Oksa linnainmaa lounas. Osuusravintola Oksa Lielahti, Tampere 2019-12-01

Osuusravintola Oksa Lielahti, Tampere

oksa linnainmaa lounas

Olemme useita kertoja olleet Kalevan Prismassa Oksassa sy√∂m√§ss√§. Oma henkil√∂st√∂vahvuus: 2 kokop√§iv√§ist√§ ty√∂ntekij√§√§ + 1 6 h:n ty√∂ntekij√§. Olemme akkreditoitu Klubitalo ja toteutamme kansainv√§list√§ klubitalomallia. Verstas on paikka, joka el√§√§ ja hengitt√§√§ yhteis√∂n mukana ‚ÄĒ kaikkeen toimintaan sis√§ltyy mieli, sielu ja merkitys. Ty√∂nantajalla nolla tapaturmaa -ajattelutapa: k√§yt√∂ss√§ pakolliset henkil√∂kohtaiset suojavarusteet kuulosuojaimet, viiltosuojahanskat, kuormanpurkuhanskat.

Next

Osuusravintola Oksa

oksa linnainmaa lounas

Nämä rucolalla höystetyt pizzat olivat kuitenkin oikein maukkaita ja taaperokin söi mielellään pienet maistiaiset meidän pizzoista. Muokkaamme aina tilamme ja ruokamme tilaisuuteen ja tilanteeseen sopivalla tavalla, asiakkaan toiveita kunnioittaen. Salattiin sai jos jonkinalista lisuketta tuoreiden raaka-aineiden lisäksi: pastaa, pähkinöitä, kinkkua, papuja, hedelmiä ym. Henkilöstöravintoloita löytyy ympäri Tamperetta sekä muutama myös ympäristökunnista. Asunnoista 24 on yksiötä ja kuusi kaksiota.

Next

Ravintola Koivunoksa

oksa linnainmaa lounas

Lisätiedot ja terveiset oppilaitoksiin: Henkilöstöllä on työpaikkaohjaajakoulutus, mutta voisi olla ihan hyvä jos saatavilla on lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitsevien ohjaamiseen. Toimipaikassa oppii paljon, voi tehdä monipuolisesti keittiön eri työtehtäviä tai räätälöidä työtehtävät opiskelijan osaamisen mukaisesti. Näin jälkikäteen ajateltuna Piccolo olisi ollut vallan riittävä meille nälkäisille aikuisillekin, sillä salaattipöytä oli niin kattava ja siitä sai koottua tosi täyttävän setin. Ravintolassa asiakas toimii kuten linjastolla: käy tilaamassa annokset ja siirtyy tilauspaperin ja hälyttimen kanssa kassalle maksamaan. Työyhteisössä avoin, suvaitsevainen ja hyvä työilmapiiri. Ei rasistisia kommentteja, henkilökohtaisuuksia tai muuten epäsopivaa kielenkäyttöä.

Next

Työpaikkarekisteri

oksa linnainmaa lounas

Eilen käväisimme Linnainmaan koulun lasten kevättapahtumassa ja siellä nälkä yllätti koko perheen. Iloksemme huomasimme, että sunnnuntaina Oksassa on tarjolla brunssi. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustassa, Tammelan torin liepeillä. Erityishuomiot: Katsotaan aina tapaus kerrallaan sopiva työympäristö. Työnantajalla nolla tapaturmaa -ajattelutapa: käytössä pakolliset henkilökohtaiset suojavarusteet kuulosuojaimet, viiltosuojahanskat, kuormanpurkuhanskat. Tammistokodissa on kaksi kerrosta, P-kerroksen kodissa on 11 asukasta ja 1.

Next

Työpaikkarekisteri

oksa linnainmaa lounas

J√§lkiruuaksi oli tarjolla marjapiirakkaa nam ja mik√§ parasta vohveleita. Osoite: Siivikkalantie 56, 33450 Siivikkala Ty√∂teht√§v√§t: Astiahuolto, salaatti, kokin assistentti. Lis√§koulutusta koko henkil√∂kunnalle, koska opiskelija on osa ty√∂yhteis√∂√§. Osoite: Kauppakatu 7A, 33200 Tampere Ty√∂teht√§v√§t: ‚ÄĒ toimistoty√∂t ‚ÄĒ puhtaanapidon teht√§v√§t ‚ÄĒ avustavat ruokahuollon teht√§v√§t Erityishuomiot: Hakijat haastatellaan ensin. Pizzoja sai ostaa kahdessa koossa: Grande maksoi 7,90 e ja Piccolo 4,90. Huomaa, ett√§ henkil√∂st√∂ruokailijat ovat tervetulleita my√∂s! Toivomme, ett√§ opiskelija tulee sesonkien ulkopuolella ei joulukuu.

Next

Osuusravintola Oksa

oksa linnainmaa lounas

Erityishuomiot: Edellytämme opiskelijoilta ja harjoittelijoilta suoritettua hygieniapassia. Ratina on ollut toiminnassa vuodesta 2012 lähtien. Lisätiedot ja terveiset oppilaitoksiin: Muutaman vuoden takainen työpaikkaohjaajakoulutus. Keittiömestarina vastaat ravintolan ruokatuotteen kehittämisestä asiakaslähtöisesti, omavalvonnan toteutumisesta, ruokatuotteen hävikin ja katehallinnan seurannasta ja kehittämisestä, keittiöhenkilökunnan osaamisen johtamisesta ja tehokkaiden prosessien toteutumisesta. Osoite: Mäkirinteentie 4, 36220 Kangasala Työtehtävät: Asiakaspalvelu ja myymälän järjestyksen ylläpito.

Next

Lounas Nokia, Keskusta

oksa linnainmaa lounas

Yhteyshenkilö: Aluevastaava: Kirsi Merikoski puh. Työtehtävän sisältöä voidaan muokata tarpeen mukaan. Työyhteisössä avoin, suvaitsevainen ja hyvä työilmapiiri. Erityishuomiot: Työajassa voidaan joustaa, lounasaika on kiireinen ja hektinen, meluisa. Muita keittiön avustavia työtehtäviä monipuolisesti.

Next

Keittiömestari, Oksa Linnainmaa, Tampere

oksa linnainmaa lounas

Lisätiedot ja terveiset oppilaitoksiin: Toimipaikassa oppii paljon, voi tehdä monipuolisesti keittiön eri työtehtäviä tai räätälöidä työtehtävät opiskelijan osaamisen mukaisesti. Yhteyshenkilö: Site Manager Helena Skön puh. Osoite: Rauhaniementie 19 33180 Tampere Työtehtävät: Avustavat tehtävät hoivatyössä, puhtaanapidossa ja ruokahuollossa. . Osoite: Visiokatu 1, 33720 Tampere Työtehtävät: Astiahuoltoa, salaatin valmistamista, lounaslinjastojen täydennystä ja siisteyden ylläpitoa, kokin apuna toimimista, ravintolasalin puhtaanapitoa, keittiön siisteydestä huolehtimista. Palvelukeskuksessa järjestetään esimerkiksi erilaisia kulttuurituokioita, konsertteja, yhteislaulua, päivätansseja ja liikuntatuokioita. Osoite: Elokaarentie 3, 39310 Viljakkala Työtehtävät: Astiahuolto, salaatti, kokin assistentti.

Next

Osuusravintola Oksa, Prisma Kaleva

oksa linnainmaa lounas

Lis√§koulutusta koko henkil√∂kunnalle, koska opiskelija on osa ty√∂yhteis√∂√§. Haastattelemme hakeutuvat opiskelijat ja harjoittelijat. Kaiken kaikkiaan hyv√§√§ palvelua ja hyv√§√§ ruokaa. Erityishuomiot: Ty√∂ajassa voidaan joustaa, lounasaika on kiireinen ja hektinen, meluisa. Avoinna klo 9‚ÄĒ15 Pitopalvelua ja tilausleivonnaisia my√∂s viikonloppuisin! Halutaan my√∂s n√§hd√§ ennen harjoittelua.

Next

Lounas Tampere, Keskusta

oksa linnainmaa lounas

Työtehtävän sisältöä voidaan muokata tarpeen mukaan. Kotipizza Tampere - Linnainmaa Olethan reilu, kerrot kokemuksesta ja ruuasta. Jaetaan valmiita ruokia, huolehditaan tiskeistä, tilauksista jne. Kastanjassa järjestetään myös päivätoimintaa sekä muutto- ja asumisvalmennusta. Lisätiedot ja terveiset oppilaitoksiin: Mielellään otetaan opiskelijoita Yhteyshenkilö: suvi. Haastattelemme Treiliin hakeutuvat opiskelijat ja harjoittelijat.

Next