Nye bryne kino. Kinopublikumet i Stavanger og Sandnes får enda mer luksus 2019-12-03

Kinopublikumet i Stavanger og Sandnes får enda mer luksus

nye bryne kino

Kulturhussjef i Time kommune Åse Skrudland I september 2018 åpnes dørene til en 2000 kvadratmeter stor ny kino i Bryne Torgsenter, som har stått tomt de siste fem årene. «Vi er overbevist om at flere på Jæren vil gå på kino, men vi tror også at kinoen vår vil trekke gjester fra hele distriktet», sier kulturhussjef Åse Skrudland til Aftenbladet. Vi får med dette både en fullverdig kino og et levende kulturhus som kan romme både lokale og nasjonale aktører, sier kulturhussjef Skrudland, og forteller at det våren 2018 skal gjennomføres en mulighetsstudie av hvordan Storstova kan brukes når kinoen flytter til nytt bygg i september. Jærbuer er veldig positive til dette prosjektet — flere har omtalt det som et ledd i «å ta byen sin tilbake», der man får større handelsaktivitet også utenfor kjøpesenter, forteller Skrudland, og fortsetter: Storstova får rom for mer — Når det finnes gode tilbud, trekker det folk, noe som igjen tiltrekker nye butikker og bedrifter. Kinodirektør på Bryne, Erlend Serigstad, tror derimot ikke at det lekker mange kinogjengere fra nord til sør.

Next

Vesterhagen

nye bryne kino

Han skylder en god slump penger og ønskes utlevert død eller levende. Hovedsalen får plass til ca 250 stoler, sal 2 og 3 med rundt 100, og sal 4 luksussalen med 40 lenestoler. I tillegg til en splitter ny kino-lounge i både Stavanger og Sandnes, får byene også nye luksussaler. Nykinoen på Bryne får Barco 4K-laserprojektorer i alle fire salene, Dolby Atmos-lydanlegg i tre og Skeie skal levere stolene, med motoriserte lenestoler i luksussalen. De skal ikke inneholde noen urovekkende eller dramatiske scener, men filmene kan ha noen skumle elementer hvis de er kortvarige og foregår innenfor en trygg ramme.

Next

Vesterhagen

nye bryne kino

Med leilighet i Vesterhagen får du behagelig nærhet til de mange kvalitetene Bryne byr på. I dag holder kinoen som kjent til i kulturhuset Storstova på Bryne, og har en sal med Dolby Atmos. Dette er en rå, vakker og morsom westernfilm, med et stjernelag av skuespillere som Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Jake Gyllenhaal og Riz Ahmed. Refusjon må gjøres senest 1 time før forestillingstart. Burgerhouse skal inn Mer enn bare kino Den nye kinoen skal nemlig ikke bare være en kino. .

Next

Her er detaljene om nye Bryne kino: 4K laserprojektorer, Dolby Atmos og Skeie

nye bryne kino

I Stavanger er det totalt ti saler, her har arbeidet i sal 5 allerede begynt. De flunkende nye salene blir en del av konseptet som selskapet kaller «Odeon Luxe». Romløsningene er tilpasset moderne menneskers behov, med effektive, ryddige løsninger som gjør det enkelt med kjapp avreise til hytten på fredager. Det blir kaffe fra morgen til kveld Tiltrekkende for nye bedrifter Interessen blant bedrifter for å etablere seg i bygget har vært stor, og dette vil nok også smitte til nærliggende næringslokaler. Planen er at det skal være aktivitet på huset fra morgen til kveld og man har derfor samlet en rekke aktører som ikke konkurrerer, men som utfyller hverandre bra. Merk at Harry Potter maraton starter fredag 1.

Next

Her er detaljene om nye Bryne kino: 4K laserprojektorer, Dolby Atmos og Skeie

nye bryne kino

Eventuell refusjon må gjøres direkte hos arrangør. En frustrert ungkarsbonde blir prins av mørket i syndenes by: Stavanger. Her har kinogjengerne delt toaletter med kundene til Amfi Vågen, kjøpesenteret som kinoen er en del av. Loungen og de nye toalettene bygges der kiosken står i dag. Fire saler med til sammen cirka 500 seter, topp moderne lyd- og bildeutstyr og tilhørende fasiliteter skal etter planen trekke 115 000 besøkende hit hvert år.

Next

KM

nye bryne kino

Den eneste salen uten Dolby Atmos-lyd, blir sal 2. Ønsker alle en hyggelig filmopplevelse. The fact that this film was produced for under 100k. Når man vet at det vil komme over 100 000 potensielle kunder til dette bygget hvert år, er det definitivt mange næringsaktører som vet å dra nytte av det og vil posisjonere seg slik at de får positiv effekt. Har du lyst til å vinne billetter til Fortnite-eventet? Prognosen for en ny kino med fire saler er på ca.

Next

Her er detaljene om nye Bryne kino: 4K laserprojektorer, Dolby Atmos og Skeie

nye bryne kino

VampyrVidar har reist verden over på festival. De gamle toalettene rives og området erstattes med en ny kiosk. Sandnes har i dag seks saler, og sal 6 vil være stengt tre uker i mars for å få luksusen på plass. . I et nedlagt kjøpesenter blir det nytt liv, nå som «Blå på Bryne», med kinoen som det naturlige midtpunkt. Han forklarer veksten med at Bryne nå klarer å holde på sitt eget publikum, i stedet for at jærbuene drar til storbyen for å gå på kino.

Next

Kinopublikumet i Stavanger og Sandnes får enda mer luksus

nye bryne kino

Vi har noen billetter til Fortnite-eventet på torsdag vi har lyst til å dele ut! Disse kan det også bli flere av i framtiden. Alt du trenger å gjøre er å kommentere her så er du med i trekninga. Vi opplever dessverre stadig at aldersgrensene vi er lovpålagt å følge ikke respekteres og at vi dermed må nekte adgang for de som ikke er gamle nok. Her er noen av dem: Turområdene i Sandtangen og rundt Frøylandsvatnet, Storstova med teater- og konsertscene, nye Bryne Kino, Time Bibliotek, Garborgsenteret, kjøpesenter og handlegate, spisesteder og caféer, Mølledammen og Fritz Røed Skulpturpark, jernbanestasjon og alt du trenger av helse-, service- og treningstilbud. .

Next

Vesterhagen

nye bryne kino

Tilbudet i dette bygget vil nok gjøre at mange stopper her i stedet for å ta turen inn til Sandnes og Stavanger, forteller kulturhussjef Skrudland, og forklarer at byggingen er godt i gang og alt er i rute til ferdigstillelse av bygget før sommeren, med påfølgende installasjon av kinoteknisk utstyr, og åpning i september. Vi trekker vinnerne på mandag formiddag. Det ble offentliggjort etter at den kommunale kinoen inviterte på befaring i lokalene midt i sentrum av Bryne, tirsdag 17. Vi ber derfor om at dere alle sjekker aldersgrensene før dere sender barna på kino. Arrangør bestemmer om kjøpte billetter kan refunderes. Vi ønsker å skape mer liv rundt torget og i Storgata, og nå vil vi ha store magneter i hver ende med kinoen og M44 — det er et godt utgangspunkt for å skape et levende sentrum med mye kultur, handel og andre aktiviteter. Foto: Synnøve Obrestad Skrettingland, Time Kommune.

Next