Nm friidrett byrkjelo. BBIL 100 år 2019-12-01

NM Byrkjelo Live Stream Dag 1, 15.00

nm friidrett byrkjelo

Ola var Hyen sin ankermann. Derimot kan resultatet ikkje godkjennast som eventuell ny verdsrekord. Men eg hadde ikkje like gode bein, så tempoet vart ikkje det aller beste. Aktiviteten var stor frå kring 1920 og framover. Desse kraftverka leverte også straum til næraste grannelaget.

Next

NM Byrkjelo Live Stream Dag 1, 15.00

nm friidrett byrkjelo

I 1933 arrangerte Breimsbygda for første gang Breimstafetten, vårens vakraste eventyr. Foto utlånt av Firda Sjåførforening. Det var første gangen han fekk sjå 6 tallet på resultattavla. Det var også han som fekk trumfa gjennom spurtandekket, som har levert av dei raskaste tidene på ei norsk løpebane. Stormeieriet vart såleis plassert midt i smørauget når det vart bygd på Byrkjelo. Nei vel, men det burde vera unødvendig å presisera, dersom det er slik at dette medfører diskvalifikasjon, og null resultat kjem på resultatlista. Vi nærmar oss den store friidrettshelga i Ulsteinahallen.

Next

Elendig ver i friidretts

nm friidrett byrkjelo

Ifølgje såg 1,1 millionar to av. I innbydinga kan du sjå kva øvingar som er dei ulike dagane. Robert Andre deltok og i klassen g-17, og han satte personleg rekord i forsøksheatet på 100 m, og kom i mål på 11. Han fulgte opp med ny innandørs pers på 200 m også. Møtet finn stad i klasserommet ved skulekjøkken i kjellaren, inngang ved gymsal. Her bryt han målsnora som vinnar.

Next

Dimna IL

nm friidrett byrkjelo

Bekymra Alnes 22-åringen frå Ulstein la ikkje skjul på at han var mest nøgd med gullet sitt på 400-meter hekk fredag. Sjølv om resultatet altså vert godkjent. Varierande vær gjorde det noko utriveleg for publikum som møtte opp, men likevel leverte utøvarane fleire gode resultat. Det var kaldt, så eg tok ingen sjansar og sprang med langbukser, seier Warholm sjølv. Meir info om stemnet og korleis du kan kjøpe billettar finner du på arrangementet si nettside her: 29. Dagens forretningsbygg vart reist i 1989. Mål er, pussig nok, på Hetlestøylen - og der er det alltid god stemning.

Next

Blir vertskap for tre NM

nm friidrett byrkjelo

Sarah Saunes Moldskred forbetra sin pers og kretsrekord i stav til 2,83 m. Dette er super basistrening for alle mann alle! Anna sette pers på 200 m. Arbeidet med ein eigen stadion starta i 1935, men var først ferdig i 1952. Her kan du sjå startlistene og klubblistene pr onsdag formiddag. Leiv Arne fekk ein super 3. Til høgre kant av kvar delestrek. Friidrett På friidrettssida synte laget seg først og fremst fram i stafettløp.

Next

Elendig ver i friidretts

nm friidrett byrkjelo

Deltakarane kom heldigvis velberga i mål. Vi ynskjer alle våre utøvarar lykke til der! Byrkjelo Games trekte i mange år norske og internasjonale friidrettsstjerner til Sogn og Fjordane. Men det var kanskje litt ekstra gøy med desse forholda. I 1981 kom det spartan-dekke på bana og opningsstemnet i mai kunne skilte med gode resultat. Den kan ingen surfe inn, seier Egge. Her var det også snikkarverkstad og produksjon av vogner. Desse i kombinasjon av god internasjonal deltaking og fleira lokale utøvarar kan vil det bli ein magisk kveld med stor stemning i Ulsteinhallen.

Next

NM Byrkjelo Live Stream Dag 2, 13.30

nm friidrett byrkjelo

Frå vegen over Utvikfjellet på 1940-talet. Då når du ut til mange. Dette har ikkje minst samanheng med at bøndene i Gloppen står for ein svært stor del av den samla mjølkeproduksjonen i landsdelen. Bygdemølle Urheim Mølle, bygd i 1930, var bygdemølle for Innvik, Utvik, Jølster og Breim. Det blei elles ei rekke personlege rekordar og gode resultat. Merlene Ottey frå Jamaica spring inn til siger på 100 meter på Byrkjelo Games i 1998. For at desse stemna skal bli best mogleg er vi heilt avhengig av at alle foreldre stiller på dugnad desse fire dagane.

Next

Elendig ver i friidretts

nm friidrett byrkjelo

Dei som har behov for overnatting frå fredag til laurdag kan vi anbefale Melshorn hotel, Hareid tlf. I stemneinnbydinga under kan finner du oversikt over øvingane i dei ulike klassene. Og ofte vel så det. Idrettslaget har gjennom heile si historie vore prega av allsidigheit. Den brann i 1936, men vart bygd opp att. Ergo er det ikkje noko sjølvfølgje at dette skal føra til diskvalifikasjon. Håper du har mulighet til å ta di vakt, om det ikkje passar er det flott om du prøvar å bytte med nokon av dei andre på lista.

Next

comm.landolakesinc.com er parkert

nm friidrett byrkjelo

Sjåfør Johannes Hammer har teke ein stopp ved utsynsplassen nedanfor Karistova. Du kan studere alle desse i resultatlista under. Terrengløpet er for jenter og gutar i alderen 6 — 14 år. Det er no klart for påmelding. Dette er eit kjempekjekt og sosialt motbakkeløp, der både liten og stor kan få ei utfordring! Årets arrangement har vore denne helga, på Fana stadion.

Next