Ns treinpakkers. Goedkope treinkaartjes februari 2020 2019-11-26

Treinpakkers » Goedkoop treinkaartje

Ns treinpakkers

In februari 2018 zijn er weer 25 inspirerende uitjes verkrijgbaar, waarbij uw treinreis en entree in één keer geregeld is tegen een minimaal tarief. Hiermee reis je zonder beperkingen en limieten een hele dag door Nederland. Blijkbaar woon je niet in het noorden Joost. In de praktijk werkt de Meereisretour als volgt; één persoon koopt een geldig ticket en één ander persoon minimaal 12 jaar mag met de Meereisretour meereizen. Helaas domme actie Het maakt niet uit waar je vandaan komt het is domme actie, als je daarvan wil genieten dan ga je toch een reis maken waar je een aantal uurtjes er voor moet reizen een paar haltes verder dan kun je net zo goed een retourtje kopen, want dat is misschien nog voordeliger.

Next

NS Treinpakkers 2020: datum en acties

Ns treinpakkers

Zo kunt u voordelig per trein naar verschillende steden, evenementen en andere activiteiten in Nederland, waarbij u een combiticket entree + treinreis besteld. Maar leuk dat je klaagt want dan kunnen andere mensen daar gezellig op reageren…dus bedankt daarvoor. Let wel goed op de uiterlijke gebruiksdatum. Het treinkaartje mag niet gebruikt worden in de Thalys. Wanneer je met een grotere groep bent kan je de Groepstickets natuurlijk vaker kopen.

Next

NS

Ns treinpakkers

Hiermee reis je een hele dag onbeperkt met de trein in de daluren en het weekend. Wij raden je dan ook aan om er snel gebruik van te maken, want dit soort aanbiedingen gaan vaak snel uitverkocht. Met de Blokker dagkaart kan een hele dag lang in de daluren worden gereisd. Deze zijn eenvoudig en snel online te bestellen met korting. Daarna dient u te bepalen wie de aanbieder van de aanbieding is, waarna u contact op kunt nemen met de juiste klantenservice, zodat zij de tickets alsnog kunnen toesturen. Je mag geen gebruik maken van de Thalys en de Eurostar.

Next

Treinpakkers: Superdal Dagkaart 2 personen (€ 13 p.p.)

Ns treinpakkers

Reken maar eens uit wat de prijs per kilometer dan is en het waren zinnige welgevulde dagen waarop ik echt niet alleen in de trein zat…. Reis goedkoop met de trein in het weekend en kom heerlijk tot rust met de luxe van 1e klas reizen. Een tussenstop of omreizen is niet toegestaan. Ideaal voor een leuk dagje uit en goed te combineren met bijvoorbeeld de Seizoensretour of Lentetoer. Opzoek naar goedkope treinkaartjes in februari 2018? Met Dal dagkaarten en Dalurenkaarten reist u ook onbeperkt door Nederland zonder trajectbeperkingen, maar dient u wel in de daluren te reizen.

Next

NS Weekenddagretour met korting voor €18,50 » Goedkoop treinkaartje

Ns treinpakkers

Voor mij dus deze is niet geschikt! In winkels en via de webshop van Blokker was het in januari mogelijk om goedkope treinkaartjes te bestellen. En mijn volgende vraag als je iemand met trein van schiphol wilt gaan halen, dus reis je heen alleen, mag je dan geen gebruik maken van deze aanbieding? Take the train from Leiden to Schiphol, and there you can take the train to Enschede unless you want to visit Zwolle as well. De drie weekenddagretours dient u in 3 verschillende seizoenen te gebruiken; lente, zomer en herfst. In december 2017 besparen op uw reiskosten? Door middel van deze winkelketens bereiken wij een veel breder publiek en worden de treinkaartjes acties steeds populairder. Per adres kan je maximaal een exemplaar ontvangen. Met deze dagretour reis je ook in het weekend voordelig met de trein. Bij koop je goedkope treinkaartjes 57% korting.

Next

december

Ns treinpakkers

Hierbij werden uitjes, treinkaartjes en andere activiteiten met korting aangeboden aan abonnementhouders en geselecteerde woongebieden in Nederland. Hiermee kunt u op een traject naar keuze op een gewenste reisdag een voordelige enkele reis maken. Een dagretour is vaak gebonden aan een traject en reisklasse. Lees meer: Voorbeelden van valse e-mails Reizigers worden overspoeld met aanbiedingen van goedkope dagkaarten of treinreizen, waarmee al een groot aantal slachtoffers is gemaakt. Ontdek Nederland en reis met korting in de trein! Dit treinkaartje is alleen online te koop via pagina.

Next

Treinpakkers: Superdal Dagkaart 2 personen (€ 13 p.p.)

Ns treinpakkers

Het boekje bestaat uit diverse leuke aanbiedingen. Check voor verzilvering of de gekozen bestemming beschikt over een vestiging van Burger King want dat zou natuurlijk zonde zijn. Doordeweeks is de Meereisretour geldig na 9. Gelukkig vinden er dus waarschijnlijk drie keer per jaar Treinpakkers plaats, waardoor je al weer snel een nieuwe kans hebt. Maat pas na 11 uur kunnen gebruiken is gewoonweg belachelijk. Geen Treinpakkers in de brievenbus ontvangen? Op zaterdag en zondag de hele dag.

Next

NS

Ns treinpakkers

Voor 16 euro per persoon reist u een hele dag in het weekend onbeperkt met de trein. Afhankelijk van de samenwerking kan dit bij Delifrance, La Place, Burger King of Bakker Bart zijn. Ontdek dan wat het Groepsticket voor u kan betekenen. Korting in februari 2018 Ook genieten van korting in de trein? Enkel verkrijgbaar in winkels van Albert Heijn in provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Maar waarom moet ik bestraft zijn? Deze twee alternatieven zijn in tegenstelling tot de Superdal Dagkaart ook geschikt voor personen die alleen reizen.

Next

NS Treinpakkers 2020: datum en acties

Ns treinpakkers

Op zaterdag en zondag kunt u dit reisproduct de hele dag gebruiken. De goedkope treinkaartjes worden na betaling binnen 60 minuten per e-mail verstuurd. Neem deze upgrade mee gedurende je reis en neem plaats in de 1e klasse coupe van de trein. Het reisproduct is geldig op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse als de hoofdreiziger. Om de upgrade naar 1e klas te gebruiken vul je simpelweg de reisdatum op de open vakjes. Iedere maand zijn er weer tientallen nieuwe combitickets voor trein plus uitje te vinden.

Next