Når trollmor har lagt sine 11 små troll tekst. Barnesanger på gitar 2019-11-23

Rim, Regler og Sanger :: Vikåsen familiebarnehage

når trollmor har lagt sine 11 små troll tekst

Her er 10 tips til sanger du kan synge og spille for barn. Mye inspirende og mye morsomt å lese he. Sies Mellom bukken Bruse trampet over trollebru. » Olle Bolle «Oppe på fjellet, der bor det tre trolle: trollefar og trollemor og lille Olle Bolle. Jeg legger ut ukjente brudebilder, og så er det om å gjøre å dikte opp den beste historien om dette paret. .

Next

Songtext von Hanne Krogh

når trollmor har lagt sine 11 små troll tekst

» Septembersang melodi nisser og dverger «Jeg gir deg gaver, bugnende haver, epler og pærer og plommer i fleng. Under et gjerde tok seg en pære delte den i to Værsegod' Hode skulder. Finnes det muligens noen nye vers til Trollmors Vuggevise der ute som vi i Nitimen ikke vet om? Så søndag dro trollet til seters i flossen mens Bukkene Bruse tok skumbad i fossen! Glemte nesten å svare deg jeg. Den kan brukes på toppen av alt som er mattslipt. C G så kan vi ta det rolig D Em de neste hundre år. . G D Nå ligger mørket over land i byen sover alle mann.

Next

Swedish Folk

når trollmor har lagt sine 11 små troll tekst

Tror det er standard størrelse på små blikkbokser, jeg har brukt både bønnebokser, hundematbokser og tomatbokser og alle har hatt samme størrelse. A A Ertesuppe, kaviar, E E og kokken spiller på gitar. Vi skal være flinke, siden kan vi vinke. Den som kommer etter, mye mere metter. «Bare kom, jeg stanger deg, jeg er ikke redd for deg! Sies Store bukken Bruse stanget trollet ned i vann. Men merkene er ganske kule å bruke på de store blikkboksene også! Velkommen til å delta : sa.

Next

Songtext von Hanne Krogh

når trollmor har lagt sine 11 små troll tekst

Og denne siste setninga bruke æ å snakke litt om at han egentlig ikke kan sangen, og så hoier jeg noe tull som ungan synes er festlig. Jeg inviterer deg og alle andre kreative sjeler som måtte ha lyst, til å delta på en uhøytidelig påskelek inne på min blogg. Nå har vi poteter hele året rundt. Bukkene bruse sang Lille bukken Bruse trippet over trollebru. E Seks, sju, åtte, rampetroll, H H H H ni, ti, elleve, tolv. . Trollmors vuggevise Bro, Bro Brille Mikkel rev Alle fugler små de er Jeg gikk en tur på stien Hode skulder kne og tå Er du veldig glad og vet det Blåmann, blåmann - bukken min Lisa gikk til skolen Bjørnen sover Norsk alfabet Tenk at nå er dagen her Jeg snører min sekk.

Next

Når Trollmor har lagt sine 11 små troll

når trollmor har lagt sine 11 små troll tekst

. E E A Med en sjokolade. Når Trollbestmor lage maten sin Da sitt ho borte med bålet Ho røre rundt i gryta si Mens ho hoie og tøve og skråle …. » Og pang og pang, det skramlet, og stygge trollet ramlet. Han er glad i kvister, løv og gras. .

Next

Rim, Regler og Sanger :: Vikåsen familiebarnehage

når trollmor har lagt sine 11 små troll tekst

E E Rocken roll fiskeboll, E E kjøttkaker og fårikål. Av: Hvordan kan det ha seg at tusenvis av norske mødre og fedre har sunget denne vuggesangen for sine små elsklinger millioner av ganger - uten å ha kommet opp med nye vers? Sol,sol kom igjen, solen er min beste venn. Dette er en harelabb a. Det koster ca 200 for ei sånn flaske som varer i ca 100 år. Mye inspirende og mye morsomt å lese he. Ho aj aj aj aj boff, Ho aj aj aj aj boff, Ho aj aj aj aj boff boff, Ho aj aj aj aj boff Solsangen Sol,sol kom igjen, solen er min beste venn.

Next

Barnesanger

når trollmor har lagt sine 11 små troll tekst

. C G Nå kan jeg lukte gull, D G derfor ror vi inn mot land! «Nå tar jeg deg», sa trollet og var så grom i hu. «Nå tar jeg deg», sa trollet og var så grom i hu. Den som kommer etter, mye mere metter. Det kommer nye par gjennom hele påsken. Bukkene bruse var lei av å trippe Og trampe på broen: «Å la oss få slippe! E Fire, fem med fart og klem. Her er noen nye vers som vi fikk tilsendt fra Jan S.

Next

Barnesanger på gitar

når trollmor har lagt sine 11 små troll tekst

C D Kaptein Sabeltann G Em er en farlig mann. A A Månen sa: Hipp hurra! Ja slik kan et eventyr bli snudd på hodet og snipp snapp og snute hvis ingen vil tro det! Bø, sier trollemor Men den lille Olle Bolle sier bare bø hvisker Høsten kommer melodi fader Jacob «Høsten kommer-adjø da sommer Takk for sol-takk for lys Hør nå suser vinden-stryker deg om kinnen Det er høst-det er høst. Isåfall vil vi gjerne lære dem! H A Potetvannet koker og barna står og roper: E E Oh-yeah! Trives best i skogens stille ro. Alle bor i en liten vott! Wenn du deinen Besuch fortsetzt, stimmst du der Verwendung solcher Cookies zu. D Snart er skatten vår, C G så kan vi ta det rolig Am D de neste hundre år.

Next