Neon 2 jussi. Neon 2 2019-11-23

Jussi Rainio kärsii kroonisesta masennuksesta: ”Lapset ovat väyläni onneen”

neon 2 jussi

Suomalaiset laulajat Meri-Lapin musiikkiopiston laulajat. Hyppäsin tarjottuihin saappaisin ja elin valheessa tajuamatta, mistä oikein oli kysymys. Mutta melkoista kyytiä sai myös muu kroppa. Kiertueen liput ovat myynnissä Lippu. Mulla ankara tarkoitus työstää kroppa mahd. Jussi nyökkää ja sanoo, että ajatus Neon 2 -paluusta ja keikoista tuntui entistäkin tärkeämmältä diagnoosin jälkeen. Kotona ei varsinaisesti riidelty, vaan räjähdettiin ja sen jälkeen oltiin mykkäkoulussa, Jenni kertoo.

Next

Neon 2 laulajat — liput täällä ja myydään nopeasti, varmista nyt paikkasi, suomi

neon 2 jussi

Ja jotain muutakin: — Itsemurha-ajatukset loppuivat siihen, kun meinasin oikeasti kuolla, Jussi sanoo vailla ironian häivääkään. Otin sen perhanan raskaasti, ja sitten kun vetää siihen vähän viinaa päälle, kyllä te tiedätte, kuinka siinä käy, Jussi sanoi Suomipopilla. Bändi puolestaan valmistautui keikkaan sulkapalloa pelaamalla. Hän tietää, että Jussin ja hänen kahden sisaruksensa lapsuus oli karu, mutta paikan päällä kuultuina tarinat heräävät uudella tavalla eloon. Kappaleen nimeksi tuli Kemiaa 16 ja esittäjinä olivat Jussi Rainio ja Ressu Redford. Lehtiotsikot kertoivat Neon 2 vaisuista keikoista.

Next

Neon 2: Ei yksinäinen unta saa ja Kemiaa

neon 2 jussi

Rami Alanko, Jussi Rainio, san. Popyhtye Neon 2 tehtaili 90-luvun alussa hittejä kuten Kemiaa ja Ei yksinäinen unta saa. Siellä istutaan paikallaan ja kuunnellaan ja siksi vähän välillä jännittää, Rami ja Jussi kertovat. Eli täältä tullaan perkele, ja keikoilla nähdään, Jussi lupaa. Loppusyksystä 2004 Jussi ajoi Jennin — jo toisen 19-vuotiaansa — synnyttämään Turkuun.

Next

Yllätyspaluu: Neon 2:lta uutta musiikkia

neon 2 jussi

He ovat minun väyläni onneen ja iloon. Neon 2 nosti minut vähäksi aikaa muka joksikin. Konsertissa kuullaan myös sellaisia kappaleita, joita ei ole koskaan esitetty missään, ne ovat olleet vain jollain levyllä. Into lähteä kesäkeikoille on kova. Isä oli taksikuski, mutta kotona lähinnä sohvalla makaava, viinalta haiseva mytty, Jussi juttelee samalla kun kokeilee vanhan kotirappunsa ovea. Pitkät tukat olivat miesten tavaramerkki. Silinterit, knallit ja meksikolaiset sombrerot Funidelia-verkkokaupasta Laulajat Ressu Redford ja Jussi Rainio ennättivät viihdyttää yleisöä Jussi puolestaan palaa juurilleen jatkamaan keikkailua Neon 2 -yhtyeen.

Next

Neon 2 laulajat — liput täällä ja myydään nopeasti, varmista nyt paikkasi, suomi

neon 2 jussi

Aamukaksikko lauloi Neon 2:n klassisen Kemiaa-kappaleen Voit katsoa videon tapauksesta parit arvotaan ja karaokeisäntä esittelee laulajat huumoria unohtamatta Neon 2. Neon 2:n siirtyessä keikkatauolla meni 20 vuotta ennen kuin taas kohtasimme. Laulaja kävi läpi vielä huhti-toukokuun vaihteessa muutaman viikon sädehoidot ja on nyt kaikessa hiljaisuudessa toipunut sairaudesta ja keholle äärimmäisen rankoista hoidoista. Olin toivonut hänen opiskelevan pidemmälle, mutta hän tekeekin juuri samat virheet kuin minä! Ohjelman tuottaja ja ohjaaja Olof Qvickström muisteli Elävälle arkistolle ohjelman tekoa vuonna 2016. Jenni muutti peruskoulun jälkeen pois kotoa opiskellakseen Rauman Merikoulussa laivakokiksi. Duunattu uusia biisejä, suunniteltu ja rakenneltu huikeaa lavakattausta.

Next

Neon 2

neon 2 jussi

Syksyn muutamat keikat todistivat, että Neon 2 -ilmiö ei ollut ohi - fanien ja bändin jälleennäkeminen huipentui yhteislauluihin ja onnenkyyneleisiin. Lääkkeet aiheuttavat monille — ehkä siis sinullekin — masennusta. Vuonna 1994 aloittaneesta Lista Top 40 -ohjelmasta muodostui nuorten suosikkiohjelma sen toisena ja kolmantena vuonna. Lopuksi lekuri päätti et otetaan nyt vielä vatsan ultra, varmuuden vuoksi. Tuolloin keikkaa riitti, ja bändin keulakuvakasvot, Jussi Rainio ja Rami Alanko olivat suosittuja niin lehtien palstoilla kuin faniensa keskuudessa. Vaikka veri tuli välillä nenästä ja silmissä pimeni, jatkoin ja väänsin.

Next

Neon 2: Ei yksinäinen unta saa ja Kemiaa

neon 2 jussi

Vuodesta 2008 alkaen Rainio on keikkaillut yhdessä kanssa. Olisin voinut maata sängyn pohjalla ja kuivua kasaan. Lekuri koitti rauhoitella että se massa voi olla mitä vaan. Bändin keulahahmot Rami Alanko ja Jussi Rainio odottavat kiertuetta vuorotellen paniikissa ja intoa puhkuen, sillä se on yhtyeen ensimmäinen konserttikiertue. Neon 2 -yhtye on lähdössä syksyksi konserttikiertueelle. Ajattelin, että ei muuta kuin hoidot läpi ja homma jatkuu.

Next

Neon 2, Jussi Rainio ja Rami Alanko

neon 2 jussi

Jussin ja Neon 2:n tarinaa muistellaan syksyllä Ylen uudessa We Want More -ohjelmassa. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja Jari Lindström uskoo, että keskustan ehostaminen myös elävöittää sitä. Radio Auran Aallot, Turku, Finland. . Äiti katosi hyvästejä jättämättä Jenni kuuntelee isäänsä vakavana. Yhtye ilmoitti myös tekevänsä vuonna 2018 ainakin parikymmentä keikkaa ja julkaisevansa myös uusia kappaleita. Karaokelaulut Jokivarren Karaokelaulajat r Jouluhittien äärellä viihtyvät niin laulajat kuin soittajatkin.

Next

Syöpä pysäytti Neon 2

neon 2 jussi

Välillä oli hyvä fiilis kilpailla siitä, kuka roikkuu pisimpään viidennen kerroksen parvekkeen kaiteesta, välillä juostiin katolla ilman vaatteita. Sulkeutuu 38 min Osta heti. Hyvännäköiset laulajat saivat olla kansikuvapoikina. Turpiini sain ekan kerran jo äidin vatsassa. Teksti on niin totta kuin vain voi olla, kappaleen sanoittaja Rami Alanko linjaa. Sisältö jatkuu mainoksen alla Hän kertoi olleensa täysin toivoton yrittäessään lopullista ratkaisua, itsemurhaa. Tuntui, että olematon identiteetti alkoi hiljalleen kehittyä.

Next

Neon 2:n Jussi Rainio taisteli hengestään kaksi viikkoa

neon 2 jussi

Hän on ollut yksitoista vuotta absolutisti. Sen Jussikin sai nyt huomata. Se sai äidin tolaltaan, ja hän katosi hyvästejä jättämättä. Jotain Jussi sanoo oppineensa kokemuksesta. Mukavat muistot nousevat ensimmäiseksi laulaja Jussi Rainion mieleen, kun hän palaa lapsuutensa maisemiin Tehtaankatu 19:n takapihalle. Syntyi Rainio Bros, josta sukeutui pidetty bilebändi.

Next