Oodi varaamo. Tilavaraukset 2019-12-01

Varaamo tuo kirjaston tilat ja laitteet kaupunkilaisten käyttöön

oodi varaamo

Henkilökunnalta saa opastusta koneen käyttöön. The second floor is dedicated to urban workshops that offer opportunities for learning by doing. Koneita voi käyttää kirjaston aukioloaikoina. Katon pehmeät pyöreät muodot muistuttavat pilvitaivasta ja lattia kohoaa tilan molemmissa päissä luoden täydellisiä näköalapaikkoja taivasmaisemaan. Pisin varausaika on 4 tuntia päivässä. Matkabudjettia seuraan mielelläni, vaikkei se aina rajoittavan tiukka olekaan.

Next

Varaamo tuo kirjaston tilat ja laitteet kaupunkilaisten käyttöön

oodi varaamo

When the architecture is not only functional but also aesthetically pleasing, people tend to use it more. The Oodi Recommender app can be downloaded from App Store and Google Play. Ja loistavansa sijaintinsa vuoksi varmasti tulee olemaan suosittu oleskelu- ja tapaamispaikka. Onneksi Oodilla on kuitenkin takanaan Helmetin iso kokoelma, jos vaan tietää mitä haluaa niin ei muuta kuin varaamaan, Oodista tulee varmaan monelle hyvä paikka noutaa varauksia, vähän niin kuin kirjasto kympistä ennen. And what good comes from a library that nobody would want to go to? Liikuntatilojen varaaminen Liikuntapalvelun liikuntatilojen ja koulujen liikuntasalien vakio- ja yksittäisvuorojen varaamisesta Liikuntapalvelulla on noin 70 liikuntahallia tai -salia sekä noin 90 ulkoliikuntakenttää.

Next

Oodi’s catering for meetings

oodi varaamo

Voit varata myös työtilakuution 4 hlö. Tsekkaa tästä teaserista edellisen kauden tunnelmia! Olen melko järjestelmällinen tyyppi ja minulle suunnittelu on puoli matkaa. Jos etsit näyttelytilaa, ota yhteyttä suoraan kirjastoon, johon toivoisit näyttelyä. Keskeltä salia löytyy kirjahyllymeren lisäksi kahvila ja valitettavasti näin talviaikaan kiinni ollut parveke kansalaistorin suuntaan. Ja siis alkujaankin se kokoelman pienuus, onhan se pettymys.

Next

Ryhmätyötilat

oodi varaamo

Utrymmena är till kundernas förfogande från och med 8. Sitä leikkipaikan viereistä kiipeilemään houkuttelevaa vaarallista kaltevaa tilaa mekin hämmästelimme aivan porukalla. Jatkossa varmasti tulee käytyä tasaiseen tahtiin. The workstations are equipped with Adobe Creative Cloud, including for example Photoshop, Illustrator, InDesign and Premiere Pro. I actually had a laugh at myself just after posted my second comment. Tulevaan keskustakirjastoon on tulossa runsaasti tiloja, joita kirjaston asiakkaat saavat varata käyttöönsä omatoimisesti tilanvarauspalvelun kautta. Lukijoiden ja muiden laitteiden ohella järjestelmään liitettiin henkilöstön olemassa olevat kulkukortit.

Next

Helsinki Central Library Oodi

oodi varaamo

Thanks for these recommendations, I have to check them out. Seinän yläosissa ne luovat sumumaisen vaikutelman. Toisen kerroksen tiloja ja itseasiassa kaikkia muitakin voi tutkia ja varailla kirjaston. Some libraries have also workspaces for various purposes. Tilan varaukset Aallon kirjaston neuvonnasta tai puhelinnumerosta 06 416 2638. Respa is used by the cities of Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu, Raahe, Mikkeli, Lappeenranta and Hämeenlinna. Lisätietoa ja varaukset: aikuisten osaston asiakaspalvelu p.

Next

Respa

oodi varaamo

Vanhemmatkaan eivät tajunneet kieltää lapsiaan kiipeilemästä. First available date is Monday 8th of April. I used to be, 20 years ago, and appreciate the current trend exemplified by Oodi as something perfectly befitting Finnish societal values and ethos as I understand them. Ompelukone on varattavissa ajanvarausohjelmassa, puhelimitse tai käymällä tietotorilla. All equipment and facilities can be used free of charge.

Next

Oodi’s catering for meetings

oodi varaamo

Oodi onkin minun tulevaisuuden työpisteeni kun seuraavan kerran pitää työpiste keksiä Helsingissä. No, saa nähdä miten Oodi tulee vaikuttamaan kirjastojen kehitykseen. Se on siis hylly johon on kerätty seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä käsittelevää kirjallisuutta, joka muuten hukkuisi kokoelman syövereihin. Kirjastojen tilojen suunnittelussa klassinen ongelma on se että kirjaston käyttäjillä on monenlaisia tarpeita ja niihin kaikkiin vastaaminen yhden rakennuksen sisällä ei ole ihan yksinkertaista. Oodi makes more innovative use of robotics: an artificial intelligence makes recommendations for books to borrow and events to attend based on customer preferences. Media workstations are intended for drawing, photo editing, layouting, video editing and other digital creating.

Next

Varaamo tuo kirjaston tilat ja laitteet kaupunkilaisten käyttöön

oodi varaamo

Guided tours were fully booked as soon as they became available. Kerrankin yhteinen hyvä menee rahanpalvonnan edelle! Tarjolla on esityssaleja, auditorioita, kokoushuoneita, harrastustiloja ja näyttelyjen pitämiseen soveltuvia gallerioita ja aulatiloja. Mikään Oodin uutuus kyseessä ei ole, ensimmäinen sateenkaarihylly avattiin Kallion kirjastossa vuonna 2015. Mutta varsinkin kirjaston sisäpiireissä Oodi on kyllä herättänyt todella vilkasta keskustelua. Olin nähnyt rakennuksesta etukäteen valtavasti kuvia ja lukenut ja kuullut suunnitelmista moneen otteeseen, joten mikään ei varsinaisesti päässyt yllättämään, mutta ei se uuden keskustakirjaston hienoutta himmentänyt. Helsingin kaupunginmuseo vuokraa kokous- ja juhlatiloja kaupunginmuseosta, Aleksanterinkatu 16, ja Hakasalmen huvilasta, Mannerheimintie 13b. Tässä tilassa ei tarvitse olla hiljaa.

Next

Oodi, Helsinki’s new flagship library

oodi varaamo

Todella kiinnostava näkökulma oli myös tuo työntekijötulanne tuossa yllä olevassa keskustelussanne. To register for the Celia online service, please contact the library. I can see why especially Stockholm would be alluring, but if you look at the housing market or outside of Stockholm it isn't as fun anymore. Komeissa puitteissahan kirjastomaailmaa on mullistettu, sitä en kiellä. Robotics frees staff to customer service In early 2019, three mobile robots navigate the library floor, practicing runs from the returned books sorting area in the basement to shelves in Book Heaven. Tässä tilassa ei tarvitse olla hiljaa.

Next

KULTTUURI. KIRJALLISUUS, KIRJAT. KIRJASTOT. 1/2 OODI…Uusi Keskustakirjasto, Helsinki AVAJAISET 5.12.2018…. Suomalainen DESIG, Tyylikäs, moderni&perinteinen Rakennus. Tilat ja toiminnot 3. Krs. 100.000 teosta, Kahvila&Kahvila

oodi varaamo

Mutta ihan samaa mieltä olen siitä että Oodi on aivan varmasti todella haastava työpaikkana. Veikkaan että aika moni kuitenkin mieltää keskuskirjaston pääkirjastoksi ja kenties pettyy kirjavalikoimaan. You need to present a valid photographic proof of identity. Kokoustilat, kaupunkitoimistotilat ja monitoimitilat sekä kirjastojen yhteystiedot löytyvät kirjastoittain. Pitää olla tilaa lukea rauhassa sanomalehteä, tilaa jossa lapset saavat olla lapsia ja erikokoisille ryhmille tiloja kokoontua omalla porukallaan.

Next