Nevalan peruna. Ruokaperunasta jalostettut tuotteet. Veitsikuoritut perunat sekä esikeitetyt perunatuotteet 2019-12-01

Perunaviipaleet ruuvikuljettimella

nevalan peruna

Reseptin on laatinut: Reseptin tarjoaa:. Rekisteriasiat Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti. Venäläinen salaatti on herkullinen tarjottava vaikkapa salaattibuffetissa. Öströmin Perunatuote Oy Tuotteiden korkea laatu, korkea toimitusvarmuus sekä luotettava sopimuskumppani. Andelslaget Oskus Potatisland producerar och säljer förstklassig potatis.

Next

Potatis Kristinestad

nevalan peruna

Sillin voit korvata myös mädillä tai tonnikalalla. Leikkaa herkkusienet ja sipulit lohkoiksi ja puolita halutessasi miniluumutomaatit. Nevalan peruna myy herkullisia kypsiä perunatuotteita, jotka ovat laadukkaita ja perheyrityksen omassa tuotannossa syntyviä. Lisää pannulle ja kääntele, kunnes paistuvat kauniin värisiksi. De bästa potatis kommer från Kristinestad Potatis direkt från sydösterbottniska gårdar! Joko olet tutustunut Nevalan perunan kypsiin, kuorellisiin lohkoperunoihin? Vuonna 2016 Nevalan Peruna Oy työllisti 6 henkilöä ja sen liikevaihto oli 2,2 milj. Kuorelliset lohkoperunat sopivat myös kesägrillailuun.

Next

Peruna

nevalan peruna

Yritys toimittaa jatkojalostukseen yhteensä noin 20 miljoonaa kiloa perunaa eri muodoissa. Hienonna joukkoon halutessasi tuoreita yrttejä. Lisää joukkoon raastettu cheddarjuusto ja sekoita. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Sopivan lajikkeen tunnistat pussista Perunat pakataan lajike- ja tärkkiominaisuuksien mukaan joko keltaiseen, punaiseen tai vihreään pussiin. Ne ovat todella herkullisia ja taipuvat monenlaiseen herkutteluun. Vuonna 2016 Nevalan Peruna Oy työllisti 6 henkilöä ja sen liikevaihto oli 2,2 milj.

Next

Nevalan Peruna Oy kokemuksia ja yhteystiedot

nevalan peruna

Öströmin Perunatuote käsittelee vuosittain raaka-aineenaan noin 19 miljoonaa kiloa ruokaperunaa. Vuodesta 1978 lähtien toiminut Nevalan Peruna Oy on perunan viljelyyn, tukkukauppaan ja einesten valmistamiseen keskittynyt perheyritys. Identifiera lämplig sort av påsen Vi förpackar potatisen enligt sort och stärkelsehalt i antingen gula, röda eller gröna påsar. Läs vidare och fråga mera! Vuonna 2015 liikevaihto oli 1,8 milj. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä.

Next

Potatis Kristinestad

nevalan peruna

Yrityksellä on seuraavat sosiaalisen median profiilit:. Kata pöytään myös jouluna ja juhannuksena. Nevalan Peruna Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on muu hedelmien, marjojen ja kasvisten jalostus ja säilöntä ja kotipaikka Isojoki. Pyöritä taikinasta pieniä pyöryköitä ja paista kuumalla pannulla käännellen, kunnes ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Ett rikt utbud av potatissorter I vårt sortiment hittar ni bl. Kuori keitetty kananmuna ja hienonna veitsellä.

Next

Nevalan Peruna Oy kokemuksia ja yhteystiedot

nevalan peruna

Laita perunat kulhoon ja paloittele maustekurkut perunoiden kanssa saman kokoisiksi. Mausta punaisella pestokastikkeella, hienonnetulla valkosipulilla, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla oreganolla. Afra, Asterix, Carrera, Challenger, Inova, Gelé, Lady Felicia, Marabel, Melody, Rikea, Rosamunda ja Siikli. Kasvu perustuu tuotteiden ja toiminnan laatuun, joita on aina pidetty koko toiminnan kulmakivinä. Tuote on täyteläinen ja valmistukseen on käytetty perunaa, laktoositonta kermaa ja suolaa. Öströmin Perunatuote on kasvanut voimakkaasti koko 2000-luvun ja kuuluukin nyt markkinoiden merkittävimpiin peruna-alan toimijoihin. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Next

Peruna

nevalan peruna

Vi exporterar även potatis utomlands. Vakuumipakkauksessa myytävät perunat löydät hedelmä- ja vihannesosastolta tai valmisruokahyllyltä. Valmiita tuotteita toimitetaan keskusliikkeille, teollisuudelle sekä tukkuliikkeille. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä ja lisää joukkoon tarvittaessa ripaus suolaa tai yrttisuolaa. Rekisterin nimi Osuuskunta Oskun Perunamaa:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja viipaleperunat, kääntele hetki. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Next

Nevalan Peruna Oy, Pihlajanpuolentie 133, Isojoki (2020)

nevalan peruna

Andelslaget Oskus Potatisland inriktad på odling och försäljning. Perunamuusi myydään 600 gramman pakkauksessa. Lisää vielä Pariisin perunat ja lihapyörykät ja kääntele pannulla muutaman minuutin ajan. Rekisterinpitäjä Osuuskunta Oskun Perunamaa Storåvägen 159 64320 Dagsmark Y-tunnus: 14753759 Puh: 06 222 4199 2. Sekoita ainekset keskenään ja sekoita joukkoon majoneesi ja hienonnettu tilli tai persilja.

Next

Nevalan Peruna Oy

nevalan peruna

Lisää paprikajauhe, sambal oelek, rakuuna tai rosmariini. Nevalan perunan kypsät ja käyttövalmiit perunatuotteet löytyvät nyt hyvin varusteltujen ruokakauppojen eineshyllyistä. Grillaa molemmin puolin grillissä ja tarjoa grillatun kalan, kanan tai lihan kanssa. Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Nevalan Peruna Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on muu hedelmien, marjojen ja kasvisten jalostus ja säilöntä. Pussin väri helpottaa löytämään käyttötarkoitukseesi sopivimman lajikkeen.

Next