Nrk tv sport direkte. NRK TV 2019-11-27

Langrenn

nrk tv sport direkte

. . Thrillerserie om frykt, ære og sterke vennskap. De har begge tidligere vitnet for Jackson. Var dødsfallet virkelig en ulykke? Trønderen, som fyller 34 i april, blir nå værende hos de kanarigule til 1.

Next

Direkte: Skøyter

nrk tv sport direkte

Er det disse som skal beskytte Norge? Programleder Thomas Alkärr vet lite om kunst, men har alltid drømt om å forstå og elske den. Vi følger seks dyreunger gjennom året. Men veien til tronen skal. Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine. Sammen med venninnene legger hun en hevnplan. Vil hun klare å finne tilbake til gleden ved livet? Et hardt ytre og penger betyr makt. .

Next

NRK1 direkte

nrk tv sport direkte

Norske Grønnsaker serverer et skråblikk på den norske sommeren. . Karl, Rosa og Ida har hver sin opplevelse av hva som egentlig skjedde den natten. . En historie om kjærlighet og mot. Designhistorie fortalt på en leken, kjapp og uhøytidelig måte.

Next

Se live fjernsyn

nrk tv sport direkte

. De jakter de på ny innsikt som kan redde liv. Programleder er Faten Mahdi Al-Hussaini. For første gang på 30 år tar driftsleder Roy Narvestad ferie fra Tertitten borettslag. Hundetrener Maren fra Superhundene hjelper deg. I tillegg kjemper hun med å o. Med eksperimenter og rare påfunn finner hun ut hvem som påvirker oss og hvorfor vi kler oss som vi gjør.

Next

NRK TV

nrk tv sport direkte

Snedig fortalt med annenhver episode fra innsiden og utsiden. Orson Welles skapte panikk med sin radioversjon i 1938. En sammenhengende seilas i over 9 døgn, eller 13319 minutter. Henrik Hildre inviterer kjendiser til duell. Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine. Kritikerrost drama med cowboyer og Pia Tjelta.

Next

NRK TV

nrk tv sport direkte

. Nå truer sterke fiender med å utrydde hele vampyrslekten. Tettey har startet 17 kamper i Premier League denne sesongen og har spilt for klubben siden 2012. Dette blir en uforglemmelig kulinarisk reise. Alle episodene er basert på. Etter kort tid er han tilbake. Intenst drama om dei lojale og dei brutale, om tap og kjærleik.

Next

NRK1 direkte

nrk tv sport direkte

. . Fem minutter senere satte Callum McGregor inn 3-0, før Ryan Christie satte inn kampen fjerde i det 67. Folk fra hele verden kommer til Dalen i Telemark for å oppleve naturen der på nært hold. .

Next

Se live fjernsyn

nrk tv sport direkte

Amerikaneren Bill blir politisjef i en søvnig engelsk småby. Her er vennegjengen som traff verden midt i hjertet. . . Men det er noe de aldri har snakket om - før nå.

Next

Langrenn

nrk tv sport direkte

Kritikerrost drama med cowboyer og Pia Tjelta. . . Line Elvsåshagen undersøker hvordan vi best kan ta vare på planeten vi bor på og dyra vi deler den med. Han legger seg foran Sverre Lunde Pedersen, som ender på 4. Et hardt ytre og penger betyr makt. Samuel Steinmann var en av de få norske jødene som overlevde Auschwitz.

Next