Nelimarkan leipomo. Risto Peltolan leipomo 2019-12-02

Nelimarkan leipomo kahvila

nelimarkan leipomo

Leipä on meidän juttumme, sillä hyvän leivän tekemiseen ei leipäänny. Tai valmiiksi viipaloituna suosittuna kauravuokana. Toimitusvarma Laadun ohella toimitusvarmuus on tärkeimpiä asioita toiminnassamme. Konditoriatuotteet ja leivät voit tilata etukäteen puhelimitse tai suoraan myymälästä. Jakeluautomme kiertävät päivittäin neljää reittiä vieden tuoretta leipää lähikuntien asukkaiden iloksi kauppoihin. Salaattipöytä on melko perustasoa, mutta menettelee.

Next

Nelimarkan Leipomo Oy, Vimpeli, Opintie 4

nelimarkan leipomo

Lihakeitto on maukasta kotiruokaa - liha on kunnon tavaraa ja liemessä on mukavasti makua. Meille voit myös vinkata, millaista tuotetta kaipaisit valikoimaamme! Vimpelin myymälässä tarjolla on myös lounasta. Nelimarkan leipomo kahvila-myymälä Olethan reilu, kerrot kokemuksesta ja ruuasta. Miesten Superpesis-joukkueen pelinjohtaja Markku Hylkilä kertoo joukkueen kuulumisista sarjakauden lähestyessä. Pidämme lupauksemme ja toimitamme tuotteet sovitusti kauppoihin myyntiin.

Next

Nelimarkan Leipomo Oy

nelimarkan leipomo

Kiitokset osallistujille ja onnittelut voittajille! Tilaisuuteen osallistuu tietenkin myös Vedon Korisliigapelaajia. Kiviarinauunit sykkivät pehmeää lämpöä tuotteisiimme. Leipomossa kunnioitetaan perinteitä; jokainen leipä tai leivonnainen on käsityön tulosta. Ruis-, kaura- ja ohraleipämme valmistuvat perinteisissä olosuhteissa, perinteisillä tuotantotavoilla. Lämmin Peltolan leipä odottaa teitä aamulla kaupassa. Nelimarkan Leipomo Oy käyttää y-tunnusta 0519441-4. Lisämaksusta muitakin leivonnaisia, vaniljamunkki houkuttelee.

Next

Selaa valmistajan Nelimarkan leipomo ruokia

nelimarkan leipomo

L√§hell√§ tuotettua leip√§√§ ja pullaa myyd√§√§n J√§rviseudulta Sein√§joelle asti ‚ÄĒ aina Keski-Pohjanmaan l√§hikuntien puolelle saakka. Perheyrityksen√§ alusta asti toimineessa leipomossa kunnioitetaan perinteit√§ ja k√§sity√∂t√§. L√§hiruokaa arvostava Vimpelin ja l√§hiseudun asukkaiden makutottumukset ovat kaikkien tuotteidemme l√§ht√∂kohtana. Nelimarkan Leipomo Palveleva, laadukas ja perinteik√§s. Vuonna 2018 liikevaihto oli 849531 euroa. Jokainen tuote tarkistetaan ennen leipomosta l√§ht√∂√§, jotta voimme varmistua t√§ydellisest√§ laadusta.

Next

Nelimarkan Leipomo Oy

nelimarkan leipomo

Laatu ja tuotteiden tasalaatuisuus on meille ehdottoman tärkeää. Leipien ohella myymälämme hyllyiltä löydät kavalkadin erilaisia herkkuja aina pullista leivoksiin. Ei rasistisia kommentteja, henkilökohtaisuuksia tai muuten epäsopivaa kielenkäyttöä. Viihtyisä ja raikas kahvilamme vetää sisäänsä jopa 50 henkeä. Niinhän maukasta leipää on aina tehty.

Next

Selaa valmistajan Nelimarkan leipomo ruokia

nelimarkan leipomo

Vuonna 2019 Nelimarkan Leipomo Oy ty√∂llisti 9 henkil√∂√§ ja sen liikevaihto oli 834252 euroa. Pelaajista paikalla on Perttu Ruuska. Huokea hinta ja maukasta ruokaa. T√§t√§ kaikkea on Nelimarkan Leipomo ‚ÄĒ mit√§ muuta? Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -2%. Sein√§n takaa kahvilan puolelle leijailee my√∂s leipomisen aromit ja tuoreen pullantuoksu! Ruokamyrkytykset, veropetokset ja muut ovat viranomaisille raportoitavia, eiv√§t t√§lle sivustolle kuuluvia asioita.

Next

Risto Peltolan leipomo

nelimarkan leipomo

Paikan päällä oli mahdollisuus osallistua avoimeen heittokisaan, jossa pystyi voittamaan Naisten Korisliigan kausikortin ja Nelimarkan tuotepaketteja. Joukkueen kannattajilla on mahdollisuus esittää kaksikolle omia kysymyksiään tiedotustilaisuuden jälkeen. Meillä täällä Risto Peltolan Leipomossa on lämmin tunnelma. Nelimarkan Leipomo Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus ja kotipaikka Vimpeli. Ammattitaitoinen Leivissämme maistuu vuosien kokemus ja pitkään hiotut reseptit.

Next

Nelimarkan Leipomo Oy

nelimarkan leipomo

Ole kuulolla, jos et pääse paikalle! Naisten Korisliiga -joukkue voitti heittokisan 13 pisteellä. Perjantain lounaslistalla on lihakeittoa; salaattipöytä kuuluu hintaan, samoin kuin pari erilaista piirakkaa. Videossa Abria Trice heittää hienosti neljä koria viidestä korista. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla. Vimpelin Veto järjestää tiedotustilaisuuden tiistaina 30.

Next

Selaa valmistajan Nelimarkan leipomo ruokia

nelimarkan leipomo

Kunta, yritt√§j√§t ja Vedon korisjoukkueet kilpailivat my√∂s kesken√§√§n heittokisassa. Kun kahvila-myym√§l√§ sijaitsee leipomon yhteydess√§, ovat leivonnaiset taatusti tuoreita ‚ÄĒ suoraan uunista otettuja! Nelimarkan leipomon maukkailla herkuilla juhlien onnistuminen ei j√§√§ ainakaan tarjoiluista kiinni! Ajatuksena on, ett√§ kohtuullista korvausta vastaan saat sy√∂d√§ pullaa ja juoda kahvia niin paljon kuin napa vet√§√§. Kahvilassamme on specialtarjouksia koko kyseisen p√§iv√§n ajan! Historiaa kunnioittava Nelimarkan Leipomon taival alkoi vuonna 1960 ja muutamia alkuaikojen tuotteita l√∂ytyy yh√§ valikoimastamme. . Uusia tuulia haisteleva Perinteikkyydest√§ huolimatta kehittelemme koko ajan uusia tuotteita myyntiin. Paikka t√§ytet√§√§n heti sopivan henkil√∂n l√∂ydytty√§. Vanhan ajan tyyli√§, k√§sity√∂t√§, taikinajuurta, leipien laittamista leip√§lapiolla yksitellen uuniin.

Next

Nelimarkan Leipomo & Kahvila/myymälä

nelimarkan leipomo

Myymälämme henkilökunta auttaa sinua myös juhlien tarjoiluissa. Nelimarkan leipomolla on pitkä perinne Järviseudulla leipomotuotteiden valmistajana. Perustuu tuoreeseen kokemukseen, ja antamalla rakentavaa palautetta tai kehuja auttaa ravintolaa parantamaan palveluaan. Arkisin tarjolla on myös maukas keittolounas. Jälkiruoaksi nautittu vaniljamunkki toimii, piirakalle ei jää enää tilaa. Facebook ei ole mukana kampanjassa.

Next