Nrk debatt sophie elise. NRK Debatten 2019-12-01

comm.landolakesinc.com

nrk debatt sophie elise

Så hvorfor bruker du dette i helt omvendt form, Kristin? Innlegget om hodebunnstatovering var bare toppen av isfjellet. Tenk at det er noen som står opp mot hysteriet som florere ang utseende. Det er faktisk helt sykt! Han fyren tror ikke et forbud er veien å gå. Det er likevel uakseptabelt når offentlige personer benytter enorme påvirkningsplattformer til å normalisere og promotere dette. Dine såkalte meninger blir formet av å feks lese S.

Next

NRK Debatten

nrk debatt sophie elise

Særlig ikke når dette er hverdagskost for mange unge. Du må bare vite hvor ufattelig viktig du er. I kveld møttes de to i Debatten. I spissen stod bloggkollega Kristin Gjelsvik. Det jeg husker best fra årene mine på ungdomsskole og videregående er de stundene med venner hvor vi fant på sprell, lo og koste oss! Håret mitt er ikke tjukt nok. Ser ikke han fyren det? Kunne jeg tenkt meg en mindre potet i fjeset og litt større lepper… hmmmm, joda det hadde sikkert vært morro med en forandring, men jeg er nå glad i poteten min og min skrumpende lepper… har litt hengende øyelokk også men sånn er jeg og det må jeg neste bare godta! Eg fikk ofte høyre frå nære og kjære at eg hadde små pupper, men kva kan du forvente når du er ei lita tynn jente på ein alder av 16 år. Sånn får det bare være», men det er absolutt ikke alle som er sånn.

Next

Bloggere skal debattere kroppspress i Debatten

nrk debatt sophie elise

Hu planter komplekser hos folk. Det var mer fokus på «vanlige» ungdomsting som hvem som fikk mensen først, hvem som hadde kyssa flest og hvem som hadde hatt sex eller ikke. Et blogginnlegg der Isachsen skrev at hun hadde tatovert hårstrå bak øret, for å skjule det hun mente var et høyt hårfeste, Gjelsvik gikk hardt ut og kalte Isachsen «Norges farligste forbilde». Tenk deg og 2-3 ganger til, kanskje du til slutt skjønner det! Tenk om vi også kunne elske oss selv så betingelsesløst? Å legge ut om alt som hun må rette på, sier meg at dette er et menneske som har det fryktelig med seg selv. Det er skremmende å tenke på.

Next

Blogg

nrk debatt sophie elise

Vi har et stort privilegium: Innenfor et sett av lover er vi frie mennesker som kan ta egne valg. Noen i tenåra, når man blir gravid, hvis man vokser fort osv. Du trenger javascript for å se video. Les også - Farlig for hennes unge publikum Det har stormet rundt de to debattantene, Gjelsvik og Isachsen, den siste tiden. Å det er det Sophie Elise gjør, hun påpeker feilene våre. Det skal en sterk person til for å gå så hardt ut mot hun som du gjør! Feks hip dips, det hadde jeg aldri engang hørt om men nå kan jeg ikke slette det.

Next

14 spørsmål etter å ha sett NRK

nrk debatt sophie elise

Du sendte x-antall jenter inn på badet for å putte fingrene i halsen. La andre få bestemme over seg selv, man bestemmer over sin egen kropp. Så alt for mye tid! Jeg har alltid fulgt og likt Sophie, men jeg er absolutt ikke enig i alt hun gjør og sier. Du når og ut til et ungt publikum, og jeg skulle ønske at du kunne formulert deg med andre ord. Dette er også derfor jeg ikke blir påvirket av andre influencere. Men at en såpass mektig influenser skal drive å reklamere for rabattkoder for operasjon og diverse andre ting er ikke greit.

Next

Bloggere skal debattere kroppspress i Debatten

nrk debatt sophie elise

Som ung beit jeg dessverre på hennes markedsføring og har fortsatt den flasken med Bio oil stående innerst i skapet, som en slags vond påminnelse om at kanskje ikke strekkmerker var SÅ akseptert og vakkert som Sophie Elise hevdet allikevel? De blir hørt, vi blir undertrykt. Sophie setter definitivt nå en strek der man tar med kameraet inn og deler alt om hvor og hvordan, noe hun er ærlig om at hun gjorde tidligere. Jeg har aldri operert meg, har heller aldri planer om det. Jeg er selv «bare» 21 år gammel, og jeg har hatt en spiseforstyrrelse i noen år nå. Vi er født som vi er og vi må lære å elske oss selv som vi er, selv om det kan være en tøff kamp. Heldigvis er du så voksen i motsetning til henne som stoppet på 15 at det tar du på strak arm. Takk Kristin at du er så tøff og sier det mange mener som ingen sier! Jeg håper du forstår at du er en sykdom.

Next

Blogg

nrk debatt sophie elise

» Og det hadde jeg! Leserne mine har vært med meg på en reise fra jeg var 16 år gammel og frem til i dag. Igjen tusen takk Jeg blir stolt av å være bergenser når jeg ser denne videoen! Ikke nødvendigvis fordi jeg er uenig med deg, for det er jeg ikke alltid. Det er antall følgerne på Instagram og hvor mange likes du får på bildene dine som bestemmer om du er person som er verdt å bruke tiden på. Da husker jeg at blogg nettopp hadde begynt å bli en «greie». At det blir mye brauting, klaging, og pekefinger. Nå skal ikke Kristin rope så høyt, hun har tross alt frontet et program med fokus på både kroppspress, drikkepress og sexpress.

Next

Blogg

nrk debatt sophie elise

Jeg er så glad for at du får opp øynene til folk og at slike ting blir tatt opp i media. Sophie er visstnok helt enig i at hun ikke burde delt innlegget om hårfestet sitt. Sophie Elise Isachsen om at hun fortsatt sliter med seg selv etter flere operasjoner og inngrep. For alle komplekser kan ikke fikses, men nå er det i ferd med å normaliserers, nå er du mindre fin og attraktiv fordi du ikke kan eller ikke velger å fikse skavankene dine. Så langt er den avspilt over 420.

Next

Kjendis, Sophie Elise Isachsen

nrk debatt sophie elise

Herregud, nå ble jeg glad. Jeg tenkte da at tannkjøttet mitt er et problem likevel. Klart hun klarer å påvirke unge jenter som er mega usikker på seg selv å da lytter dem nok til den personen som kan gi sine dårlige karakterer på disse problemene dem har, det hadde vært bedre å bare akseptere den man er i stedet for å oppfordrer til å dra på klinikker på hvert et hjørne. » Jeg hr gjennomgått ekstremt mye vanskelig i løpet av livet mitt, blant annet mobbing 1-10klasse. Men aldri gitt opp og er i dag sterkere enn maaaange andre.

Next