Nordisk film kino oslo. comm.landolakesinc.com 2019-11-22

comm.landolakesinc.com

nordisk film kino oslo

Nordisk Film Kino representerer mangfold, både ved sammensetningen av vårt personale og det filmtilbudet vi presenterer. Filmene våre vurderes og programmeres ut i fra besøkstall, og kun for én uke av gangen. . Åtte av de seksten kinoene befant seg i Oslo. Det kan også forekomme kortvarige skrekkeffekter og lite nærgående skildringer av seksualitet. Du vil som Kinopluss-medlem, motta nyhetsbrev og medlemstilbud på e-post fra din lokale kino.

Next

Nordisk Film Kino

nordisk film kino oslo

For aldersgrensene 9, 12 og 15 kan du ta med barn som er inntil tre år yngre. Egmont er en stiftelse som siden 1920 har støttet veldedige formål rettet mot barn og unge. Opplysningene du fyller ut vil vi benytte til å rette tilbud direkte til deg som vi tror du kan ha glede av. Nytt kinoprogram ligger klart hver tirsdag ettermiddag, og gjelder fra førstkommende fredag frem til torsdag uken etter. Avtalevilkår For å bli medlem av Kinopluss, må du huke av for at du aksepterer følgende betingelser: For å bli Kinopluss-medlem må du fylle ut alle de obligatoriske feltene i registreringsprosessen. Skal du på , går spedbarn gratis opp til 1 år.

Next

comm.landolakesinc.com

nordisk film kino oslo

I følgende tilfeller kan Kinopluss dele personlige opplysninger om brukerne med tredjeparter: Hvis vi har fått brukerens samtykke Hvis vi må dele opplysningene med selskaper for å kunne tilby produktet eller tjenesten du har bedt om Når vi svarer på fullmakter, rettskjennelser eller rettssaker Du har rett til innsyn i kundeopplysningene vi har registrert på deg. Hvis du ønsker å se en forestilling lengre frem i tid, og dette ikke ligger på nettsiden, er ofte dette grunnen. Vårt motto er: We bring stories to life. Totalt besto virksomheten av 65 kinosaler med ca. Selv om du for eksempel kan ta med en 6-åring på en film med 9-årsgrense er det ikke sikkert filmen passer nettopp for ditt barn. Alle barn kan gå på film med 6-årsgrense i følge med foresatte. Den kan også inneholde korte innslag med kraftige lyd og bildeeffekter.

Next

comm.landolakesinc.com

nordisk film kino oslo

Vi er til sammen over 350 serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at våre gjester blir møtt med vennlighet og et godt bredt filmtilbud. Nordisk Film Kino er en del av Nordisk Film og en del av Egmont. Vi driver totalt 21 små og store kinohus rundt i Norge. Totalt består våre kinohus av 65 saler med over 10 000 seter. Regler på barnebillett: Barnebilletter gjelder for barn til og med 14 år. Hensikten med oslofilmene var å sikre dokumentasjon av Oslos miljøer og historiske utvikling, og resultatet ble en samling historisk filmer med helt enestående verdi, både i en byhistorisk, kommunalhistorisk og filmhistorisk sammenheng. Skrekkfilmer, filmer med drap eller detaljerte seksuelle skildringer får normalt 15-årsgrense.

Next

Askim kino

nordisk film kino oslo

Når du skal ta med barn som er yngre enn aldersgrensen på kino: Barn og unge er ulike. Kortvarige og lite nærgående voldsinnslag kan også få 9-årsgrense. Filmer som Medietilsynet ikke har vurdert må vises med en 18-årsgrense på kino. Selskapet hadde om lag 2,2 millioner besøkende i 2010, og omkring 240 ansatte. Aksjene er i sin helhet eid av Egmont Nordisk Film. Tilsammen har Ringen 940 seter fordelt på seks saler. Antall ansatte 240 Omsetning 369,8 mill.

Next

comm.landolakesinc.com

nordisk film kino oslo

Dette gjøres ved fysisk oppmøte på den kinoen billettene er kjøpt til, i kinoens åpningstid. Kinopluss selger eller leier ikke ut personlige opplysninger til tredjeparter. Har du kjøpt billetter til en av våre kinoer utenfor Oslo, byttes billettene på den kinoen du har kjøpt til. Dette kan for eksempel være noe dramatiske bilder av ulykker eller barn som har det vanskelig inkludert mobbing. Egmont er et av Skandinavias største mediehus med over 5000 ansatte i mer enn 30 land.

Next

comm.landolakesinc.com

nordisk film kino oslo

Bytting må gjøres senest 20 min før den kjøpte forestillingen starter. Man kan ikke bytte billetter via telefon eller epost. Opera- og ballettbilletter kan byttes inntil 24 timer før forestillingsstart, etter dette byttes ikke billettene. Nordisk Film Kino har ikke lov til å slippe inn barn på visningene som er under aldersgrensen satt av Medietilsynet da dette kan føre til at vi mister konsesjonen. Skildringer av grov seksualisert vold gir normalt også 18-årsgrense.

Next

Nordisk Film Kino

nordisk film kino oslo

I tillegg drev datterselskapet Norsk Kino ytterligere ni kinoer utenfor Oslo; i Asker, Askim, Halden, Horten, Hønefoss, Kristiansund, Sarpsborg, Tønsberg og Verdal. I desember 2013 gjenåpnet tidligere Vika kino som Kino Victoria etter ombygging. Om Nordisk Film Kino Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet, med over 3 millioner årlige besøkende. Du kan bli bedt om å vise legitimasjon ved filmer med aldersgrense, har du ikke med gyldig legitimasjon kan du bli nektet inngang. A - tillatt for alle Filmer som er tillatt for alle skal ha et rolig, lett og hyggelig uttrykk. Virksomheten ble etablert i , og organisert som kommunalt eid aksjeselskap.

Next

comm.landolakesinc.com

nordisk film kino oslo

Du kan melde deg ut av Kinopluss når du måtte ønske det. Oktober og -oppløsning Symra 2 93 Totalrestaurert 2010 Åpnet 12. Derfor skal du ta hensyn til barnets modenhet og tålegrense når du velger å ta med deg noen som er yngre enn aldersgrensen. . . . .

Next