeltet. Vi ønsker at du innehar kontorfaglig bakgrunn og erfaring fra helsevesenet. Sikre brukermedvirkning og skape utviklingsmuligheter for beboer. Mylift er et utleieselskap med fokus på tilgjengelighet, service og stabilitet. Ansvarsområder: Målrettet arbeid og samhandling med beboer.

Next

Mylift AS, Ingeberg, Hamar

mylift hamar

Alarmsentralen vår ligger i Sandvika og betjener brukere i Asker og Bærum kommune. Gjennom engasjement, en profesjonell holdning og evnen til å kommunisere klarer du å skape gode relasjoner med både beboere, pårørende, og medarbeidere. Vi arrangerer pårørendesamling opptil 2 ganger i året. Da blir det som avtalt. Personlige egenskaper Gode kommunikasjonsevner Gode samarbeidsevner. Du vil bli bedt om å fremlegge gyldig politiattest ved eventuell ansettelse.

Next