Nordisk landskamp friidrett 2020. comm.landolakesinc.com 2019-11-24

comm.landolakesinc.com

nordisk landskamp friidrett 2020

På 200m for kvinner løp Helene Rønningen best av de norske med en 3. Auke i folketalet, utvikling av skuletilbod og næringsliv etter at Sør-Al starta produksjonen i 1965, har prega lagsarbeidet. Tiden til det norske laget ble 3. Her endte Ingvild Meinseth på en 7. På søndag sprang Mari Aa. Laget sitt arbeid for born og unge tok til i 60-åra.

Next

Nordisk Juniorlandskamp i Falun

nordisk landskamp friidrett 2020

På laurdag var Lars J. Føyen i aksjon på 5000m og han hadde den 3. Nesse 3000m hinder Då ho sprang landskampen i 2013 var distansen 2000m hinder og her var det roleg fart innleiingsvis. Anne Engen Andersen ble nr. I kule deltok de to samme jentene som kastet diskos igår. Mathilde Myhrvold endte på plassen bak med 2.

Next

comm.landolakesinc.com

nordisk landskamp friidrett 2020

Også i gutteklassen ble det 2. Kontakt os hvis der er nogen spørgsmål, eller hvis du ønsker mere information om lerduer. Jonathan Quarcoo vant 200m på 21. Softwaren er implementeret i både Norge og Sverige, men nu udgiver vi den til Danmark også! Mari var med i hovedfeltet dei første 2 rundane, men då farten vart skrudd opp måtte ho sleppa. Mona Ekroll Jaidi, i hennes tredje øvelse for helgen, fikk 3. I dette løpet var det ingen som var interesert i å springa fort, det viktigaste var poenga.

Next

Nordisk Juniorlandskamp i Falun

nordisk landskamp friidrett 2020

Ho sprang inn til 5. Der vil derfor i udvalgte discipliner blive suppleret med udøvere fra Island. Tiden til Sverige er både bane- og mesterskapsrekord, under den norske juniorrekord på distansen 3. Valen sjukehus sin idrettsplass sto ferdig i 1950 og Valen nye skule med gymsal i 1957 medførte betre forhold. Live Haugstad Hilton sette årsbeste i lengde med 5.

Next

Nordisk Juniorlandskamp i Falun

nordisk landskamp friidrett 2020

Denne software har været brugt i flere store stævner både Norgesmesterskab jegertrap, leirduesti, skeet og nordisk trap , Sverigesmesterskab nordisk trap og Landskamp. Her ble Josh-Kevin Ramirez Talm nr. I tresteg ble det en norsk 3. . Serien hennar var rekordjamn- alle dei fem gyldige hoppa var 5. Sofie Olsholt endte her sist på en 7.

Next

Nordisk juniorlandskamp

nordisk landskamp friidrett 2020

Den sterke norske diskosduoen Sven Martin Skagestad og Ola Stunes Isene fortsetter sin sterke kasting. Gular og spesielt samarbeidsklubbane Bergens Turn og Hovding var godt representerte på startlistene under Pingvinlekene. Sidan vart det også symjegruppe, då Husnes ungdomsskule vart teken i bruk i 1970. Dessverre måtte Angell Bergh gi tapt og kom inn på 2. Sverige dro ifra allerede på førsteetappen og bare økte og økte. Med dette sikret Borge seg gullet. Tilbagemeldinger fra skytter og arrangør efter disse store stævnene er god og lerduer.

Next

Nordisk landskamp i Tammerfors > Stord IL Friidrett

nordisk landskamp friidrett 2020

Her løp kvinnene først og Norge sitt lag bestod av Hanne Andve, Nora Kollerød Wold, Malin Edland og Sara Dorthea Jensen. Det vart god fart ut frå start og Lars slapp teten etter ca 1200m, som bestod av dei to svenske løparane i føringa. Her er Noreg vart vist til 3. Etter ca 1000m eksploderte farten og det gjekk fort unna inn til mål 1,26 på siste 600m for Tom Erling. Allerede på neste løpsøvelse kom det en ny norsk seier. I spyd vant Sigrid Borge på fin ny pers 53.

Next

Edvin

nordisk landskamp friidrett 2020

De løp inn til en soleklar seier på 3. Finland hadde ledelsen like foran Norge ut på sisteetappen, men Sverige lå rett i rygg på Norge. I svenske Uppsala hadde vi to deltakarar med i den nordiske innandørslandskampen. I seniorklassen for menn vart det 7. Abduljaleel Hir, som har best tid i juniorklassen i Norge iår, måtte ta til takke med en 5. Då Sunde nye skule sto ferdig i 1964, fekk laget turngruppe.

Next

RAGNAROK

nordisk landskamp friidrett 2020

Nokre rundar seinare delte feltet til Lars seg igejn og han hamna i den bakerste delen. Sjølv om idretten i landet vårt hadde vore organisert gjennom Norges Idrettsforbund, stifta i 1861, var det ikkje før i 1940-åra at det kom idrettslag på Husnes, Sunde og Valen. Simon Paul Sandbakken tok 6. På 3000m hinder for kvinner kom dagens første norske seier. Skagestad ble pustet hardt i nakken av Isene idag, men gikk seirende ut av duellen med 62.

Next