Översättning svenska till finska. Gratis online översättning 2019-11-26

Översättning finska till svenska online

översättning svenska till finska

Babylon ställer till ditt förfogande en automatisk översättare för ord, texter, uttryck och mycket annat. Kort om finska Finska är majoritetsspråket som talas i Finland. LinguaVox: Experter på översättning från finska till svenska Sedan vi startade vår verksamhet år 2000 har vi på LinguaVox översatt miljontals ord i fler än 1500 språkkombinationer, inklusive finska-svenska till både privatpersoner och företagskunder i Sverige och i världen. Liksom sin avlägsen släkting till ungerska tillhör den finsk-ugriska grenen av Uraliska språk. Det har röstats fram av miljontals användare som det mest praktiska översättningsverktyg som finns på marknaden. Finska språket är en vokal, vokaler i tal företräde framför konsonanter.

Next

Svenska

översättning svenska till finska

Trots detta kan vi, i de flesta fall, förstå den översatta texten tack vare den avancerade tekniken. Med tanke på den frekventa felaktigheten vid maskinöversättning förblir mänsklig översättning den mest tillförlitliga typen av översättning. Bland agglutination, postfix språk, vilket innebär att roten till ordet bindningstillägg som bär vissa grammatiska betydelse t. I det nedre fältet visas omedelbart den önskade översättningen, som du sedan kan markera, kopiera och använda för dina egna behov. Institutionell censur och individuell censur. Detta fungerar dock som en ytterligare garanti för kunden. Du ska veta, att Glosbe inte lagrar ord, utan snarare tanken på vad ordet betyder.

Next

Finska språket • Översättning till finska ✔

översättning svenska till finska

Med hjälp av hemsidor och artiklar försökte dessa robotar hitta olika modeller och strukturer i texterna för att slutligen försöka hitta den mest lämpliga innebörden. När du lämnar in originalet för översättning kan du välja att beställa en layout som är färdig för tryck. Översätt finska till svenska Vår onlinebaserade översättningsbyrå erbjuder översättningstjänster av specialister via våra kontor i Europa och Amerika. På Glosbe kan du inte kontrollera endast översättningar till språket finska eller svenska: vi ger också exempel på av användning, genom att visa dussintals exempel på översatta meningar innehåller översatt fras. Översättningar betalas per ord till exempel mellan 1 till 2 kr per ord, beroende på kompetensnivå. Anledningen är faktiskt väldigt enkel och varierad.

Next

Översättning svenska till finska gratis

översättning svenska till finska

Statistik För närvarande har vi 122 006 översatta fraser. Den svensk texten kommer automatiskt att kopieras till det nedre fönstret. Denna svensk-finska online översättningstjänst kan inte översätta fler än 1000 tecken åt gången. Genom ett onlinebaserat samarbete med tolkar och översättare i Sverige och över hela världen kan vi erbjuda professionella översättningar till fler än 150 språk. Översättning till finska Översättning från finska Vår översättningsbyrå arbetar uteslutande med erfarna översättare som endast översätter till sitt modersmål.

Next

Översättning finska svenska gratis

översättning svenska till finska

Europarl8 fi Puheenvuoroni lopuksi haluan kiittää komission jäsen Marínia hänen tärkeästä työstään kaikkien näiden vuosien aikana komission tehtävissä, viimeksi komission puheenjohtajana, sekä toivottaa komission jäsen Kinnockille paljon onnea , paljon kyvykkyyttä ja varovaisuutta niissä vaikeissa tehtävissä, jotka häntä odottavat tulevien kuukausien ja vuosien aikana. Klicka på den grå knappen under det nedre fönstret för att börja översätta texten till svenska. Jämförelser av en bakåtöversättning mot originaltexten används ibland som en kontroll av äktheten hos den ursprungliga översättningen, ungefär som noggrannheten hos en matematisk uträkning ibland kontrolleras genom att vända på uträkningen. Om du vill översätta från finska till svenska anger du texten i det övre redigeringsfönstret som sedan kopieras automatiskt till det nedre fönstret. Logga bara in och lägg till ny översättning. Först lagrades ord och meningar, och sedan lagrades grammatiska regler och undantag.

Next

Översättning svenska till finska gratis

översättning svenska till finska

LinguaVoxs personal består av kvalificerade, erfarna och passionerade projektledare och modersmålsöversättare, både på våra huvudkontor i Europa och i resten av världen. Try to re-write the original text or to choose other words, and see if the back translation shows translation close to the original text. Syftet är att skapa en översättning som återger samma tanke, mening och ofta form eller stil som originalet, på ett så objektivt och korrekt sätt som möjligt. The Translation service allows you to easily translate from Swedish to Finnish language with one click of the mouse. Tusentals människor kommer att vara tacksamma för detta.

Next

ÖVERSÄTT DIN TEXT HÄR!

översättning svenska till finska

Allt detta finns tillgängligt på mer än 75 språk. Det möjliggör översättning mellan många populära främmande språk, som svenska och engelska, samt ett brett utbud av etniska språk i världen. Texten kommer att översättas till svenska i det nedre redigeringsfönstret. Bakåtöversättning måste i allmänhet vara mindre exakt än bakåträkning på grund av att språkliga symboler ord ofta är tvetydiga, medan matematiska symboler avsiktligt är entydiga. Om förlorar översättningen, finns den kvar i våra elektroniska arkiv. Det finns många olika online översättare som till exempel, , Google översätt Google translate , Bing översätt, Babylon översätt m. Vår Översättningsminne kommer huvudsakligen från parallella corpuses som har gjorts av människor.

Next

Svenska Finska Nätöversättare: Svenska Finska Översättning

översättning svenska till finska

Det finska språket talas även till viss del i Sverige och i Norge med olika dialekter och är ett av Sveriges officiella minoritetsspråk. Användare från vitt skilda bakgrund översätter och hämtar information genom att helt enkelt klicka på ett dokument på sina datorer när de använder Babylons översättningsprogram. Språket hör alltså inte till den indoeuropeiska språkfamiljen och är därmed inte släkt med de nordiska språken såsom svenskan. Men varför behöver vi en mening eller text på ett annat språk? För att översätta texten från finska till svenska, klickar du på den grå knappen under det andra fönstret. Översättning från svenska till finska Med LinguaVox kan ni vara säkra på att er översättning kommer att hanteras på ett utmärkt, konfidentiellt och professionellt sätt. Om du själv ska översätta texter så är mitt tips, översätt noggrant. The translator interface is localized to 23 languages to target a native speaking audience.

Next

Översättning svenska till finska gratis

översättning svenska till finska

Här har du möjlighet att översätta hela meningar, få synonymer och motsatsord samt översätta till och från så gott som alla språk. Heltidsanställda vid språktjänsteföretag tjänar från 270. Den finsk texten kommer automatiskt att kopieras till det nedre fönstret. Vill du läsa om översättning på nederländska så ska du besöka. Med den senaste utvecklingen av översättning via applikationer över internet har översättningsbyråer kunnat ge mänskliga on-demand översättningstjänster till företag och privatpersoner. Översättare arbetar med tryckta texter.

Next

Lycka till på Finska, översättning, Svenska

översättning svenska till finska

Vi jobbar bara med de bästa. Tack vare detta, genom att lägga till en ny översättning, finns massor av nya översättningar skapade! Klicka på den grå knappen under det nedre fönstret för att börja översätta texten till finska. Översätt finska till svenska En gratis finsk-svensk tjänst som översätter ord, fraser och meningar. EurLex-2 fi Komissio vahvistaa, että komission puheenjohtajan ja jäsenten sekä yhteisön tuomioistuimen presidentin, tuomarien, julkisasiamiesten ja kirjaajan palkkajärjestelyistä 25. Eftersom översättningarna kanske inte är lämpliga för människor i alla åldrar och åldrar rekommenderar vi inte att vi använder vår webbplats vid obehag.

Next