Når en liten mus skal ut å gå. Sanger 2019-12-01

Tjura Barnehage: Når en liten mus skal ut å gå...

når en liten mus skal ut å gå

Men nå må jeg prøve å dale litt, for her er det Morten har huset sitt. Vi har fulgt en ny sti og da kom vi til en åker, og åkrer kan vi jo ikke gå i så da gikk vi tilbake til sekkene våre og musa under den store steinen. . Vi så noen skikkelig store biller som gikk bortover i mosen og klatret på steiner. Det er mange her som ønsker at få en bitteliten musestek til middagsmat. Han vil spise meg, han vil spise deg, han vil spise tra la lei.

Next

CREATIVECORNEROFME: Når en liten mus skal ut og gå....

når en liten mus skal ut å gå

Hurra hurra, nå flyr jeg avsted. . Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. Må hun se seg for og passe på. I mangel av hatt fikk en hårbøyle med hjemmesnekra museører duge.

Next

Brit`s små puslerier: Tigerpus og når en liten mus skal ut å gå

når en liten mus skal ut å gå

Noen Trykkleifer er morsommere enn andre! Men jeg blir tØffere for hver dag. Åh, så nydelig syskrinet ble! Men som mor er jeg takknemlig til forfatteren av musesangen, for innholdet er viktig og sangen proppfull av sannheter om livet. Jeg skulLe ut i den stOre verden. Vi tror det er en kjeveedderkopp. Som seg hør og bør har jeg havnet i en gate fullt av gamle damer og menn og med det fØlte jeg meg hjemme.

Next

Tjura Barnehage: Når en liten mus skal ut å gå...

når en liten mus skal ut å gå

. Når en liten mus skal ut og gå ,. . Og siden shOppingbudsjett gikk på en sykt stor smelL den første uka, er det Gaudi, spansk gitar, stranda og det lille fjellet som er mine planer fremover. Først, utsetter man hele greia til kvelden før den store dagen anbefales egentlig ikke. Så, hva gjør mammadamen da da.

Next

supersnella: når en liten mus skal ut og gå

når en liten mus skal ut å gå

Skikkelig spennende å se på skogsmusa som bodde under den store steinen Men vi kunne jo ikke sitte å vente på at den skulle slutte å synes at vi var skumle, så vi oppdaget Sagerudskogen på nytt innimellom musetittingen. Ikke hadde jeg hørt eller sunget den siden barndommen. Kanskje er det meg, kanskje er det deg, kanskje er det tra la lei. Glad i deg du lille store. Vedmaterialet var for dårlig, synes jeg. Hurra hurra, nå flyr jeg avsted. God dag, god dag, se her kommer jeg.

Next

Lenas kort: Når en liten mus skal ut å gå

når en liten mus skal ut å gå

Et par musetøffler er ferdig! Det er mange her som ønsker at. Dette er min hverdagsblogg - så hverdagen er jo såklart med her. Besøk gjerne mine firmasider www. Mm — æ sa en liten grønn frosk. Etter en stund ble vi vant med hverandre både musa og menneskene.

Next

supersnella: når en liten mus skal ut og gå

når en liten mus skal ut å gå

Jeg kjøpte en sånn for noen måneder siden, men jeg hadde store problemer med å montere av sidespjelkene. . Gjennom arbeid med kommunikasjon, språk og tekst skal barnehagen bidra. Vi har lett etter trollet i trollskogen, men så kom sola og troll er ikke ute når sola skinner. Jeg skulle hente høy på låven her en dag, og på veien møtte jeg ei lita mus. Når en liten mus skal ut og gå, må den se seg for og passe på.

Next

Tjura Barnehage: Når en liten mus skal ut å gå...

når en liten mus skal ut å gå

Så går man ned i sykroken etter å ha kikket i bildearkivet og funnet et , og tegner arbeistegninger til kostyme. Det er ikke tillatt å låne bilder eller annet materiale fra denne blogg uten tillatelse fra eieren. Litt søte vårbilda fra en herli ettermiddag. På øverste bildet ser dere arbeidstegningen trenger ikke være mer avansert enn det , og jakken mens jeg holder på å modellere krage av en gammel blondebrikke fra loppis. Det er foreløpig litt skummeLt og litt ensOmt. Etter en uke med deiLig besøk, er jeg nå aLene for første gang.

Next