Nille svelvik. Hus og hjem 2019-11-23

Nille

nille svelvik

Hos oss får du velstelte potteplanter og vakre buketter — og god service! Vi innhentar nye data frå Aa-registeret og oppdaterer arbeidslivsinformasjonen slik at vi har nye data på morgonen den 13. I tillegg stepper Mortens kone Heidi Havre inn når det trengs. Merkenavn, logoer, bilder og tekster tilhører disse tredjepartene og deres respektive eiere. Berles Gårdsbutikk er en tvers igjennom sjarmerende gårdsbutikk som bugner av epler, plommer, jordbær fra gården i sesongen. Vi hentar nye data frå Vigo og oppdaterer informasjonen om lærlingar og lærebedrifter kvar natt. Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre samt og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.

Next

Svelvik Bedriftskatalog

nille svelvik

Ta en tur innom da vel! I våre butikker finner du det du trenger av maling, treverk, dører, vinduer, verktøy og tilbehør. Data kan bare gis på partnerplattformene hvor vi leverer tjenesten. Hvis det er noe du ikke finner i butikken, så bestiller vi det til deg! Her får du gårdspresset eplemost, hjemmelaget syltetøy og geleer og andre delikatesser. Nokre stillingstitlar frå Aa-registeret vil vere knytta opp mot meir enn ein yrkesskildring. Vi hentar inn nye data frå Brønnøysundregistera og oppdaterer bedriftsinformasjonen kvar natt. Dataene vil bli brukt til å sende deg regelmessige e-poster med personlig utvalgte tilbud.

Next

Svelvik Marina As: Marina og båthavn i Svelvik

nille svelvik

Vi jobbar kontinuerlig med å kvalitetssikre desse koblingane og tar gjerne imot innspel. Cylex kan ikke holdes ansvarlig for nøyaktigheten, riktigheten , nytten eller påliteligheten av dataene. Dataene vil bli brukt utelukkende for det formål å tilby kvalitet og personlig service. Namn, adresse, telefon, talet på tilsette og avdelingsstruktur er eksempel på element som blir henta frå Brønnøysundregistera. Nokre yrke har mange detaljerte og dels overlappande underkategoriar, eksempelvis røyrleggarar, medan andre yrke manglar ein eigen kategori, eksempelvis hematologar.

Next

NILLE AS AVD SVELVIK

nille svelvik

All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Bedrifter som ikkje finst i Aa-registeret vil inntil vidare ikkje bli kobla opp mot yrker. Alle fylka har inngått ein driftsavtale med Vigo og Utdanning. En sikker handel — uansett hva du trenger! Salg, service, montering av garasjeporter og kjøkkenmontering har blitt et av våre hovedprodukter, og vi kan tilby et stort utvalg av porter, samt en egen montasje-og serviceavdeling. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. Dette betyr at det alltid vil vere nokre registreringar som er unøyaktige eller misvisande. I 2014 valgte Grønland Trelast i Drammen å starte ny byggevarebutikk i Svelvik, hvor vi kunne utvide med både kjøkken- og badutstillinger.

Next

Svelvik Bedriftskatalog

nille svelvik

Dette gjeld i hovudsak enkeltpersonforetak utan tilsette. Vi har et bra varesortiment, og skulle det være noe dere ikke finner i hyllene, bestiller vi gjerne. Hvis du har spørsmål eller forslag angående denne saken, du er velkommen til å kontakte vår kundeservice. Bedrifter som er aktive i Brønnøysundregistera blir kobla opp mot arbeidslivsinformasjon frå Nav sitt Aa-register. Du kan enkelt endre eller slette informasjonen du har angitt i innstillingene for din profil. Ønsker du å motta e-post om tilbudene Nille, så vel som andre spesialtilbud fra tilbo. Om ein legg saman stillingstal for desse einskilde yrka vil det samla stillingstalet bli for høgt.

Next

Roller, aksjonærer og styresammensetning av Nille Svelvik

nille svelvik

Brønnøysundregistera Bedriftsinformasjon blir henta frå Brønnøysundregistera, blant anna hovudeiningsregisteret og undereiningsregisteret. Om ein bedrift vert lagt ned, vil den automatisk bli sletta frå våre lister ved neste oppdatering, dersom den er registrert i Brønnøysundregistera. . Dette er ein manuell prosess og feil kan skje. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt.

Next

NILLE AS AVD SVELVIK

nille svelvik

Butikken vår ble startet i 2007, og det er vi som er i butikken til daglig. Innholdet vises i Cylex Bedriftskatalog inneholder informasjon fra tredjeparter , blant annet fra offentlig tilgjengelige kilder, eller fra kunder som har en presentasjonsside i vår katalog. Vi leverer alt innen binderi: sorgbinderi, brudebinderi og dekorasjoner. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt. I Svelvik fører vi det meste av trelast og byggevarer, og bestreber oss på å ha områdets beste utvalg av listverk, dører, belegningsstein, hagemurer og støttemurer.

Next

Svelvik Marina As: Marina og båthavn i Svelvik

nille svelvik

Vi har et stort utvalg av potter og småinteriør, og en flott gaveavdeling. Floriss Svelvik er Svelviks største faghandel på blomster og binderi. Vigo Informasjon om lærlingar, godkjende lærebedrifter og opplæringskontor blir henta for kvart fylke frå. Morten Havre og Elin Ødegården Gjerrud heter vi og vi driver Happy Homes i Svelvik. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt. Maling er vår spesialitet, men vi fører også mange andre produkter til inne og utendørsbruk, blant annet verktøy, båtutstyr og bunnstoff, fiskeutstyr, friluftsutstyr, lamper, matter, hageutstyr med mer. Arbeidsgivarar pliktar å registrere sine tilsette i Aa-registeret, mellom anna med riktig stillingstittel.

Next